Angelina Jolie: Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Βrad Pitt και το πρόβλημα υγείας της!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό «Vanity Fair», η Angelina Jolie. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιό της από τον Brad Pitt, για το πώς βιώσαν τα παιδιά αυτή την κατάσταση, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.
 
Η Angelina  αποκάλυψε ότι πέρα από υψηλή αρτηριακή πίεση, εμφάνισε και «παράλυση Μπελ», μία κατάσταση που έχει ως συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου, εξαιτίας της οποίας η μία πλευρά του προσώπου της είχε «κρεμάσει» όπως δήλωσε.



«Μερικές φορές, οι γυναίκες σε οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο… μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους», είπε η 42χρονη, που δήλωσε ότι χάρη στον βελονισμό ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα. Παραδέχθηκε ότι πλέον έχει περισσότερες γκρίζες τρίχες και πιο ξηρό δέρμα και σημείωσε «Δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας της εμμηνόπαυσης ή του περασμένου χρόνου».



Σε ότι αφορά το διαζύγιο ανέφερε πως αυτή τη χρονιά «τα πράγματα πήγαν άσχημα», χωρίς να δίνει λεπτομέρειες, πως τα προβλήματα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2016.

Οι αντιδικίες για το διαζύγιο συνεχίζονται, αλλά η ηθοποιός λέει πως ως οικογένεια, αυτή και τα παιδιά εξακολουθούν να αναρρώνουν. «Επουλώνουμε τα τραύματά μας από τα γεγονότα που οδήγησαν στο διαζύγιο ...», ανέφερε και εξομολογήθηκε πως παραμένει δυνατή μπροστά στα παιδιά της.

«Δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να κλαίω στο ντους και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμα κι όταν δεν είμαι σίγουρη πως είναι έτσι», σημειώνει.

Κλείνοντας σχολίασε και τη συνέντευξη του Pitt για το διαζύγιο που έδωσε πριν από μερικούς μήνες στο περιοδικό GQ Style, λέγοντας ότι δεν ήταν έκπληκτη που ο πρώην σύζυγός της το έκανε.

«Φροντίζουμε ο ένας για τον άλλον και φροντίζουμε για την οικογένειά μας και προσπαθούμε και οι δύο για τον ίδιο στόχο», είπε όταν ρωτήθηκε αν η επικοινωνία τους βελτιώθηκε.

«Υπήρξα η ίδια πολύ ανήσυχη για τη μητέρα μου καθώς μεγάλωνα και δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα», πρόσθεσε.

Δειτε Επισης

Ξεσπά ο Λιάγκας για τα υβριστικά μηνύματα μετά τη συνέντευξη στον Κασσελάκη: «Δεν το γύρισα στα 53 μου»
Γιώργος Καραμίχος για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Μου πρότειναν να γίνει εισαγωγή άμεσα»
Η απάντηση της θαυμάστριας σε αμαξίδιο που η Μadonna ζήτησε να σηκωθεί κατά τη διάρκεια συναυλίας της
Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
Η Καίτη Γκρέυ έπέστρεψε στο σπίτι της μετά από έναν μήνα νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
H σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα, αγκαλιά με την κόρη του τραγουδιστή: «Και ναι ήρθε αυτή η στιγμή»
Νέος σάλος στη Δανία με το μυστικό ταξίδι του βασιλιά Frederik εκεί όπου ζει η φημολογούμενη ερωμένη του
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Το ταξίδι της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον σύντροφό της, Άκη Σβολάκη μετά τον σάλο με την κακοποίησή της