Ο Στέλιος Χανταμπάκης ξεσπά: «Είδατε ένα σήριαλ, όπου είχα τον κακό ρόλο!»!

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης, μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, και μίλησε για όλους και για όλα. Αποσπάσματα παίχτηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης: Άστραψε και βρόντηξε ο Χανταμπάκης! Αγωγές εναντίoν ΣΚΑΙ

Video: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στέλιου Χανταμπάκη με την οικογένειά του!

"Αυτό που είδατε ήταν ένα σήριαλ, όπου είχα τον κακό ρόλο! Στο παιχνίδι έμεινα κάτι λιγότερο από δυόμιση μήνες, δεν είδατε ποτέ τίποτα άλλο από μένα και την Ειρήνη, πέραν του σκηνικού με το μαγιό. Δεν επέβαλα ποτέ σε κανένα πώς να παίξει, εγώ προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, δεν είχα τακτική, δεν έδειξα διπλωματία, έπαιξα και έχασα. Σίγουρα υπάρχουν πολλές στιγμές ποy δεν έχετε δει, αλλά δεν προστάτεψα τον εαυτό μου, όπως θα έπρεπε!», είπε για τον ίδιο και την παραγωγή". 

Απάντησε επίσης για το λόγο που δεν επέστρεψε αμέσως στην Ελλάδα, με το που βγήκε από το παιχνίδι.

«Ήταν πολύ σκληρό το Survivor. Οι κάμερες δεν γράφουν τα πάντα, οπότε ως παίκτης μπορείς να αποφύγεις συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ δεν φοβήθηκα ποτέ την κάμερα. Πήγα σε ένα παιχνίδι τακτικής χωρίς τακτική. Θα μείνω σε αυτό που είπε η παραγωγή, θεωρώ άνανδρο να σχολιάζω εκ των υστέρων πρόσωπα και καταστάσεις, αναφορικά με το κλεμμένο φαγητό. Δεν έμεινα στο νησί για να δω ψυχολόγο, χάθηκε τελείως το μέτρο! Δεν έβρισκα με τίποτα εισιτήρια για να γυρίσω, και ήθελα εξηγήσεις από την παραγωγή για το τι έχει βγει προς τα έξω, για αυτό δεν γύρισα αμέσως!" δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor. 

Αναφορικά με τις ακραίες αντιδράσεις στα social media, είπε: «Ήξερα ποιος είμαι, δεν σοκαρίστηκα όταν βγήκα. Το πρώτο τηλέφωνο που έκανα ήταν στη γυναίκα μου, για να της πω ότι ο άντρας σου είναι κύριος και τίμιος. Με προβλημάτισε μόνο ο φανατισμός από μερίδα κόσμου, και είχε να κάνει με την οικογένειά μου! Δεν έχω αδικήσει ποτέ κανένα, ό,τι έχω πετύχει, το έχω πετύχει μόνος μου, μέσα από κάστινγκ, έχω δουλέψει ως μπάρμαν και ποτηράς σε κλαμπ! Σε αυτό το κομμάτι, το survivor με βοήθησε πάρα πολύ, ήταν το πιο γερό ξεσκαρτάρισμα που θα μπορούσα να είχα κάνει σε ανθρώπους!» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Στο Πρωινό σχολίασαν τη συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη. «Θέλει να κρατήσει χαμηλούς στόχους, όχι να λέει τα ίδια και τα ίδια.» ξεκίνησε να λέει η Φαίη Σκορδά και ο Κώστας Τσουρός συμπλήρωσε: «Παραδέχεται ότι δεν κράτησε ουδέτερη στάση. Λέει ότι έπαιξε και έχασε.»

Η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις του Χανταμπάκη, για την «πειραγμένη» εικόνα του που ισχυρίζεται ότι έβγαλε προς τα έξω η παραγωγή. 

«Περίεργα πράγματα. Η τηλεόραση μπορεί να διογκώσει μια κατάσταση. Αλλά πώς μπορούν και αυτοί να φτιάξουν κάτι τόσο διαφορετικό από την πραγματικότητα; Εκτός κι αν μιλάμε για κομπάρσους, που βγαίνουν με χαρτιά με ατάκες και μιλάνε! Αν πεις κάτι ο άλλος μπορεί να στο διογκώσει, αλλά θα πρέπει να το πεις!» αναρωτήθηκε και είπε όλο νόημα η παρουσιάστρια.

«Δεν έβρισκε εισιτήριο; Πόσο καιρό δηλαδή έψαχνε εισιτήριο; Ολόκληρη παραγωγή δεν μπορούσε να του βρει εισιτήριο; Καλά, εντάξει! Μας δουλεύεις τώρα, Θέμη, δεν έβρισκε εισιτήριο. Ας έβρισκε εσένα που έχεις μίλια!» συμπλήρωσε η Φαίη. 

Δείτε τι ακριβώς είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης: 

O μάνατζερ ράγκπυ πρότεινε στο ΣΚΑΙ να κάνει Survivor... Junior! Έξω φρενών η Καινούργιου! 

Ειρήνη Κολιδά: Εξήγησε επιτέλους γιατί οι μαχητές έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια