Για πρώτη φορά παραδέχεται την σχέση με τον Harry σε περιοδικό η Meghan Markle: «Eίμαστε ερωτευμένοι»

«Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι», λέει η Meghan Markle με αφοπλιστική ειλικρίνεια και, για πρώτη φορά, μιλά ανοικτά για την σχέση της με τον πρίγκιπα Harry!

Αν και τους έχουν απαθανατίσει μαζί, μέχρι σήμερα, ούτε ο «γαλαζοαίματος», ούτε η ηθοποιός, είχαν προβεί σε κάποια δήλωση.

Σε συνέντευξή της  στο Vanity Fair, η 36χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς Suits δεν διστάζει να παραδεχθεί τον έρωτά της. «Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει μια στιγμή που θα βγούμε μπροστά και θα παρουσιαστούμε και θα έχουμε ιστορίες να πούμε, αλλά ελπίζω να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτή είναι η δική μας στιγμή. Είναι για εμάς. Εν μέρει είναι αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο, το ότι είναι μόνο δική μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, λατρεύω μια μεγάλη ιστορία αγάπης», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, επιβεβαιώνει πως η σχέση της με τον πρίγκιπα μετρά ήδη ένα χρόνο ζωής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ήμασταν μαζί για περίπου έξι μήνες πριν μαθευτεί η σχέση μας, και εργαζόμουν όλη εκείνη την περίοδο και το μόνο που άλλαξε ήταν η αντίληψη του κόσμου. Τίποτα δεν άλλαξε πάνω μου. Είμαι ακόμα το ίδιο άτομο που ήμουν και ποτέ δεν όρισα τον εαυτό μου βάσει της σχέσης μου».

«Δεν διαβάζω τα δημοσιεύματα του Τύπου. Δεν διάβαζα καν τα δημοσιεύματα για το Suits. Οι κοντινοί που άνθρωποι με κρατούν προσγειωμένη επειδή ξέρουν ποια είμαι. Τα υπόλοιπα είναι θόρυβος», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης, τονίζοντας πως το αγόρι της την στηρίζει απόλυτα!

Δειτε Επισης

Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»