Δευτέρα, 18 Ιουνίου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία για τα 25 χρόνια στο τραγούδι της Ευρυδίκης!

  14/09/2017 12:37
Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία για τα 25 χρόνια στο τραγούδι της Ευρυδίκης!

Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία για τα 25 χρόνια στο τραγούδι της Ευρυδίκης!

  14/09/2017 12:37
Η λατρεμένη Ευρυδίκη έκλεισε 25 χρόνια στο τραγούδι.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε μία μεγάλη συναυλία και όλοι οι φίλοι της ήταν εκεί για να τη στηρίξουν και να της ευχηθούν, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων στο τραγούδι και με την κυκλοφορία του καινούργιου της δίσκου με ντουέτα και συμμέτοχες από όλες σχεδόν τις τραγουδίστριες της ελληνικής ποπ σκηνής και όχι μόνο.

Το κοινό κατέκλυσε τον χώρο στο στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά και διασκέδασε με μεγάλες επιτυχίες της τραγουδίστριας, αλλά και των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν μαζί της επί σκηνής. Στη συναυλία συμμετείχαν οι Μελίνα Ασλανίδου, Σοφία Βόσσου, Χρήστος Δάντης, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Παπαδόπουλος, Χάρις Σάββα, Τάμτα, Ραλλια Χρηστίδου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Demy και Bob Katsionis.

 
 
Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της, Μπομπ Κατσιώνης, με τον οποίο αντάλλαξαν φιλιά on camera, δείχνοντας ότι λάμπουν από ευτυχία!
 
Και οι δυο τους στις δηλώσεις τους μίλησαν για τα επαγγελματικά τους σχέδια, και τα όνειρα που κάνουν για το μέλλον, με τον Μπομπ να είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος. 
 
Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:
 

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την συναυλία!

Το θέμα που πρόεκυψε με την Μελίνα Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου (ετών 43) μεγάλωσε με τα τραγούδια της Ευρυδίκης (ετών 49), όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω:

«Εγώ μεγαλώνοντας με τα τραγούδια της, που δεν έχει να κάνει με τις ηλικίες αλλά με την αγάπη που της είχα από την πρώτη στιγμή που άκουσα τη φωνή της… και μάθαινα και τα τραγούδια της και είχα πάρει αποβολή. Το είχα σκάσει γιατί είχα μάθει ένα τραγούδι της που μου άρεσε πάρα πολύ και είχα πάει στις τουαλέτες γιατί εκεί είχε καλό ήχο. Χρόνια μετά με πήρε η Ευρυδίκη τηλέφωνο και μου λέει: «Θα κάνω ένα δίσκο και αν θα ήθελες Μελινάκι μου να είσαι»… Λέω: «Δικαιωματικά θα είμαι μέσα στον δίσκο σου, πρέπει να είμαι καταρχάς»!


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας