O Λούης μένει, ο Λώρης... φεύγει!

Οι εξελίξεις στον Alpha Kύπρου! 

Με επίσημη ανακοίνωση και ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας του με τον Λούη Πατσαλίδη ο Alpha Kύπρου. 

Πριν από μερικές μέρες ο δημοφιλής stand-up comedian βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ALPHA Κύπρου όπου υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του για άλλες δύο τηλεοπτικές σεζόν.

Ο Λούης Πατσαλίδης συνεχίζει με την παρουσίαση του “The Λούης Night Show” το οποίο θα προβάλλεται και την επόμενη σεζόν σε εβδομαδιαία βάση. Παρά την τεράστια επιτυχία της εκπομπής στα ποσοστά τηλεθέασης, τόσο στο σύνολο του πληθυσμού, όσο και στα Δυναμικά Κοινά, οι συντελεστές της παραγωγής θα ενισχύσουν την εκπομπή με νέες ενότητες αλλά και παιχνίδια.

Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας ο Λούης Πατσαλίδης δήλωσε: «Η συνεργασία μου με τον ALPHA Κύπρου αυτή τη σεζόν ήταν ομολογουμένως εξαιρετική. Μαζί θέσαμε τον πήχη ψηλά, μαζί δημιουργήσαμε μια ψυχαγωγική εκπομπή με σκοπό να προσφέρουμε γέλιο και όμορφες στιγμές στον Κύπριο τηλεθεατή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ALPHA για την στήριξη αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, την ομάδα παραγωγής της εκπομπής που εργάστηκε ακούραστα έτσι ώστε να πετύχουμε εξαιρετικό αποτέλεσμα σε περιεχόμενο αλλά και εικόνα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Κύπριους τηλεθεατές που αγκάλιασαν την εκπομπή και έμειναν σταθερά μαζί μας στο εβδομαδιαίο ραντεβού του “The Λουής Night Show”». 

 

Την ίδια ώρα, η συνεργασία του Alpha με τον Λώρη Λοιζίδη τερματίζεται! Η σειρά "Παραμύθι αλλιώς" θα ολοκληρωθεί πρόωρα με το διαζύγιο του καναλιού και του σεναριογράφου να είναι συναινετικό καθώς η "ελληνοκυπριακή" προσέγιση της σειράς δεν άφησε τελικά ικανοποιημένο τον Λώρη και δεν κέρδισε τους τηλεθεατές στην Ελλάδα. 

Η σειρά θα ολοκληρωθεί τελικά στα 17 επεισόδια αντί στα 20 όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί και παρά το γεγονός ότι στην τηλεθέαση αποδίδει μέχρι και δέκα ποσοστιαίες μονάδες πάνω από τον μέσον όρο του καναλιού. 

Ο Λώρης Λοιζίδης επιστρέφει και πάλι στο κανάλι που έκανε τις μεγαλύτερες του επιτυχίες, τον ΑΝΤ1, όπου εντάσσεται πλέον στο δυναμικό του καναλιού, σε ρόλο αυτή την φορά, Διευθυντικό! 

Διαβάστε επίσης: 

Άντρη Καραντώνη: Σχεδιάστρια μόδας με μούσα την κορούλα της!

Η Μαριέλλα Σαββίδου φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε στην παραλία!

Δειτε Επισης

Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους