Τρίτη, 19 Ιουνίου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αλεξάνδρου και Φαρμάκη έδωσαν ξεχωριστές συνεντεύξεις στα Πρωινά! Ο χαμός!

  14/09/2017 13:48
Αλεξάνδρου και Φαρμάκη έδωσαν ξεχωριστές συνεντεύξεις στα Πρωινά! Ο χαμός!

Αλεξάνδρου και Φαρμάκη έδωσαν ξεχωριστές συνεντεύξεις στα Πρωινά! Ο χαμός!

  14/09/2017 13:48

Όταν θεωρώ ότι έχω δώσει κάποιες ευκαιρίες μέσα σε μία σχέση και δεν έχω εισακουστεί..."

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Όλγα Φαρμάκη έδωσαν ξεχωριστές συνεντεύξεις στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω. Αλήθεια, τι δηλώνουν ο ένας για τον άλλον μετά τον χωρισμό;

Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Ήταν πολύ όμορφη σχέση, πήρα πολλά πράγματα. Η Όλγα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήταν μια όμορφη σχέση που έκανε τον κύκλο της. Κάποια στιγμή, όταν φεύγει το κομμάτι του έρωτα και του ενθουσιασμού, αρχίζεις και ξεχωρίζεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και αν είναι να κάνεις το επόμενο βήμα ή όχι. Θα ήταν πολύ εγωιστικό από πλευράς μου, να κρατήσω μια κοπέλα και να παίξω μαζί της. Προφανώς κι έκανα λάθη σε αυτή τη σχέση.

Με ενόχλησε που οι συνεργάτες της Όλγας ασχολήθηκαν στην πρεμιέρα με τα προσωπικά της. Εμένα θα με χαλούσε πάρα πολύ να έβλεπα ότι κάποιος με χρησιμοποιεί σαν εμπορικό προϊόν.

Η Όλγα είναι πολύ μετρημένη, ώριμη, μετρημένες απαντήσεις, πολύ καλή στη δουλειά της. Θεωρώ ότι πήγε για άλλο λόγο εκεί πέρα. Εύχομαι να επικεντρωθεί στο κομμάτι της, να δείξει την αξία της και τη δουλειά της και ενδεχομένως να πάρει αυτό που της αξίζει».

Όλγα Φαρμάκη

«Ήταν μία σχέση που έκανε τον κύκλο της, όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή όταν κάνουν ένα κύκλο πρέπει να τελειώνουν. Αυτό έγινε και σε αυτή τη σχέση, έκανε τον κύκλο της και τελείωσε.

Δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου τόσο πολύ. Καλύτερα να αφήνουμε τα πράγματα στο παρελθόν και να κοιτάμε να πηγαίνουμε στο μέλλον. Ότι τελείωσε, τελείωσε.

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θα δώσω ευκαιρίες μέσα σε μία σχέση, παλεύω για τη σχέση μου. Θα πω στον άλλον τι είναι αυτό που με ενοχλεί και περιμένω να με σεβαστεί και να το διορθώσει. Όταν όμως θεωρώ εγώ ότι έχω δώσει κάποιες ευκαιρίες μέσα σε μία σχέση και δεν έχεις εισακουστεί, εγώ δρω έτσι…».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας