Το Survivor θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης! Ο Τούρκος παραγωγός και η Ελληνική Βουλή!

Μπροστά από τους τηλεοπτικούς δεκτές, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Acun Ilicali, δηλώνει επαναπροσέγγισης και ένθερμος υποστηρικτής της Ελληνοτουρκικής φιλίας

Η πράξη του όμως αναιρεί τα λογία του...

Σαν σήμερα στις 19 Μαΐου του 1919, ο Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Σαμψούντα με ισχυρό εκστρατευτικό σώμα προκειμένου να ξεκινήσει την «επανάσταση» των νεότουρκων εναντίον του Σουλτάνου δυνάστη.

Ο ουσιαστικός στόχος όμως δεν ήταν η τούρκικη άρχουσα τάξη αλλά οι Έλληνες της ανατολής! Την ημέρα λοιπόν εκείνη, 19 Μαΐου 1919, άρχισε η γενοκτονία των αδερφών μας Ποντίων που ζούσαν στην Μαύρη θάλασσα. 355.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν, βιάστηκαν και εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους!

Αυτή λοιπόν την ημέρα μνήμης της εξόντωσης του ποντιακού ελληνισμού τυχαία ο Τούρκος καναλάρχης και παραγωγός του Survivor, ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram , την εξής φράση: "Χαρούμενα 19α γενέθλια Μαΐου! Να γιορτάσουμε τον μεγάλο μας ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ που θυμάμαι με αγάπη και σεβασμό!".

Δηλαδή την ημέρα που εμείς θρηνούμε και ζητούμε δικαίωση από τους Τούρκους για την εξόντωση των Ποντίων αυτός γιορτάζει την συγκεκριμένη μέρα ως ημέρα αναγέννησης του τουρκικού κράτος με τον «σφαγέα τον Ποντίων», Κεμάλ.

Φωνές επίσης ακουστήκαν και γιατί την ίδια ώρα που προβαλλόταν η έκτακτη εκπομπή με την μάχη Ελλάδας-Τουρκιας στην Βουλή των Ελλήνων ψηφιζόντουσαν νέα μέτρα, που πέρασαν με την προβολή του ειδικού παιγνιδιού, απαρατήρητα.

Μπορεί το βράδυ της Πέμπτης η αντιπαράθεση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη να χτύπησε "κόκκινο" κατά την συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο και τα νέα μέτρα, ωστόσο ο υπουργός Οικονομικών ήταν αυτό που λέμε σε κατάσταση «ΖΕΝ».

Τι και αν έξω από τη Βουλή γινόταν της κολάσεως λόγω επεισοδίων με τις μολότοφ και τις φωτιές στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, τι και χιλιάδες Έλληνες βγήκαν στους δρόμους την Πέμπτη αποδοκιμάζοντας τις πολιτικές της κυβέρνησης, ο κύριος Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε κέφια για χιουμοράκι!

Αυτό φάνηκε όταν ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει στη Βουλή, λίγο πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για το τέταρτο μνημόνιο.

«Μετά από τις συζητήσεις και τις αντιπαραθέσεις που είχαμε, μπορούμε ήρεμα να πάμε προς το τέλος και να δώσουμε μια προοπτική για το που πάμε από δω και πέρα. Έχουν μιλήσει και ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έτσι κι αλλιώς μόνοι μας είμαστε…. !!!ΟΙ ΕΝΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΒΛΕΠΟΥΝ SURVIVOR ΤΩΡΑ και δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν εντάσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια... δικά σας!

 

Δειτε Επισης

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο