Πρόβα νυφικού για την σύντροφο του Γιάννη Σπαλιάρα!

Δείτε την εισβολή του στο πλατό εκπομπής με την μοτοσυκλέτα του! Δείτε τι είπε για τις χορηγίες και το δαχτυλίδι που φορά στο χέρι του! 

Πολλά δημοσιεύματα θέλουν τον τελευταίο καιρό τον Γιάννη Σπαλιάρα και την αγαπημένη του, Ζωή Τζάνη, να είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! 

Μάλιστα ο Γιάννης σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γάμου. Οι δυο τους περνάνε τέλεια μαζί και η Ζωή τις τελευταίες ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αρκετά στιγμιότυπα από τις κοινές τους διακοπές.

H Ζωή όμως ανέβασε στο instagram και φωτογραφίες στις οποίες δοκιμάζει νυφικά, τροφοδοτόντας τις φήμες που θέλουν τον Σπαλιάρα να παντρεύεται! 

Θα πάει εκκλησία ή απλά πρόκειται για μια διαφήμιση νυφικών;Θα το μάθουμε σύντομα! 

Εντωμεταξύ έκανε έκπληξη στην Χριστίνα Λαμπίρη...

Η παρουσιάστρια ενώ περίμενε να συνδεθεί με το λινκ και την δημοσιογράφο της εκπομπής του La biri biri, Κλεοπάτρα Πατλάκη, είδε να εισβάλει στο πλατό με τη καινούργια του μηχανή ο Γιάννης Σπαλιάρας, με τον οποίο η Χριστίνα πριν μπει στο survivor είχε στο πάνελ της, και ακούσαμε το τραγούδι:

«Είμαι εδώ και είμαι ο σφάχτης της καρύδας»! Κάγκελο η Χριστίνα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Ο Γιάννης λοιπόν σήμερα μίλησε για τις αρπαχτές του και είπε: «Δεν είναι δώρο η μηχανή και το αυτοκίνητο... δεν ανήκουν σε εμένα αυτά, είναι χορηγίες, τα έχω για ένα μικρό διάστημα»!

Δείτε τι είπε για τις χορηγίες και το δαχτυλίδι που φορά στο χέρι του! 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έζησε μέσα στο Survviror και προέβη σε αποκαλύψεις στην Χριστίνα Λαμπίρη αφήνοντάς την άναυδη.

«Η πείνα ήταν τόσο έντονη που ζαλιζόμουνα ακόμη και για να περπατήσω 5 μέτρα. Ό,τι βρίσκαμε το τρώγαμε... Χριστίνα υπήρχαν στιγμές που έψαχνα μέσα σε σακούλες σκουπιδιών για να βρω να φάω. Έβρισκα ότι υπήρχε, μπορούσα να φάω και μία πατημένη μπανάνα, ότι βρίσκαμε το τρώγαμε, δεν κοιτούσαμε ημερομηνία λήξεως. Περνούσε δίπλα σου το ποντικάκι και το έβλεπες σαν κοτόπουλο με πατατούλες μετά από καιρό...»!

Ο Σπαλ, όπως τον έλεγαν και οι παίκτες του ριάλιτι τόνισε στο labiri biri: «Είχε πάρα πολλά ζωύφια, πάρα πολλά κουνούπια, από ένα σημείο και μετά δεν τα διώχναμε, με τσίμπησε σκορπιός στην πλάτη, μου έκανε ένεση αμέσως και με πήγαν στο νοσοκομείο προληπτικά. Μου είπαν ότι δεν μου έβαλε όλο το δηλητήριο, αλλιώς θα ήταν χειρότερα....»!

Δείτε τι άλλο είπε για το ριάλιτι!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε γιατί έκανε την ανάγκη του κοντά στην καλύβα και οι παίκτες νευρίαζαν μαζί του στο survivor!

“Υπήρχαν πολλές φορές που επειδή δεν έβλεπα, λόγω του ότι φοράω φακούς, ήθελα κάτι κοντά και για αυτό και έκανα την ανάγκη μου κοντά στην καλύβα. Η κάμερα ήταν σχεδόν σε 24ωρη βάση!» είπε πρώτη φορά ο Σπαλιάρας στο Labiri biri!

«Μάθαμε τα πάντα για το σεξ στο Survivor» είπε η Χριστίνα Λαμπίρη, «αλλά δεν θα το πούμε!» αρκέστηκε να πει όλο νόημα η παρουσιάστρια, ενώ  όταν ρωτήθηκε για τη Ζωή και το τι πρόκειται να γίνει, είπε: «Δεν έχουμε κάτι επίσημο να ανακοινώσουμε, τώρα κάνουμε σαν restart μετά από 5 μήνες!».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ρωτήθηκε και για την επικοινωνία του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη Marierose, και το αν ο συμπαίκτης του εκμυστηρεύτηκε αν είναι όντως κοπέλα του. «Δεν νομίζω ότι είχε ποτέ σχέση με τη συγκεκριμένη κοπέλα, είχαν συναντηθεί μια φορά σε αγώνες και είχαν επικοινωνία! Τα μηνύματα που έβγαλε δείχνουν ότι είχαν επικοινωνία! Δεν πήγε ποτέ τελικά στην Κύπρο!» «υπερασπίστηκε» τον συμπαίκτη του ο Γιάννης Σπαλιάρας, με τον οποίο προφανώς και είχαν σχολιάσει το περιστατικό, «αδειάζοντας» ουσιαστικά τη Marierose.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δειτε Επισης

Ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο, αποχαιρετά την κορυφαία ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου
Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους