Εξοργισμένη η οικογένεια της Βουγιουκλάκη με τις φωτογραφίες!

Σέξι φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που έμειναν κλεισμένες στο συρτάρι του φωτογράφου της Κλεισθένη, δημοσίευσε το Down Town στο τεύχος πουκυκλοφόρησε την Πέμπτη 20 Ιουλίου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στο εξώφυλλο του περιοδικού «21 χρόνια μετά τον θάνατό της δημοσιεύουμε για πρώτη φορά τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον σέξι εαυτό της». 

Δεν είναι όμως μόνο οι σέξι φωτογραφίες της σταρ που έμειναν κλεισμένες στο συρτάρι του προσωπικού της φωτογράφου. Η Αλίκη είχε τολμήσει να ποζάρει με κοντά μαλλιά και χωρίς μακιγιάζ. Αυτές τις φωτογραφίες δημοσίευσε επίσης το Down Town. 

H ιστορία πίσω από τις φωτογραφίες

Οι sexy φωτογραφίες προορίζονταν για το εξώφυλλο του δίσκου «Σήμερα Γεννιέμαι ξανά» που κυκλοφόρησε από την Lyra. H Αλίκη ήθελε να κάνει ένα εξώφυλλο που θα έκανε «θόρυβο» και να αποδείξει ότι ήταν ακόμα νέα και ποθητή. Ότι η γατούλα μεγάλωσε και είχε γίνει μία ώριμη και σέξι γυναίκα. Όταν ο τότε διευθυντής της δισκογραφικής εταιρίας, είδε τις φωτογραφίες, φοβήθηκε και έκανε πίσω. Τελικά στο εξώφυλλο μπήκε μία φωτογραφία της Αλίκης με λευκό ταγιέρ.

«Δεν με θέλουν σέξι», είχε πει με ένα ειρωνικό χαμόγελο η Αλίκη στον φωτογράφο της Κλεισθένη.

Έπειτα από τις σέξι φωτογραφίες της που τελικά δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ, η Αλίκη θέλησε να προσπαθήσει ξανά να αποδομήσει – εν μέρει- την εικόνα της. Όταν ανέβαζε το μιούζικαλ Βίκτορ – Βικτόρια αποφάσισε να κόψει τα ξανθά μαλλιά της. Ο Νίκος Μουρατίδης θυμάται στο Down Town: «Τότε είχα αναλάβει το promotion της παράστασης. Της πρότεινα να κόψει τα μαλλιά της. Το δέχτηκε. Με καλεί σπίτι της μία μέρα και μου εμφανίζεται με την περούκα του Πίπη. »Κοίτα Νίκο! Δεν είναι υπέροχη λύση;». Της απαντώ: »Είσαι τρελή; Θα παίξεις Victor Victoria με την περούκα του Πίπη; Τραγικό»». Είχα κλείσει σε εξώφυλλο την ώρα του κουρέματος από τον κομμωτή της, τον Τζόνι. Επίσης, ήμουν διευθυντής στη Μανίνα και μοίρασα σε δέκα τυχερές τούφες από τα μαλλιά της. Αργότερα έμαθα ότι είχε γίνει μεγάλη φασαρία στο σπίτι της. αφού οι φίλοι της είχαν αρχίσει να της λένε: »Πρόσεχε γιατί οι τρίχες μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε μαύρη μαγεία και να προκαλέσουν κακό». Ο φωτογράφος ήταν από τη Χιλή . Η Αλίκη φυσικά είχε άποψη και υπήρξε ένταση μεταξύ τους. Αυτός δεν ήξερε ποια είναι και άρχισε να της λέει: »είμαι ο φωτογράφος και εγώ κάνω κουμάντο». Και εκείνη ούρλιαζε »είμαι η star»».

Το ίδιο βράδυ ζήτησε από τον φωτογράφο της Κλεισθένη να την απαθανατίσει χωρίς μακιγιάζ. Οι φωτογραφίες δεν κυκλοφόρησαν ποτέ γιατί δεν τις ήθελαν τα περιοδικά.

"Νροπή τους" δηλώνει η οικογένεια! 

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, προκάλεσαν αντιδράσεις. Ο αδερφός της αείμνηστης ηθοποιού, Τάκης Βουγιουκλάκης, δεν δίστασε να ξεσπάσει στο LaBiriBiri.

«Λες και ήταν χτες. Είναι μια μέρα που δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω με λόγια, είναι πολλές οι αναμνήσεις, είναι χίλια πράγματα. Κάθε χρόνο μας λείπει και περισσότερο, ήταν η λατρευτή μας. Δεν έχω δει τις φωτογραφίες, δεν θέλω να τις δω, δεν μπορώ να σχολιάσω. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για την ατιμία κάποιων ανθρώπων που μπορεί να είχαν την εμπιστοσύνη της Αλίκης και την πρόδωσαν. Κάντε μου τη χάρη! Δεν ξέρω τι λένε μέσα, είναι είδηση ότι έκανε δίαιτα; Ντρέπομαι και να το σχολιάσω, νιώθω μεγάλη ντροπή για αυτούς! Για να κινηθώ με κάποιον τρόπο, πρέπει να είναι κάποιου επιπέδου οι άνθρωποι αυτοί! Εδώ και πολλά χρόνια έχει δημοσιευτεί, δνε είναι καινούργιο το γεγονός. Κάποιοι θέλουν να καπηλευτούν και είναι κατάπτυστοι!» ξέσπασε ο κ. Τάκης Βουγιουκλάκης.

«Η Αλίκη είναι ένας θρύλος, και στους θρύλους προσπαθούν να ανιχνεύσουν κάθε πτυυχή της ζωής και του χαρακτήρα. Κάποιοι δεν σεβάστηκαν τον τρόπο που η ίδια η Αλίκη λειτουργούσε!» είπε από πλευράς του ο ανηψιός της αείμνηστης Αλίκης.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»