Ο γάμος μιας πραγματικής πριγκίπισσας! Ο γάμος της Δούκισσας Νομικού με τον πρίγκιπα του παραμυθιού!

Λίγες ώρες πριν ντυθεί νυφούλα και ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Δημήτρης Θεοδωρίδη, η Δούκισσα Νομικού έλαμψε στο 3ο live του “So you think you can dance”.

Η οικοδέσποινα του διάσημου show χορού του Ant1 μπορεί να ετοιμαζόταν πυρετωδώς για τον γάμο της στη Μύκονο, δεν άφησε όμως ούτε για μια στιγμή πίσω τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μια μέρα πριν το γάμο μάλιστα, μίλησε μέσα από το blog της για την αγωνία που έχει για την ώρα του γάμου, αλλά και την ευτυχία που νιώθει...

Δες τι έγραψε στο blog της: “Να ΄μαι πάλι στην Αθήνα. Επέστρεψα το πρωί από το νησί, αφού απόψε έχουμε το 3ο live του «So you think you can dance». Ταξίδεψα μαζί με την αγαπημένη μου μαμάκα. Δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου αυτή τη μέρα! Θα κοιμηθώ μαζί της απόψε και αύριο θα πετάξουμε μαζί για Μύκονο. Ελπίζω μόνο να μην κλαίμε όλο το βράδυ και είμαστε αύριο και οι δύο με πρησμένα μάτια! Η αλήθεια είναι ότι με όλο αυτό το τρέξιμο δεν έχω προλάβει να το πολυσυνειδητοποιήσω ότι ναι, αύριο παντρεύομαι. Τόσο καιρό το περίμενα, τόσο καιρό κάνω όλες αυτές τις προετοιμασίες και τώρα η στιγμή έφτασε! Έχω αγωνία. Αλλά είμαι ταυτόχρονα απίστευτα ευτυχισμένη. Σκέφτομαι μόνο τη στιγμή που θα φτάσω στην εκκλησία και θα τον δω να με περιμένει. Τίποτα άλλο. Υ.Γ.: Με ρωτάτε όλοι πώς αποφάσισα να έρθω για το live λίγες ώρες πριν από τον γάμο μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι τρομερά χαρούμενη που θα περάσουμε μαζί αυτή την τόσο ιδιαίτερη για εμένα μέρα. Ετοιμαστείτε λοιπόν να κάνουμε παρέα το pre wedding party, απόψε στις 21:00 στο «So you think you can dance»!”

Όσα είπε ο Καπουτζίδης για το τέλος της φιλίας του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η παρουσιάστρια του Ant1, μετά το τέλος του So you think you can dance, ξεκουράστηκε στο πατρικό της και πρωί πρωί ταξίδεψε με την μητέρα της για το νησί των ανέμων. Αφού χαλάρωσε με φόντο το απέραντο γαλάζιο και έκανε την ηλιοθεραπεία της, η όμορφη Δούκισσα αφέθηκε στα χέρια των ειδικών και έγινε μια κούκλα για να πάει στην εκκλησία.

Το μακιγιάζ της ανέλαβε ο συνεργάτης της από το show του Ant1 και καλός της φίλος Παντελής Τουτουντζής: «Η πιο σημαντική και συγκινητική στιγμή της συνεργασίας μας. Να ζήσετε αγαπημένη μου Δούκισσα», έγραψε στο προφίλ του στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία από την προετοιμασία της νύφης.

Μετά το μακιγιάζ και τα μαλλιά όμως, η Δούκισσα φόρεσε το πανέμορφο πριγκιπικό νυφικό που σχεδίασε για εκείνην η Σήλια Κριθαριώτη, έβαλε το πέπλο της και έφυγε για την εκκλησία.

Προβλήματα έχει ο Νίκος Βέρτης! Ξέχασε να... δηλώσει 650.000 ευρώ!

Δες το νυφικό της Δούκισσας, από τις πρόβες στο ατελιέ της Σήλιας:

Για ποιους λόγους τσακώνονται Αθερίδης-Καρύδη; Η εξομολόγηση του ηθοποιού!

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο και ήταν αρκετά λαμπερός.

Το χαρούμενο ζευγάρι επέλεξε το ιδιωτικό εκκλησάκι της οικίας Θεοδωρίδη, προκείμενου να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το οποίο βρίσκεται μέσα στη βίλα του πατέρα του Δημήτρη, του Σάββα Θεοδωρίδη, στον Άγιο Ιωάννη, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε dinner party στον Πάνορμο.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έφθασε στο χώρο του μυστηρίου, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της Νίκο Νομικό, ο οποίος και την παρέδωσε στον γαμπρό. Χαμογελαστός και κρατώντας στα χέρια του τη νυφική ανθοδέσμη (φτιαγμένη από γυψοφύλλη και μικρά ανθάκια μαργαρίτας και χαμομηλιού), ο γαμπρός ξεχώρισε με το γκρι κουστούμι του.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης συγκλονίζει: «Σώστε το άρρωστο «παιδί» μου»»!

Το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους του να μην τους κάνουν δώρα, αλλά να κάνουν δωρεά υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Όλοι οι καλεσμένοι του ζευγαριού περίμεναν με ανυπομονησία την είσοδο, αλλά και τον πρώτο τους χορό και εντυπωσιάστηκαν με τις φιγούρες του ζευγαριού. Το ρομαντικό βαλς που χόρεψαν, εντυπωσίασε όλους τους φίλους τους, αλλά και τους συνεργάτες της Δούκισσας Νομικού από τον Ant1 που περίμεναν πώς και πώς να δουν την οικοδέσποινα του So you think you can dance εν δράσει!

Και φυσικά η όμορφη Δούκισσα δεν τους απογοήτευσε...

Στο δεξί χέρι πλέον φοράει τη βέρα της και στο αριστερό το μονόπετρο που της χάρισε ο άντρας της ζωής της! Την Κυριακή το βράδυ μετά το after wedding party η Δούκισσα δημοσίευσε στο instagram την πιο όμορφη φωτογραφία του γάμου της εκείνη που μετά το γάμο, ο σύζυγός της πλέον της δίνει ένα θερμό φιλί!

Μια μεγάλη αγκαλιά και δεκάδες ευχές περίμεναν την Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη μετά το γάμο στο πάρτυ που έγινε στον Πάνορμο.

Μετά την τούρτα και το χορό του ζευγαριού, όμως, ξεκίνησε το μεγάλο party με τις Melisses να ανεβαίνουν on stage και να τραγουδούν live τα αγαπημένα κομμάτια του ζευγαριού και των φίλων τους.

Το κέφι μάλιστα κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες με το ζευγάρι να τα δίνει όλα στο dance floor και τους καλεσμένους να απολαμβάνουν όλες τις εκπλήξεις της βραδιάς.

Μια από αυτές και τα ειδικά καπελάκια “Δημήτρης και Δούκισσα” που ετοίμασε το ζευγάρι για όσους βρέθηκαν στο γαμήλιο πάρτυ...

 

Δειτε Επισης

Σωρεία καταγγελιών κατά του μάγου David Copperfield για σεξουαλική παρενόχληση 16 ανήλικων κοριτσιών
Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»
Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε τον Θανάση Αλευρά gay και μετά είπε χειρότερα
Στο νοσοκομείο o Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο
Ο πατέρας της Silia Kapsis μετά το δημόσιο παράπονο της, βγήκε να απαντήσει στην τηλεόραση
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Κήρυξε πόλεμο στην Μαρίνα Σάττι ο Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μπορώ να την δικαιολογήσω που τουρλώνεται»
Θύμα απάτης ο Νίκος Οικονομόπουλος - Η έκκλησή του στα social media
Τέλος στη ζωή του έβαλε o 19χρονος πρώην παίκτης του #GNTMgr, Ερμής Καραγιάννης