Σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση ο γάμος Αριστοτέλους-Εφραίμ!

Τις τελευταίες μέρες άρχισε το θέμα να συζητιέται έντονα και άρχισαν και τα πρώτα δημοσιεύματα σιγά σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους.
Μετά από πληροφορίες που ήρθαν και στο δικό μας γραφείο στο CelebrityNews είμαστε σε θέση να σας μεταφέρουμε ότι οι φήμες δεν είναι ακριβώς φήμες αλλά γεγονός!

Το γεγονός ότι η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι το πιο αγαπημένο πρόσωπο της τηλεόρασης δεν χρίζει καμίας αμφιβολίας, το ίδιο όμως ισχύει και από την πλευρά του Γιώργου Εφραίμ μιας και πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές στο νησί μας.
Αυτό από μόνο του δημιουργεί ακρατή περιέργεια στο κοινό που θέλει να μάθει τα πάντα για τη ζωή τους και τον μεγάλο τους ερώτα! Τώρα ειδικά που ο γάμος τους κοντοζυγώνει το ενδιαφέρον του κοινού κορυφώνεται!

Εκατοντάδες θαυμαστές ονειρευόντουσαν για το πιο αγαπημένο πρόσωπο της Κυπριακής τηλεόρασης να έχει ένα γάμο που να μπορεί να παραβρεθεί όλος ο κόσμος, αυτό όμως είναι  κάπως δύσκολο αφού το ζευγάρι αποφάσισε για τους δικούς του λόγους, να τελέσει το γάμο του σε κλειστό κύκλο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλες οι φίλες και φίλοι των νεόνυμφων δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν και να χαρούν  το γάμο της χρονιάς, έστω και για λίγα λεπτά που θα διαρκέσει η ζωντανή σύνδεση, μέσα από την εκπομπή Με αγάπη Χριστιάνα, που θα είναι κανονικά στον αέρα του Alpha,  μιας και ο γάμος πρόκειται να γίνει την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα..

Συγκεκριμένα,  θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της με μια ζωντανή σύνδεση από την εκκλησιά την ώρα του μυστηρίου.

Μπορεί σχεδόν κανένας από τους συμπαίκτες του Γιώργου να μην παραβρεθεί στο γάμο του λόγω των αθλητικών τους υποχρεώσεων με τη  Εθνική Κύπρου αλλά σίγουρα η Χριστιάνα θα έχει όλες τις τηλεθεάτριες της έστω και μέσω τηλεόρασης!
 

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision