Ο Μάριος Πρίαμος αποκαλύπτει: "Έχω δεχτεί προτάσεις για..."

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, απαντώντας σε όσα ακούγονται γύρω από το άτομο του.

Αρχικά απάντησε για το δημοσίευμα που τον ήθελε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με αφορμή την ξαφνική δημοσιότητα που απέκτησε. "‘Εχω γελάσει αρκετά, δεν ισχύει για μένα, στα social media μου φαίνεται ότι δεν είμαι κλεισμένος στο σπίτι, αλλά συνέχεια με φίλους, βολτες, και περνάω πάρα πολύ ωραία σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Δεν με επηρέασε, απλά δεν έδωσα σημασία. Όταν τέλειωσε το παιχνίδι, με καθοδηγούσαν κάποιοι άνθρωποι μου περί του τι λεγόταν για μένα σε πάνελ, οπότε αναλόγως πράττω. Για κάποιον που δεν είναι της τηλεόρασης, είναι πολύ δύσκολο όλα αυτό που συμβαίνει, νομίζω το διαχειρίζομαι πολύ καλά, είμαι ο Μάριος που ήξεραν όλοι. " είπε.

Επίσης αναφέρθηκε στα χρήματα που παίρνουν οι παίκτες του Survivor για να δώσουν το παρόν τους σε κάποιο μαγαζί, αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί μετά το παιχνίδι! 

"Αυτά τα ποσά που λέγονται και γράφονται είναι υπερβολικά. Εγώ έχω πάει σε αρκετά μαγαζιά χωρίς να έχω πληρωθεί, εκεί πήγαινα και πριν, είναι άνθρωποι που με στήριξαν. ‘Εχω μιλήσει και με διαφημιστικές εταιρείες, και με μαγαζιά, έχω αρκετές προτάσεις και τις εξετάζω. Έχει πέσει τόσο πολύ ο κόσμος πάνω μας, που θέλει σωστό μυαλό και σωστές κινήσεις. Έχω προτάσεις για τηλεόραση, αλλά δεν έχω πει σε καμία ναι, δνε έχω κλείσιε συμφωνία με κανένα, θέλει σωστή διαχείριση" εξήγησε.

  Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει για την εκπομπή που θα του ταίριαζε:

"Θα ήταν ένα στυλ ιδανικά που να έχει σχέση με παιχνίδια, ανταγωνιστικά, και με νεαρές ηλικίες, θα μπορούσα να το υποστηρίξω πολύ καλά. Δεν έχω διαβάσει κάτι για τον Αγγελόπουλο, ούτε μου έχει πει κάτι. Αν του τύχει, φυσικά να το κάνει!" είπε.

Δέιτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του