Η απάντησή του Ντάνου στο fan club που τον κατηγόρησε για ανάρμοστη συμπεριφορά!

Χτες προέκυψε θέμα με το fan club του Γιώργου Αγγελόπουλου. Συγκεκριμένα, μία από τις πιο πολυπληθείς σελίδες στο Instagram υπερ του νικητή του Survivor με όνομα «giorgosaggelopoulos_fans»,εξέδωσε ανακοίνωση διαδικτυακά αναφέροντας πως αναστέλλει τη λειτουργία της. 

Αναλυτικά, οι διαχειρίστριες εξέφρασαν δημόσια το παράπονό τους από τον 34χρονο Σκιαθίτη, καθώς μία απόφασή του δεν τις ικανοποίησε.

Ενώ ανάμεσα σε άλλα δήλωσαν:Ο κόπος μας απαξιώθηκε πλήρως και η ποιότητα της δουλειάς μας υποβαθμίστηκε. Ήταν κάτι που μας πλήγωσε πολύ..! Δε μας θύμωσε…! Μας πίκρανε και μας στεναχώρησε βαθύτατα! Από σήμερα, λοιπόν, μπορείτε να απευθυνθείτε και να ακολουθήσετε οποιαδήποτε άλλη σελίδα σε fb, insta ή Twitter, οι οποίες ενδεχομένως να εκφράζουν και να εκπροσωπούν το Γιώργο Αγγελόπουλο καλύτερα από εμάς…! Δείτε ολόκληρο το κείμενο εδώ!

Πριν λίγη ώρα, ο Ντάνος μέσα από την προσωπική του σελίδα έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο συνόδευσε με ένα κολάζ φωτογραφιών, που έχει βγάλει κατά καιρούς με fans του.

Αναλυτικά σημείωσε: «Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφιλ. Γι’ αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα».

Δείτε την ανάρτησή του.

Δειτε Επισης

Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»
Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Οι πρώτες on camera δηλώσεις
Ο ένας μετά τον άλλον, οι φίλοι του Άρη Σοϊλέδη, τον αδειάζoυν δημόσια για την Μαρία Αντωνά