Η Μελέτη κρύβεται πίσω από τα νεύρα και τα ξεκατινιάσματα της Καινούργιου!

Οι ωραίες στιγμές της ελληνικής showbiz! Οι στιγμές απείρου κάλους, όταν το επίπεδο φτάνει μηδέν… και παρακάτω…

Όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος και μιλάμε για την Νανά Καραγιάννη και από την άλλη ο κόσμος καίγεται, βαρκούλες αρμενίζουν! Αλλά για να σας βάλουμε το κλίμα. Η δημοσιογράφος έφυγε από την ζωή, καταβεβλημένη από τη νευρική ανορεξία. Φυσικά, εκπομπές και όλα τα Μέσα γενικά ασχολήθηκαν με αυτό το δυσάρεστο γεγονός, θέλοντας εν συνεχεία να μιλήσουν για τη νευρική ανορεξία και πως να την αντιμετωπίσουν!

Αυτό φυσικά, δεν άρεσε σε πολλούς, το γεγονός ότι εκπομπές ασχολήθηκαν «υποτίθεται» με αυτό μόνο και μόνο για τα νούμερα…
Έτσι λοιπόν και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου συζήτησε γι’αυτό. Όπως γνωρίζετε η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» εχει ορισμένες διαφημίσεις για κρέμες, οι οποίες προωθούνται γενικά από το κανάλι «Ε». Μετά την αναφορά για το τραγικό συμβάν για την Νανά Καραγιάννη, η Κατερίνα στην συνέχεια όταν πέρασαν σε άλλο θέμα, αναγκαστικά αφού η ροή της εκπομπής είναι αυτή, διαφήμισε την κρέμα…
Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Ελεονώρα Μελέτη η οποία με μία ανάρτηση κόλαφος ξέσκισε κυριολεκτικά την Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να αναφέρει το όνομα της.

Η παρουσιάστρια του «Survivor Panorama» μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το πάνελ της εκπομπής  δίχως γνώση και εμπειρία μιλούσε για την νευρική ανορεξία, με αφορμή τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη, ενώ, αμέσως μετά, η εκπομπή προχώρησε σε προώθηση προϊόντος κατά της κυτταρίτιδας. Επίσης, δεν δίστασε να «φωτογραφίσει» την Κατερίνα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κοιτά το μόνιτορ κι αυτοερωτεύεται».
Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε μόλις το έμαθε η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη και έριξε τα πυρά της εναντίον της Ελεονώρα Μελέτη λέγοντας:

«Εμένα αυτό το περιστατικό με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Και για τη γυναίκα αυτή που χάθηκε, που την εκτιμούσα και με εκτιμούσε, και για τον τρόπο που έφυγε! Κάποιοι, κάποιες, που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι και παρουσιάστριες, έχουν εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη στιγμή και κάνουν αναρτήσεις στο Facebook και κρίνουν τον τρόπο που χειριζόμαστε το συγκεκριμένο θέμα!
Εμείς το χειριζόμαστε με απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια! Μαζευτείτε, μαζευτείτε, γιατί δεν με έχετε δει να νευριάζω! Ντροπή σας! Κι εσύ που τα γράφεις αυτά, και αν έχουμε εμπορικές τοποθετήσεις, ντροπή σου, δεν είσαι άξια εσύ να με κρίνεις!  Δεν θα ασχοληθώ, δεν αξίζει τον κόπο! κάνουν τους κριτές, ντροπή σας, ντροπή σας! Και εσείς που τα λέτε αυτά, να θυμηθείτε τι κάνατε 4 χρόνια πριν!»

Nα σημειώσουμε πως το facebook προφίλ της Ελεονώρας Μελέτη στο facebook είναι κλειστό, με πολύ περιορισμένους φίλους με τους οποίους η παρουσιάστρια έχει προσωπική και η ανάρτηση δεν έχει αναπαραχθεί πουθενά καθώς το προφίλ είναι κλειδωμένο. Σε αυτήν δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου ή της εκπομπής της Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω.

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά