Η αντίδραση της Κύπριας και της Ελληνίδας «φίλης» του Βασάλου στο νέο φλερτ!

Σε πόσα ταμπλό το παίζεις Κωνσταντίνε Βασάλε; Λέγε!

Έκτος από την Τουρκάλα που γήτευσε με τα τσαλιμάκια της τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο δημοφιλής παίχτης των «Μαχητών», έχει ανοικτά ερωτικά  μέτωπα και σε Ελλάδα και Κύπρο!

Ο γοητευτικός μελαχρινός «Μαχητής» σύμφωνα με τον Σπαλιάρα είναι το νέο «χταπόδι» της showbiz! Ο ίδιος αποδέχτηκε το παρατσούκλι παίρνοντας το ένα βήμα παραπέρα αποκαλώντας τον εαυτό του «Πλοκάμια»

Πάει αγκαλιά περιπάτους στην ζούγκλα με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Της χαρίζει την ζακέτα του και μετά δίνει φιλία και λουλούδια στις Τουρκάλες!

Και δεν φτάνει που το έχει δίπορτο στον Άγιο Δομίνικο έχει κάνει το ίδιο και στην Ελλάδα και Κύπρο!

Και μιας και αναφέραμε την Κύπρο! Τι γίνεται με την Κυπρία personal trainer Marierose Tarkmanian που στο πρόσφατο παρελθόν απασχόλησε τα ΜΜΕ της Ελλάδας και Κύπρου δηλώνοντας ότι αυτό είναι το πραγματικό κορίτσι του όμορφου παίχτη;

Η ίδια με πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή του TvMakedonia και της Νικολέτα Ράλλη, επιμένει για την σχέση της και αναφέρει μεταξύ άλλων: «Έχουν ειπωθεί τόσα πολλά γύρω από το όνομά μου και του Κωνσταντίνου. Δεν θέλω να τοποθετηθώ καθόλου στο θέμα αυτό γιατί ότι και να πω αυτή η κοπέλα θα συνεχίζει το ίδιο παραμύθι. Εγώ στέκομαι αληθής στα όσα είπα και αυτό θα φανεί στο τέλος. Πολύ ευχαρίστως με το που θα τελειώσουν όλα με το Survivor και θα ξεκουραστεί και ο Κωνσταντίνος, θα έρθουμε μαζί να τα πούμε. Απλά θέλω να μας προστατέψω. Όσο λίγο και να γνωρίζω τον Κωνσταντίνο, που είναι λίγο, γιατί όλα έγιναν ένα μήνα πριν φύγει».

Για την ώρα δεν μίλησε καθόλου για τα φλερτ του «αγαπημένου της» μιας και σχεδόν επί καθημερινής βάσης προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα κακόβουλα μηνύματα που δέχεται σε σχέση με την ανακοίνωση της οτι είναι το κορίτσι του Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα ένα ψεύτικο προφίλ έχει φτιαχτεί με το όνομα Marisore Βασάλου με την ίδια να προσπαθεί να το σταματήσει με κάθε τρόπο γιατί την διασύρει με διάφορους τρόπους

 

Ακόμα και χτες το βράδυ με σχετική αναρτήσει της, καλεί το κοινό να το αναφέρει με σκοπό να εξαφανιστεί από το διαδίκτυο

 

Όπου τελικά τα κατάφερε μόλις πριν μια ώρα και ενημέρωσε τους φίλους της με ένα μεγάλο ευχαριστώ ότι το ψεύτικο προφίλ δεν είναι πια υπαρκτό!

Στην Ελλάδα τώρα σύμφωνα με δημοσίευμα του Youweekly η σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, Βασιλική Αγιαννοπούλου, μόλις είδε το φλερτ στην τηλεόραση, έγινε κυριολεκτικά έξαλλη, όμως στην συνέχεια κατάλαβαν ότι είναι τηλεοπτικό τρικ , οπότε προσπάθησε να ηρεμήσει και να μην καταστρέψει την σχέση τους: «Εντάξει, στην αρχή έκλαψε πολύ, δηλαδή είναι σοκ, το καταλαβαίνεις κι εσύ! Όμως του έχει εμπιστοσύνη και ξέρει ότι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος...» φέρετε να αναφέρει η ίδια στο δημοσίευμα.

Ενώ φαίνεται να έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook «Δεν μου έφτανε το πρήξιμο απο τους Έλληνες σχεδόν 4 μήνες τωρα !!! Εχουμε καινούργιο γύρο απο τους Τούρκους !!! Και εγω αντέχω ακομα!!!!!!!!! Ο θεός να βάλει το χερι του …. η μήπως ο Αλαχ ;;;; για ποσο ακομα δεν ξέρω ….. !!!!!» δείχνοντας έτσι την αγανάκτηση της για όλα όσα συμβαίνουν.

Διαβάστε επίσης:

Εντόπισαν από τον ΣΚΑΙ ποιοι ευθύνονται για τις διαρροές στο Survivor!

Ο συνεταίρος του μισθοφόρου αποκαλύπτει το μεγάλο του ψέμα!

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party