Η απάντηση του Μάριου Πρίαμου και του πατέρα του για το δημοσίευμα που τον θέλει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση!

"Δεν είναι αστείο και καταλαβαίνω ότι πολλοί θα δυσανασχετήσετε με αυτό που θα σας γράψω, όμως αυτό που θα διαβάσετε σήμερα στο Dimis Blog και το Youweekly δεν παίρνει καμία διάψευση καθώς έχει επιβεβαιωθεί…"

Έτσι ξεκίνησε το άρθρο της Δήμητρας Παυλάτου στο Dimi’s Blog του You weekly και συνεχίζει…

"Οι παίκτες επιστρέφοντας από Άγιο Δομίνικο, δεν μπορούσαν να φανταστούν τι τους περίμενε στην Ελλάδα, όλη αυτή η εμμονή και ο φανατισμός του κόσμου για το ριάλιτι. Έτσι όταν οι παίκτες γύρισαν, έπεσαν όλοι πάνω τους, θέλοντας να τους δουν, να μιλήσουν μαζί τους, να τους αγκαλιάσουν… Ειδικά τα φαβορί, όπου σταθούν και όπου βρεθούν κάποιος τους μιλάει, έξω από το σπίτι τους την στήνουν μικρά παιδιά… Καταλαβαίνετε πως όλο αυτό, για κάποιο παιδί που δεν  έχει συνηθίσει την δημοσιότητα και όλο αυτό τον χαμό του κόσμου είναι αναμενόμενο να τον τρομάξει και να τον «φοβίσει». Δεν έχει σχέση με τους «Διάσημους» που μπήκαν στο ριάλιτι και είχαν μια επαφή με τον κόσμο, είτε μικρή, είτε μεγάλη!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimis Blog αναφέρουν ότι, ένα από τα φαβορί του Survivor αντιμετωπίζει έντονη ψυχολογική πίεση μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο! Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου δεν μπορεί να διαχειριστεί την λατρεία του κόσμου, σε βαθμό που τον πιέζουν και είναι απόλυτα φυσιολογικό! Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly αναφέρουν πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει πιεστεί υπερβολικά πολύ, η ψυχολογία του είναι τεταμένη και έχει κλειστεί στο σπίτι του αποφεύγοντας τα event, τον πολύ κόσμο, παρά μόνο χαλαρές βόλτες με φίλους που και που! Αυτό το επιβεβαίωσε και η στάση του απέναντι στα γενέθλια του αδερφού του, όπου ο ίδιος αποφάσισε να μην δώσει το παρόν επειδή δεν ήθελε να δει τον κόσμο, όπως μας μετέφερε ακριβώς άτομο από το περιβάλλον του!

Οι άνθρωποι από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι αυτή η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του Μάριου Πρίαμου Ιαωννίδη ξεκίνησε όταν έγινε αυτό το μπέρδεμα με τις τηλεφωνικές γραμμές στον τελικό, που υπήρξε ένας απίστευτος χαμός από οικείους ανθρώπους του παίκτη ότι δεν καταμετρήθηκαν οι ψήφοι, ότι άδικα έχασε σε βαθμό που κόντεψε να τον τρελάνει χωρίς ο ίδιος να πιστεύει κάτι τέτοιο. Όμως ο φανατισμός και των  κοντινών του ανθρώπων των κούρασε πολύ!

Σε συνέχεια, όπου κι αν πήγαινε του ζητούσαν φωτογραφία, του μιλούσαν όλοι, του έστελναν εκατοντάδες μηνύματα την ημέρα και δεν μπορούσε να πάρει ούτε ανάσα… Αυτό φυσικά τον έκανε να κλειστεί υπερβολικά στον εαυτό του, δεν βγαίνει από το δωμάτιο του και ζητάει απεγνωσμένα την ηρεμία του! Απολύτως φυσιολογικό… Σαν αγοραφοβία… Αυτό το κύμα εμμονής και φανατισμού του κόσμου δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και τώρα θέλει την απομόνωση του! Αυτό θα το έκανε ο καθένας μας… Φανταστείτε να μην σας γνώριζε ο κόσμος και ξαφνικά να μην μπορούσατε να βγείτε από το σπίτι σας γιατί όλοι έπεφταν πάνω σας, φωτογραφίες, αγκαλιές, φιλιά… παντού διαβάζατε για εσάς. Είναι φυσιολογικό!"

Και κλείνει αναφέροντας: Η είδηση που διαβάσατε μόλις στο Youweekly και το Dimis Blog δεν παίρνει περιθώριο για καμία διάψευση και  φυσικά μία τόσο σοβαρή είδηση δεν θα σας την μετέφερα αν δεν ήταν αλήθεια! Ο Μάριος θέλει λίγο τον χρόνο του… Είναι σίγουρο ότι θα βρει τα πάνω του ξανά, είναι δυνατός! Το έχει αποδείξει…

Ο Μάριος Πρίαμος μετά από μηνύματα που έλαβε από θαυμαστές του που διάβασαν το άρθρο μου απάντησε με ένα βίντεο στο Instagram…

Ο Μάριος Πρίαμος έφτασε στην Ελλάδα και ο ίδιος μέσα από ένα live βίντεο που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram θέλησε να απαντήσει στο δημοσίευμα του Youweekly λέγοντας:

«Είμαι πολύ καλά, γράφονται βλακείες, σίγουρα είναι πολύ έντονο αυτό που ζω όμως ξέρετε πόσο δυνατός χαρακτήρας είμαι!»

To ίδιο έπραξε και ο πατέρας του παίχτη από την Κύπρο

Ο Μάριος Πρίαμος έφτασε στην Ελλάδα για να δει ξανά τους φίλους του από το Survivor.

Έτσι τους μάζεψε στο ξενοδοχείο που μένει, στο δωμάτιο του συγκεκριμένα για να πουν τα νέα τους! Εκεί βρέθηκε ο Πάνος Αργιανίδης αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον οποίο είχαν πολύ καλή σχέση. 

Οι τρεις τους παρήγγειλαν σουβλάκια και ανέβασαν τρελές φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κλασικά ποζάρει ημίγυμνος γιατί έχει και έναν γυναικείο πληθυσμό να ικανοποιήσει…

 

#athens #ontour #greece

A post shared by Marios P Ioannides Official (@mariospriamos) on

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»