Πρόταση-μαμούθ στην Πάολα για το Survivor 2!

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές μόνο εβδομάδες από την ολοκλήρωση του Survivor, ωστόσο ο Acun Ilicali ετοιμάζει πυρετωδώς και το Survivor 2 ψάχνοντας διάσημους παίκτες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εφημερίδα Spirto, ο Τούρκος παραγωγός θέλει διακαώς να δει την Πάολα στην ομάδα των «Διασήμων».

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Spirto, ο μεγάλος καημός του Τούρκου παραγωγού είναι η Πάολα και κάνει ότι περνά από το χέρι του για να εξασφαλίσει το “ναι” της. Το εγχείρημα είναι χωρίς αμφιβολία πάρα πολύ δύσκολο, όμως ο Acun Ilicali δηλώνει αποφασισμένος να στείλει την Πάολα στον Άγιο Δομίνικο. Κάτι που κατάλαβε και η ίδια η τραγουδίστρια στην πρόσφατη επαφή της με τον Τούρκο παραγωγό».

Σύμφωνα με τις ίδιες  πληροφορίες,  έχει στα χέρια της μια πρόταση-μαμούθ για να δοκιμάσει την τύχη της στο ριάλιτι επιβίωσης. «Μια πρόταση που πολύ δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να αρνηθεί. Η αλήθεια είναι ότι η τραγουδίστρια αιφνιδιάστηκε από την πρόταση. Ο αιφνιδιασμός έγινε ακόμα μεγαλύτερος όταν είδε το ποσό που της πρόσφερε ο Acun Ilicali.

Βέβαια, από τη σκέψη μέχρι το οριστικό “ναι” υπάρχει μεγάλη απόσταση. Και οι ενδοιασμοί της Πάολα είναι σοβαροί. Άλλος στη θέση της ακούγοντας τα ποσά που… ζαλίζουν θα δέχονταν χωρίς δεύτερη κουβέντα, ωστόσο, εκείνη παρουσιάζει διστακτική για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι θα βρίσκεται στις πίστες της Αθήνας, αφού έχει κλείσει σε μαγαζί τον χειμώνα και ο δεύτερος έχει να κάνει με το κατά πόσο η συμμετοχή της στο ριάλιτι θα κάνει καλό στην καριέρα της» αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας spirto και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για να δούμε! 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»