Η Όλγα Τρέμη αποκαλύπτει ότι έβλεπε τον εαυτό της μετά το lifting και έλεγε: «Τι θεά είσαι εσύ παιδί μου;»

Η Όλγα Τρέμη παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και στο Χρήστο Βαρθαλίτη και μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να μασήσει τα λόγια της.

«Δεν μου λείπει ιδιαιτέρως η τηλεόραση, δεν έχω εξάρτηση. Εγώ είμαι ετοιμοπόλεμη και ορεξάτη. Από εκεί και πέρα, η ζωή θα δείξει. Έχω πάρει σύνταξη, αλλά δεν την πήρα για να συνταξιοδοτηθώ, την πήρα για να μη μου τη φάει ο Τσίπρας. Ο μόνος λόγος που αποφάσισα να το κάνω τώρα, παρά το γεγονός ότι σας είπα πως παραμένω μάχιμη, είναι για να προλάβω τις δυσμενείς αλλαγές. Δεν μου έχουν γίνει περικοπές στη σύνταξη μέχρι τώρα.

Έχω φίλους στο χώρο της δημοσιογραφίας, πολύ λίγους, αλλά έχω. Εγώ για τα κορίτσια έχω μιλήσει και για τη Μάρα Ζαχαρέα και για τη Μαρία Χούκλη και για τη Σία Κοσιώνη. Έχουμε μια πολύ γλυκιά σχέση μεταξύ μας. Η Σία νομίζω ότι είναι πολύ ευτυχισμένη, και θα ζήσει πολύ σημαντικά πράγματα. 

H γνωριμία του Σεφερλή με τον Μάριο και το τραπέζι που θα του κάνει μετά τo Survivor!

Ένα κρυφό ταλέντο μου είναι η μαγειρική. Όσοι έχουν φάει από μένα, έχουν επιζήσει!» είπε χαριτολογώντας και συνέχισε χαμογελαστή: «Αυτή την περίοδο μπορεί να το ρίξω στα ιταλικά, έχω αποφασίσει ότι υστερώ στα κινέζικα όμως.

Θεωρώ ότι έχω μια όμορφη σχέση με το γιο μου, δεν νομίζω ότι είναι σε φάση να παντρευτεί. Δεν θα ασχολούμαι ως πεθερά, δεν θα έμπαινα στις ζωές των άλλων, είναι γεμάτη και ενδιαφέρουσα. Θέλω πάρα πολύ να γίνω γιαγιά, αφού έχει ένα σκυλί και λέω «επιτέλους απέκτησα εγγόνι!»

Η Πηνελόπη Αναστασόπουλου μίλησε για bullying που δέχτηκε όσο ήταν έγκυος από τον Νίκο Μουτσινά

Το ότι έκανα λίφτινγκ και το είπα δεν το μετάνιωσα ούτε κατά διάνοια. Ένας κίνδυνος υπάρχει μόνο όταν κανείς μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες: να θεωρήσει ότι αυτό είναι υποκατάστατο της νεότητας. Δεν γίνεσαι νεότερος με το λίφτινγκ. Γίνεσαι λίγο πιο συμπαθητικός σε σχέση με την πραγματική σου ηλικία. Μια χαρά ένιωσα. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα: «Τι θεά είσαι εσύ παιδί μου;» Αστειεύομαι! Γυμνάζομαι πολύ λίγο, τώρα τελευταία άρχισα, κάνω πιλάτες που δεν το βαριέμαι.

Το κολιέ που φορούσα στο δελτίο ειδήσεων ήταν ένα δώρο γάμου. Τι να κάνω; Να το εξαφανίσω; Φορούσα και τη βέρα μου, ενδεχομένως αν ενοχλήθηκαν κάποιοι. Τη σάτιρα για τα σαρδάμ μου την αντιμετώπιζα με στενοχώρια, μετά το ανέλυσα και είδα ότι ήταν λόγω της ταχύτητας του εγκεφάλου μου.

Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με την Έλλη Στάη. Καμία σχέση! Ήταν ωραίο όμως, ιντριγκάριζε, πλάκα είχε. Όταν ήμασταν μαζί στο Mega, κάτι είχε συμβεί και μου είπε «τώρα θα λένε ότι τσακωνόμαστε». Της λέω «παιδάκι μου δεν κάνεις τον σταυρό σου; Όλος ο κόσμος θα ασχολείται με μας. Αν θα μαλλιοτραβηχτούμε στο δελτίο θα ανέβει κατακόρυφα η τηλεθέαση» κατέληξε η ανκοργούμαν. 

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Αdele: Ξυπόλυτη & δακρυσμένη έξω από τον πύργο Grenfell την νύχτα της φωτιάς!

Γέννησε τα δίδυμα η Beyonce

Δειτε Επισης

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης