Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η ισπανική «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»

  11/05/2017 10:51
Η ισπανική «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»

Η ισπανική «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»

  11/05/2017 10:51
Είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Απόδειξη και το γεγονός ότι συνεχίζει να παίζεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με επιτυχία, από τους δέκτες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.
 
α
 
Ο λόγος για το «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», το οποίο με απλό και χωρίς φαμφάρες σενάριο, αλλά και με το υπέροχο καστ των ηθοποιών που το απαρτίζουν, έχει πραγματικά κερδίσει τις καρδίες των τηλεθεατών.
 
β
 
Αν και από την αρχή της προβολής του, άλλαξαν μερικά ζευγάρια των πρωταγωνιστών, ενώ στη φετινή σεζόν προστέθηκε ακόμη ένα –αυτό της Νικολέτας και του Διονύση- ωστόσο δεν φαίνεται να επηρεάστηκε η ανταπόκριση του κοινού, το οποίο φανατικά συνεχίζει να παρακολουθεί την ξεκαρδιστική καθημερινότητα τεσσάρων ζευγαριών, αλλά και τα όσα κωμικοτραγικά έχουν να αντιμετωπίσουν σε κάθε στάση της ζωής τους.
 
γ
 
δ
 
Ωστόσο το σενάριο του «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» είναι βασισμένο στο πολύ πετυχημένο αντίστοιχο σήριαλ της ισπανικής τηλεόρασης με τίτλο «Escenas De Matrimonio» που στα ελληνικά σημαίνει «Σκηνές Γάμου».
 
5
 
2
 
Στην Ισπανία το "Escenas De Matrimonio” έκανε την εφάνισή του το 2007, ενώ η ιδέα του σεναρίου είχε κάνει πρεμιέρα και τέσσερα χρόνια νωρίτερα, με άλλο τίτλο, αλλά το ίδιο πάνω-κάτω σκηνικό.
 
6
 
3
 
Η ανταπόκριση του ισπανικού κοινού ήταν μάλιστα τέτοια, που μετά την παρθενική εμφάνιση της τηλεοπτικής ιδέας το 2003, αυτή μεταφέρθηκε και στο θέατρο, με επίσης μεγάλη επιτυχία.
 
4
 
Όπως θα δείτε και στα πιο κάτω βίντεο το ισπανικό "Escenas De Matrimonio”  θυμίζει αρκετά τη δική μας «Μουρμούρα», με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, την πολυθρόνα που δεν αποχωρίζεται ο Μηνάς, την οποία διαθέτει και ο συνταξιούχος της ισπανικής έκδοσης, ο Αβελίνο.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας