Στην πρώτη συνέντευξη της η Ειρήνη Παπαδοπούλου έσφαξε με το γάντι!

Aνήκει στην κατηγορία των αγαπημένων προσώπων της ελληνικής τηλεόρασης και κάθε εγχείρημα τής προσελκύει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη η οποία επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, παρουσιάζοντας το «Survivor Πανόραμα» που σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Στη σημερινή εκπομπή, λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής την Κατερίνα Τσάβαλου,  τον Πάνου Αργιανίδη και την Ειρήνης Παπαδοπούλου στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση

Ο μάνατζερ ράγκμπι της καρδιάς μας μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι αντοχής του Σκαι έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, έχει αποκαλύψει πολλά και θα αποκαλύψει ακόμα περισσότερα όσο περνάει ο καιρός! 

Έτσι και σήμερα, που ξεκίνησε η εκπομπή η παρουσιάστρια ρώτησε τον μάνατζερ ράγκμπι τι άποψη έχει για τις δύο ομάδες που ενώθηκαν. Τον ρώτησε λοιπόν, τι πιστεύει, πως θα προκύψει αυτή η ένωση. Τι το θέλε;

Ο Πάνος Αργιανίδης είπε: «Οι κινήσεις που κάνει ο Τσάνγκ, με τον Μάριο για αρχή και ο Κωνσταντίνος, όχι ακόμα αλλά θα το εκφράσει, ακολουθούν σωστά μια στρατηγική …»  

Ο πρώην παίκτης των «Μαχητών» μας αποκάλυψε ότι πριν φύγει είχε δώσει τις οδηγίες του για το πως να συμπεριφερθούν οι παίκτες με την ένωση. Είπε λοιπόν, «Εγώ αυτό που πιστεύω ότι θα προκύψει, γιατί έχουμε συζητήσει με τα παιδιά πριν αποχωρήσω είναι ότι θα προσεγγίσουν τον Αγγελόπουλο…»

Δείτε το βίντεο και απολαύστε τον!

 

Η μπουλντόζα του Survivor μετά το bullying και την απομόνωση που βίωσε από τους συμπαίκτες της, αφού κατάφερε να διώξει τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον αρχηγό της κλίκας, αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά! 

«Δεν κοιμάμαι καλά ακόμα αλλά είναι πολλοί λόγοι που οφείλονται γι αυτό. Είναι οι υποχρεώσεις που πρέπει να μπούνε σε τάξη, κάποια συναισθήματα. Είναι δύσκολη η μετάβαση. Χθες συνειδητοποίησα ότι τώρα είμαι μέσα σε τοίχους, βιώνω ένα Survivor 2! Αυτό το παιχνίδι είναι λίγο εκπαιδευτικό, μια μικρογραφία όλο αυτό της κοινωνίας μας. Γενικά το Survivor γι αυτό λέγεται Survivor που σημαίνει επιβιώνω.»

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Πριν όμως προχωρήσει σε αποκαλύψεις, η εκπομπή της ετοίμασε το καθιερωμένο βίντεο που ετοιμάζει σε κάθε παίχτη που αποχωρεί με στιγμές από το παιχνίδι. 

Η πρώην παίχτρια του Survivor, κατά την διάρκεια της προβολής του βίντεο, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση της, δείχνοντας πως μάλλον της λείπει το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Η παρουσιάστρια λοιπόν, ρώτησε την Ειρήνη για ποιον λόγο αποφάσισε να φύγει… Και ήρθε το καρφί του αιώνα… «Έφυγα γιατί πιέστηκα πολύ! Δεν άλλαξα την άποψη μου, ενώ θα μπορούσα να το μετανιώσω και να αλλάξω την γνώμη μου για να μείνω, αλλά αποχώρησα οριστικά για να… χαρούν οι συμπαίκτες μου! Να χαρούν οι μέσα..», είπε ενώ εκείνη την ώρα έμεινε κάγκελο η Μελέτη και της είπε: «Δεν νομίζω να χάρηκαν..», κι εκείνη είπε… «Νομίζω εγώ όμως…».

Η μπουλντόζα… τα ισοπέδωσε όλα!!! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πιο κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού! Την στιγμή που στα χέρια της κρατούσε την ατομική ασυλία και έθεσε στην κρίση του κοινού τον Στέλιο Χανταμπάκη, ως υποψήφιο προς αποχώρηση!

Για ποιον λόγο το έκανε αυτό;

«Αρχικά πήγαινα στο μυαλό μου αγωνιστικά. Δηλαδή πήγαινα να ψηφίσω τους πιο αδύναμους παίκτες και είχα τρεις στο μυαλό μου στο συγκεκριμένο συμβούλιο αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η ψηφοφορία λειτούργησα παρορμητικά κατά των αρχών μου γιατί ήθελα να πηγαίνω δίκαια  αλλά κάπως πρέπει ή να υποστηρίξω το δίκαιο ή κάπως αν μπορώ να βάλω μια τάξη.»

Για ποιον χτυπά η καμπάνα; Οι πιο αδύναμοι παίκτες όπως γνωρίζουμε όλοι από την ομάδα των Διάσημων είναι ο Μπο, η Λάουρα και ο Κοκκινάκης…

Στο πλατό, λοιπόν, του Survivor Πανόραμα η παίκτρια των Διάσημων, η μπουλντόζα του παιχνιδιού επιβίωσης αποκάλυψε πως ο Ντάνος της είχε εκμυστηρεύτηκε για ποιον λόγο αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι και γι αυτό τον λόγο εκείνη τον συμπάθησε, γιατί όπως είπε ήταν ο μόνος ειλικρινής ανάμεσα στους τόσους.

«Από τον Ντάνο θα εκτιμήσω πως όταν ήρθε στην παραλία μας ήταν ειλικρινής. Όταν εγώ τουλάχιστον τον ρώτησα για ποιον σκοπό και για ποιον λόγο ήρθες στο παιχνίδι ήταν ειλικρινής. Είπε δεν ήρθα για να χάσω, ήρθα για να κερδίσω.»

Δείτε περισσότερα:

Η «μπουλντόζα» αποκάλυψε την απαράδεκτη συμπεριφορά της «κλίκας» απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο που δεν έδειξαν οι κάμερες και μετά από αυτό πήρε την απόφαση να απομονωθεί… 

«Έπρεπε να υποστηρίξω ένα από τα δύο στρατόπεδα, γιατί αν μιλούσα με τον έναν, μου έλεγαν γιατί μιλάς με αυτόν, αν μιλούσα με τον άλλον, ήταν μουτρωμένοι γιατί μίλησα σε εκείνον και πάει λέγοντας. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος να χωρίζομαι σε στρατόπεδο όταν η ομάδα είναι μία, άρα προτίμησα να είμαι μόνη μου!», είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν έμεινε εκεί και έκανε μία αποκάλυψη που πραγματικά μας άφησε άφωνους! Ένα περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες και πραγματικά από μόνο του δείχνει τι συνέβαινε με την «κλίκα» που ολοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπήρχε, αλλά και τι συνέβαινε με την στοχοποίηση του Γιώργου Αγγελόπουλου…

«Σε κάποια στιγμή, μας έβαλαν να ψηφίσουμε με ποιον θέλουμε να είμαστε. Δηλαδή σαν άτομα της ομάδας θα μιλάμε ή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή με τους υπόλοιπους… Έτσι είχαν αποφασίσει να γίνει! Και έγινε ψηφοφορία… Γι’αυτό είχαμε διχαστεί σαν ομάδα. Είχαμε κάνει μία ομαδική συζήτηση και κάποιος ξεκίνησε αυτή την διαδικασία για να διαχωριστούμε. Ποιοι θα πάνε μαζί του και ποιοι με τον Αγγελόπουλο! Κι εγώ δεν ήθελα να μπω σε αυτό… Δηλαδή σε ποια κλίκα θα είμαι…»

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Φαινόμενο Γιώργος Αγγελόπουλος! Φρενίτιδα για τον σέξι Σκιαθίτη!

Survivor: Μια κλοπή ανακατεύει τις δύο ομάδες!

Οι αγκαλιές και οι πανηγυρισμοί του Ντάνου με την Ευρυδική!

Δειτε Επισης

Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»