«Κάποιοι παίκτες έκαναν πως δεν με είδαν!» Τα καρφιά της Μελέτη!

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά με τη γνώμη της για τους παίκτες,αλλά και το πώς πέρασε στον Άγιο Δομίνικο.

 

Αυτή είναι η τελική τετράδα και το έπαθλο έκπληξη!

Όταν ρωτήθηκε για τη γνώμη της για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δεν παρέλειψε να ρίξει τα καρφιά της σε συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι, όπως είπε, έκαναν ότι δεν την είδαν, όταν πήγε στο νησί!

«Την Ευρυδίκη τη γνώρισα, όταν ήμουν στον Άγιο Δομίνικο. Ήρθε εκείνη και μου μίλησε, υπό την έννοια θα μπορούσε να κάνει ότι δεν με είδε, όπως έγινε από κάποιους που έκαναν πως δεν με είδανΉρθε, μου συστήθηκε, μιλήσαμε, με ρώτησε γιατί είμαι εκεί, δεν μπορούσα να της δώσω πολλές πληροφορίες. Ήταν πολύ ευγενική, πολύ εύχαρις! Εμένα μου αρέσει γιατί είναι αντράκι. Θεωρώ ότι την έχει πάρει λίγο η μπάλα λόγω της σχέσης της με τον Ντάνο!» είπε η παρουσιάστρια. 

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Μπο είναι και νιώθει sexy! Η φωτογράφιση που μιλά όλη η Ελλάδα!

«Έχω εκφραστεί θετικά υπέρ του Ντάνου, πάντα με τη διάθεση του χιούμορ, μου έχουν πει τι ωραίο ζευγάρι θα ήσασταν, και τους έχω πει ότι δεν χωράνε δυο άντρες στην ίδια σχέση! Από όλους όσους πέρασαν από το παιχνίδι, είναι πιο κοντά! Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να υπάρξω μαζί του, δεν σώζουν τα πάντα τα θαλάσσια σπορ!

Εγώ είμαι πάντα υπέρ του αδυνάτου, έχω μια ευαισθησία σε ανθρώπους που διώχνονται από ομάδες, είμαι λίγο προστατευτική, ενοχλήθηκα όταν είδα να τον διώχνουν έτσι! Δεν με νοιάζει γιατί τον έδιωξαν, από τη στιγμή που δεν το έχω δει, δεν με νοιάζει.

Με ενόχλησε που τον στοχοποίησαν και οι Διάσημοι! Μετά φύγανε τα κιλά, με τα μούσια, από ότι έβλεπα,μου έβγαζε την πιο συμπαθή εικόνα και ευγενή!» είπε η παρουσιάστρια. 

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Ολοκληρώθηκε το τούρκικο Survivor στα κατεχόμενα. Έτσι θα είναι και ο Ελληνικός τελικός!

«Όλοι οι παίκτες ήραν. Ο Λάμπρος Χούτος δεν ήρθε αμέσως... είχε πει στην παραγωγή ότι θα πάει να δει το παιδί του... εκτέθηκα, τον ανακοίνωσα και μετά δεν ήρθε. Όταν ένας παρουσιαστής ανακοινώνει κάτι, ουσιαστικά παίρνει την ευθύνη όταν δεν έρχεται ο άλλος, αδειάζεται...» είπε η Ελεονώρα! 

 

Ολόκληρο αφιέρωμα είχε ο Βασάλος στον τελικό του Τούρκικου Survivor!

Η Ελεονώρα Μελέτη άνοιξε την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα προσωπικά της.

Δεν δίστασε να αναφερθεί ανοιχτά στην επιλογή της να ανεβάσει στα social media φωτογραφία του αγαπημένου της, εξηγώντας ότι όλο αυτό ήταν καθαρά στρατηγική κίνηση, καθ’ ότι τους είχαν ήδη δει μαζί!

«Πήγαμε σε δύο μαγαζιά, και σε λιγότερο από 12 ώρες, με είδαν 8 μάτια, από το χώρο μας, οπότε ήξερα ότι θα μαθευτεί. Δεν κρύβομαι, αλλά δεν θα το διατυμπάνιζα, Το σκεπτικό μου ήταν το εξής, από το να το δω να γράφεται παραποιημένο, προτιμώ να το κάνω spoiler εγώ. Δεν έκανα σχόλιο, απλά μια φωτογραφία ανέβασα, φυσικά και τον ρώτησα πριν, του εξήγησα το σκεπτικό μου. Διαβάστε παρακάτω…

Έχω στείλει εξώδικα, δεν με κυνηγούν παπαράτσι, γιατί έχει ήδη εκτεθεί, είναι σε έναν χώρο που υπάρχουν φωτογραφίες του!» είπε η παρουσιάστρια, η οποία δεν δίστασε να επιτεθεί και σε συγκεκριμένη εκπομπή, για όσα ειπώθηκαν περί χαρτιών που βάζει τους συντρόφους της να υπογράψουν!

«Άκουσα σε μια πρωινή εκπομπή να λένε ότι τους βάζω να υπογράφουν συμβόλαιο σιωπής. Αυτά είναι αστεία, είναι καραγκιοζιλίκια αυτά που άκουσα, και μάλιστα τα άκουσα και από άνθρωπο που είναι συνεργάτης μου και ξέρει, έχει ζήσει την περίοδο αυτή! Δεν κάνω τέτοιες χαζομάρες! Απλά όταν κάποιος μου πει ότι δεν θέλω δημοσιότητα, για να τον προστατεύσω, πρέπει κι αυτός να υπογράψει ένα χαρτί! Έχει τύχει να χαλαστώ έτσι από σχέση μου!» ξέσπασε. 

Η γλυκιά έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη στη μητέρα του μόλις επέστρεψε Ελλάδα!

Η παρουσιάστρια είπε «είχα πάρει την απόφαση εάν δεν έχω γίνει μητέρα στα 38 μου να το κάνω εάν θελήσει στο μέλλον να γίνω... όταν ξεκίνησα την διαδικασία τα δεδομένα μου ήταν τα εξής 38 ετών με κατεβασμένα ρολά, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για την ερωτική μου ζωή, είχα πάρει την απόφαση να μείνω μόνη μου για μεγάλο διάστημα γιατί οι μέχρι τότε επιλογές μου ήταν λανθασμένες... έπρεπε να δω τι τρέχει... Με το που έκλεισα τα 38 το έκανα... ήταν μια απλή διαδικασία και το συνιστώ στα κορίτσια που είναι στην ηλικία μου πριν τα 40»!

Οι απίστευτες αποκαλύψεις του Μπο! Δεν έγινε εμπορική ανταλλαγή! Ο άνθρωπος για ευχαριστώ στον Ντάνο που του χάρισε τα παπούτσια του, του έδωσε ένα καρβέλι ψωμί!

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη