Ελένη Μενεγάκη: "Ερωτήσεις στη Μενεγάκη δε γίνονται! Η Μενεγάκη ρωτάει εδώ μέσα!»

Tην Ελένη Μενεγάκη από μια… άλλη πλευρά είδαν οι τηλεθεατές στην τελευταία της εκπομπή για την σεζόν!

Η αυθόρμητη ερώτηση της συνεργάτιδας της, Ελιάνας Χρυσικοπούλου «Πώς νιώθεις φέτος τη χρονιά; Επειδή λες γέλια, αυτά…», έκανε το μάτι της Μενεγάκη να γυρίσει! «Πρώτον: Συνεντεύξεις δε δίνω! Τα ‘χω ξαναπεί αυτά, τα ξαναλέω άλλη μία τελευταία. Ερωτήσεις στη Μενεγάκη δε γίνονται! Η Μενεγάκη ρωτάει εδώ μέσα! Από εκεί και πέρα, εγώ λέω αυτά που θέλω να πω, όπως θα τα πεις κι εσύ αυτά που θέλεις. Όχι όμως συνεντεύξεις σε μένα παιδιά» είπε η παρουσιάστρια και στον αέρα υπήρχε μια εμφανής αμηχανία!

Ψύχραιμη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εξήγησε στην Ελένη: «Εγώ σε ρώτησα γιατί στο τέλος το στίγμα το δίνεις πάντα εσύ. Φυσικά, εγώ μόνο για μένα μπορώ να απαντήσω».

Λίγο αργότερα, κάνοντας έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Αυτό που μου έμεινε φέτος είναι ότι αρκετές φορές τύχαινε να είμαστε ταυτοχρόνως όλοι ερείπια! Αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Πάντα έλεγα «ευτυχώς εδώ μέσα δεν πέφτουμε όλοι μαζί. Φέτος, νομίζω ότι ρίχναμε βουτιά όλοι μαζί! Κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον και λέγαμε… σήμερα βγαίνει ή δε βγαίνει»;

Δείτε το στιγμιότυπο στο video που ακολουθεί:

Εντωμεταξύ αυλαία ρίχνει σήμερα, Παρασκευή, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο, η παρουσιάστρια φαίνεται πως σκέφτεται ήδη τις αλλαγές που θα κάνει για την επόμενη σεζόν, αρχής γενομένης με τα πρόσωπα του πάνελ.

Η Ελένη, που κατά καιρούς έχει «πετάξει» on air ατάκες προς τους συνεργάτες της για το μέλλον τους στην εκπομπή, είναι σε συζητήσεις και οι αποφάσεις αναμένονται να ληφθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Λιανός δεν συνεχίζουν την επόμενη χρονιά, ενώ παραμένουν η Φωτεινή Πετρόγιαννη και ο Τάσος Τεργιάκης.

Τις θέσεις τους στο πάνελ θα κρατήσουν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, όμως, δεν θα έχουν καθημερινή παρουσία.

Αμφίβολη είναι η συνέχεια της συνεργασίας με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Ερωτηματικό υπάρχει και για τον Μάκη Πουνέντη, που τον είδαμε αρκετές φορές στο πλατό, καθώς έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια εμφανίζεται να επιθυμεί να προσθέσει στο δυναμικό της εκπομπής την Άση Μπήλιου και τον Βασίλη Καλλίδη, καθώς και έναν ωραίο άνδρα όπως παλιότερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τέλος, σε αντίθεση με πρόσφατα δημοσιεύματα, η επί χρόνια αρχισυντάκτρια, Ελένη Γελαλή, δεν θα αλλάξει, αλλά ενδέχεται να αποκτήσει βοηθό.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»