Η Καινούργιου απολογήθηκε δημόσια στην Μενεγάκη!

Ισχύει τελικά πως η Ελένη Μενεγάκη δεν ακολουθεί πια την Κατερίνα Καινούργιου στο instagram; Τι είπαν για το θέμα με το σπίτι Κωστόπουλου - Μπαλατσινού;

Την περασμένη Παρασκευή η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της σχετικά με δημοσιεύματα που την ήθελαν να αγοράζει το κατασχεμένο σπίτι Κωστόπουλου – Μπαλατσινού. Η Ελένη Μενεγάκη διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, και δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο.

Δεν έχεις ξαναδεί την Ελένη έτσι! Ξέσπασμα άνευ προηγούμενου! Δείτε το ξέσπασα της Ελένης εδώ!

 

Τα δημοσιεύματα είχαν βασιστεί σε ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε από τον Μαρίνο Βυθούλκα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου. Ο δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά έδωσε την απάντηση του, πως ο ίδιος ήταν πολύ ακριβής στο τι μετέφερε, το οποίο δεν ήταν παρά μια εικόνα και πως ο ίδιος δεν έδωσε καμιά πληροφορία πως η Ελένη Μενεγάκη αγόρασε κάποιο σπίτι.

Ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει μιλώντας για κιτρινισμούς.

«Δεν με ενδιαφέρει να το συζητάω, η γυναίκα το διέψευσε. Αυτά είναι κιτρινισμοί του κερατά. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτά τα πράγματα. το θεωρώ disgusting που λένε στα εγγλέζικα.»

Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Θέμης Μάλλης παρουσίασε τόσο το εν λόγω απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα, όσο και την έκρηξη της Ελένης Μενεγάκη και Μαρίνος Βυθούλκας και Κατερίνα Καινούργιου έδωσαν τις απαντήσεις τους.

Μαρίνος Βυθούλκας

«Το ρεπορτάζ μου ήταν 100% διασταυρωμένο. Μετέφερα μια εικόνα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Η εικόνα αυτή είναι διασταυρωμένη από δική μου αξιόπιστη πηγή. Σαφώς και σέβομαι και την πλευρά και της κυρίας Μενεγάκη. Θέλω να βάλω τελεία σε όλο αυτό το πράγμα. Και κάτι τελευταίο και για την Κατερίνα η οποία ξέρω ότι έχει στεναχωρηθεί με όλο αυτό το πράγμα που έχει δημιουργηθεί, είναι κάτι δικό μου, το παίρνω όλο πάνω μου και η Κατερίνα δεν φέρει καμία ευθύνη.

Κατερίνα Καινούργιου

Αφήστε με να πω δυο πράγματα για να είμαι και εγώ εντάξει με τους τηλεθεατές γιατί έχω περάσει ένα λίγο δύσκολο σαββατοκύριακο. Είχα και τα δικά μου, όλα μαζί λίγο πιέστηκα. Καταρχάς σε αυτή την εκπομπή εγώ είμαι η παρουσιάστρια.»

«Στην εκπομπή υπάρχει μια ιεραρχία. Υπάρχει ένας άνθρωπος που κάθεται δίπλα μου, που λέγεται αρχισυντάκτης, που είναι πολύ περισσότερα χρόνια από εμένα σε αυτό το χώρο, με τεράστια εμπειρία και επιτυχίες και υπάρχει και μια δημοσιογραφική ομάδα. Τι σημαίνει αυτό, ότι υπάρχει ιεραρχία. Ότι ο αρχισυντάκτης επιλέγει να παίξουν ορισμένα θέματα. Επειδή λοιπόν αυτός ο αρχισυντάκτης έχει μεγαλύτερη και περισσότερη εμπειρία από εμένα, δεν θα κάτσω εγώ να κάνω λογοκρισία στα θέματα του.

Με προστατεύει πάντα και κάνει θέματα που δεν προσβάλλουν ούτε εμένα, ούτε το κοινό. Ο κάθε δημοσιογράφος φέρνει τα θέματα του και εγώ δεν μπορώ να τσεκάρω και να είμαι πάνω από το θέμα του καθενός. Είμαι παρουσιάστρια μιας εκπομπής, ο καθένας έχει το θέμα του κι εγώ δεν φέρω ευθύνη για πράγματα που μπορεί να ακουστούν…»

«Υφίσταται ότι με έχει κάνει unfollow. Εγώ δεν το είδα, το διάβασα και το είδα μετά. Μπροεί να ένιωσε χίλια δυο η κοπέλα είναι θλιμμένη, μπορεί να στεναχωρήθηκε με εμένα. Με έκανε unfollow μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου όταν ο Θέμης Μάλλης ρώτησε σχετικά με αυτό.

«Για ποιο λόγο; Μου φαίνεται πολύ μεγάλη κατινιά όλο αυτό. Το λέω εγώ. Θέμης Μάλλης» ανέφερε ο αρχισυντάκτης της Καινούργιου σχετικά με το unfollow της Μενεγάκη.

«Εγώ σε αυτή την εκπομπή, δεν θα έκανα κάτι σε καμία περίπτωση για να στεναχωρήσω τον οποιονδήποτε, ή να προσβάλλω τον οποιοδήποτε, πόσο ακόμα μια γυναίκα όπως είναι η Ελένη, που την εκτιμώ απεριόριστα, τρέφω πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα για αυτή και το λέω ειλικρινά, την σέβομαι και πάνω από όλα δεν είμαι αγνώμων σε μια γυναίκα που με έχει στηρίξει. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο» αρκέστηκε να συμπληρώσει η Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτό είναι το προσκλητήριο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη!

Θέση για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά το on air ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη για την βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου, πήρε η Φαίη Σκορδά.

Κατά την διάρκεια του Πρω1νό, την Δευτέρα, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της σχολίασαν τα τεκταινόμενα, με την Φαίη να τάσσεται στο πλευρό της Ελένης.

«Γι’ αυτό το θέμα που μιλάει η Ελένη, τοποθετείται και πάρα πολύ σωστά. Λένε ότι είναι από τα πιο ωραία σπίτια στην Ελλάδα αυτό. Ούτε με αφορά να δω το σπίτι αυτό… Άσχετα που μιλάμε για τέτοια μεγέθη, θέλω να πω, μεγάλωσε εκεί μια οικογένεια. Έχουν μεγαλώσει μέσα σε αυτό το σπίτι. Θα σε ακολουθεί πάντα μία μαύρη σκιά, δηλαδή δεν το κάνεις. Έχει δίκιο η Μενεγάκη σε αυτό το πράγμα», ανέφερε και, λίγο αργότερα, πρόσθεσε: «πολλά πράγματα έχουν γραφτεί και για την Μενεγάκη χίλια δυο που μπορεί να μην ήταν αλήθεια και για την Καινούργιου χίλια δυο που μπορεί να μην ήταν αλήθεια και για μένα και για σένα, ok. Αλλά εδώ δεν είναι ωραίο. Είναι ένα θέμα ηθικής».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:

Ο Φουρθιώτης εδίωξε τον Καρβέλα από το Star Academy!

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»