Η Ελένη Φουρέιρα παραδέχτηκε την σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία! 6 μήνες μαζί!

Ήταν Δεκέμβριος του 2016 όταν στα sites «έσκασε» η είδηση πως ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτία βγαίνει με την Ελένη Φουρέιρα.

Δύο μήνες αργότερα, κυκλοφόρησε ακόμη ένα δημοσίευμα που τους ήθελε να μένουν μαζί, ενώ στα 30ά γενέθλια της όμορφης τραγουδίστριας, στις αρχές Μαρτίου, βγήκαν και οι πρώτες paparazzi φωτογραφίες τους σε τρυφερές στιγμές έξω από το κλαμπ Shamone.

Η Φουρέιρα φόρεσε το σέξι μικροσκοπικό μπικίνι της και αναστάτωσε την παραλία!

Το Πάσχα τούς βρήκε μαζί, καθώς το βράδυ της Ανάστασης θαμώνες γνωστού εστιατορίου στην περιοχή της Γλυφάδας τούς είδαν να περπατούν δίπλα δίπλα στην οδό Κύπρου. «Φαίνονταν και οι δυο πολύ χαρούμενοι και χαλαροί» έλεγε πηγή του ρεπορτάζ.

Ωστόσο, εκείνη ουδέποτε διέψευσε ή επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη είδηση. «Δεν κρύβω κάτι, αλλά δεν θέλω και να μιλάω για τα προσωπικά μου. Όταν ξεκινάει κάτι με έναν άνθρωπο, δεν ξέρεις πού θα καταλήξει. Όταν μια γνωριμία μετρά έξι μήνες, δεν μπορώ να βγω και να πω “Είμαι ευτυχισμένη, είναι ο άνθρωπός μου”. Το θεωρώ λίγο λάθος. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως είμαι καλά. Από εκεί και πέρα, μου είναι δύσκολο να κάνω περαιτέρω δηλώσεις» λέει με ειλικρίνεια.

Τηλεοπτική βόμβα! Η Καινούργιου ξαφνικά αποκάλυψε πια εκπομπή κόβεται από άλλο κανάλι!

Η Παπαδοπούλου αποχώρησε μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα από το σχήμα με τον Αργυρό!

Η Μελίνα στάζει μέλι! Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Tα σχόλια στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω ήταν πολλά… «Με γεια! Με γεια!» αναφώνησε η Ειρήνη Γκανιάτσου. Ο ενθουσιασμός της δημοσιογράφου ήταν για το στήθος της τραγουδίστριας. Η Κατερίνα Καινούργιου διαχώρισε τη θέση της, όμως όταν άκουσε την εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα για τις αισθητικές επεμβάσεις, μίλησε για τη δική της αισθητική επέμβαση, αλλά και για την παρεξήγηση με την τραγουδίστρια την περίοδο… Γιώργου Σαμαρά.

«Επειδή εγώ έχω ταλαιπωρηθεί, δεν ξέρω τι με είχε πιάσει, στα 21 μου, κρυφά από τους γονείς μου, πήγα και έβαλα ένα στήθος… Ήταν τόσο άσχημο αυτό παιδιά! Αυτό που είχα κάνει το μετάνιωσα και μετά από λίγα χρόνια το αφαίρεσα αυτό το απαίσιο που δεν θέλω να θυμάμαι. Αν δείτε φωτογραφίες 7 χρόνια πριν ήταν τόσο!

Η Ελένη το παραδέχτηκε. Κούκλα! Επιτυχημένη! Το κορίτσι αυτό έχει δουλέψει πολύ σκληρά, της αξίζει η επιτυχία. Ξέρω τι έχει περάσει κι έχει φάει και ξύλο από τα media, πάρα πολύ ξύλο. Με την Ελένη είχαμε παρεξηγηθεί κάποια περίοδο, για βλακείες τότε επί Σαμαρά, χωρίς λόγο. Και τώρα που το σκέφτομαι λέω είναι δυνατόν να κάθομαι να τσακώνομαι με ένα κορίτσι που το ξέρω τόσα χρόνια, για έναν άντρα; Ούτε καν!», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»