Όλες οι λεπτομέρειες για τον παραμυθένιο γάμο της Δούκισσας!

Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης εδώ και ενάμιση περίπου χρόνια συγκατοικούν στο σπίτι του Δημήτρη στην Κηφισιά, καθώς η Δούκισσα απαρνήθηκε για πρώτη φορά τα νότια προάστια και το σπίτι των γονιών της στη Βουλιαγμένη.

Το ζευγάρι, παρά το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και των δύο, φροντίζει να περνά πάντα όλο τον ελεύθερο χρόνο του μαζί. Προτιμούν τις εξόδους για φαγητό, με αγαπημένο στέκι το εστιατόριο Nolita κοντά στο σπίτι τους, ενώ αγαπούν πολύ τα ταξίδια – το Πάσχα το πέρασαν μαζί στο Μπαλί, από όπου η Δούκισσα μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram υπέροχα ενσταντανέ.

Ο ένας συμβουλεύεται τον άλλον για όλα, ενώ η Δούκισσα εμπιστεύεται πολύ τη γνώμη του συντρόφου της και για τα επαγγελματικά της, θαυμάζοντας το πόσο δραστήριος και πετυχημένος είναι.

Ο γάμος τους θα γίνει στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο. Η τελετή θα γίνει στο εκκλησάκι στο σπίτι του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη, στον Ορνό, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στην παραλία του Πανόρμου.

Οι κουμπάροι θα είναι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα στους οποίους και η ΧριστίναΚαλκαβούρα, μια από τις τρεις φίλες της Δούκισσας που της είχαν οργανώσει surprise bachelorette πάρτι στα τέλη Μαρτίου στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας – γνωρίζοντας πως ήταν ένας προορισμός που ήθελε πολύ να επισκεφτεί.

Στην κλειστή κοριτσοπαρέα που γιόρτασε τις τελευταίες «ελεύθερες» στιγμές της Δούκισσας με ένα ταξίδι women only ήταν επίσης η Αταλάντη Μαρτίνου (σύζυγος του αδελφού του Δημήτρη, Ντίνου Κόκκαλη) και η Μαρία Τσούτσια.

Η Δούκισσα αποδεικνύεται πως δεν είναι μια αγχωμένη νύφη, παρόλο που, όπως λέει γελώντας σε φίλους και συνεργάτες, έχει ακόμα πολλές εκκρεμότητες να τακτοποιήσει πριν τη μεγάλη μέρα – μια αρκετά χαλαρή στάση για τη Δούκισσα, που είναι η αρχετυπικό «σπασικλάκι» (τουλάχιστον στη δουλειά), αλλά μέσα από τη σχέση της με το Δημήτρη έχει χαλαρώσει και σε αυτό, αποδεχόμενη πως κάποιες φορές και οι μικρές ατέλειες έχουν τη γοητεία τους.

Το νυφικό της σχεδιάζει η καλή της φίλη Σίλια Κριθαριώτη, στης οποίας την πασαρέλα έχει περπατήσει αμέτρητες φορές και της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Όμως ούτε οι βέρες είναι ακόμη έτοιμες, ούτε έχει διαμορφωθεί το τελικό μενού για το τραπέζι του γάμου, ούτε νυφικά παπούτσια έχει βρει, όπως έχει εκμυστηρευτεί γελώντας στους συνεργάτες της στο So You Think You Can Dance, αλλά τίποτα δεν την αγχώνει γιατί ξέρει πως στο τέλος όλα θα τα προλάβει.

Το αν η Δούκισσα –με τις γόβες που σύντομα θα επιλέξει– θα πατήσει τελικά το γαμπρό τη στιγμή που ο ιερέας θα λέει το περίφημο «Και η γυνή να φοβήται τον άντρα» ήταν η απορία της Σάσας Σταμάτη όταν έκανε Q&A τη Δούκισσα στα σχετικά βιντεάκια που ανεβάζει ο ΑΝΤ1 με τους παρουσιαστές του στο YouTube. Όπως έγραψε η Δούκισσα στο blog της προλογίζοντας το βίντεο: «Ομολογώ πως κάθε φορά που πηγαίνω καλεσμένη σε κάποιο γάμο, προσέχω πάντα να δω αν η νύφη θα πατήσει το πόδι του γαμπρού σε εκείνο το σημείο που θα ακουστεί η συγκεκριμένη φράση από τον παπά. Και η αλήθεια είναι πως –τουλάχιστον στους γάμους που έχω πάει εγώ– καμία νύφη δεν το έχει κάνει. Μόνο μια φίλη μου είχε κλείσει πονηρά το μάτι στον άντρα της, αλλά αυτό δεν μετράει… Ήρθε λοιπόν η Σάσα Σταμάτη και μου έκανε την εξής ερώτηση: “Εσύ θα του πατήσεις το πόδι;”». Τι απάντησε η Δούκισσα; «Το θέμα δεν είναι αν θα τον πατήσω εγώ, το θέμα είναι να μη με πατήσει εκείνος. Αν με πατήσει, τι θα γίνει;!».

Το ζευγάρι δεν έχει ακόμη προγραμματίσει ταξίδι του μέλιτος, καθώς το So You Think You Can Dance δεν θα ολοκληρωθεί πριν από τα μέσα Ιουλίου και προτιμούν να περνούν το καλοκαίρι στην Ελλάδα, που, όπως έχει σχολιάσει και η Δούκισσα, είναι ομορφότερη και από τους πιο δημοφιλείς εξωτικούς προορισμούς.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε στην κακή κριτική με κυπριακή παροιμία!

Παναγιώτης Κουφογιάννης: Ποιός είναι ο Κύπριος που εντυπωσιάζει στο X Factor;

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»