Και όμως! Αυτές οι διάσημες κυρίες έπεσαν θύματα απιστίας!

H απιστία δεν είναι κάτι που επηρεάζει μόνο τις κοινές θνητές κυρίες. Υπάρχουν αρκετές διάσημες κυρίες που έχουν αποκαλύψει ότι έπεσαν θύμα απιστίας και έχου νμιλήσει για αυτό δημόσια! 

DITA VON TEESE

To 2007 μίλησε για τον πρώην της, Marilyn Manson, και τη συνήθειά του να παρτάρει συνέχεια. «Έχω την εντύπωση ότι πίστευε πως δεν ήμουν υποστηρικτική. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν όσον αφορούσε στο lifestyle του. Ήξερα ότι υπήρχε μια ακατάλληλη σχέση μέσα στο σπίτι και όλα μου το υπενθύμιζαν. Δεν ήθελα να κάθομαι στον καναπέ, να ξαπλώνω σε αυτό το κρεβάτι».

MEG RYAN

Η διάσημη ηθοποιός χώρισε το 2000 με τον Dennis Quaid, ύστερα από την ερωτική σχέση που ανέπτυξε με τον συμπρωταγωνιστή της, Russell Crowe. Στη συνέχεια η σταρ δήλωσε πως και ο πρώην σύζυγός της την είχε απατήσει νωρίτερα. «Ο Dennis δεν ήταν πιστός σε εμένα για πολύ μεγάλο διάστημα και αυτό ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Ανακάλυψα πολλά από όταν χώρισα».

EVA LONGORIA

Το 2012, η ηθοποιός μίλησε για τις απιστίες του πρώην συζύγου της, Tony Parker. «Δεν είχε να κάνει με το τι διάλεξε εκείνος. Πολλές φορές έριχνα τις ευθύνες σε εμένα, αναρωτώμενη: 'Δεν είμαι αρκετά όμορφη;', 'Δεν είμαι αρκετά σέξι;', 'Δεν είμαι αρκετά έξυπνη;'. Κάποια στιγμή όμως είπα 'όχι, μην ξεκινάς αυτό το ατέρμονο σκεπτικό'.

SANDRA BULLOCK

 

Λίγο αφότου κέρδισε το πολυπόθητο Όσκαρ, η ηθοποιός χώρισε με τον χειρότερο τρόπο αφού αποδείχθηκε πως ο πρώην της διατηρούσε παράλληλη σχέση. Αργότερα, δήλωσε για αυτό: «Κανείς δεν μπορεί να είναι προετοιμασμένος για όλα. Όταν τελειώνει μια τέτοια σχέση, γυρνάς πίσω και σκέφτεσαι: συνέβη, αλλά είμαι τόσο τυχερή πια, που τώρα βρίσκομαι εδώ».

SIENNA MILLER

 Η ηθοποιός ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ενός από τα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα του Hollywood, όταν αποκαλύφθηκε πως ο αρραβωνιαστικός της, Jude Law, διατηρούσε παράλληλη σχέση με την νταντά των παιδιών του. Παρά την απιστία, λίγο αργότερα προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σώσουν τη σχέση τους. Για την προσπάθεια αυτή είχε δηλώσει: «Όταν κάτι τελειώνει με αυτόν τον τρόπο, είναι σημαντικό, αν μπορείς, να πας πίσω και να το ζήσεις ξανά. Και να αποφασίσεις αν θα κλείσεις για πάντα την πόρτα ή αν θα ανοίξεις μια καινούρια. Έτσι, ήταν μια εμπειρία κάθαρσης για μένα και άνοιξε και για τους δυο μας ένα δρόμο προς το μέλλον χωρίς νέα δράματα».

JENNIFER LOPEZ

Σε τι συμπέρασμα έχει καταλήξει η σταρ για τις απιστίες; «Το θέμα είναι να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχει να κάνει με εσένα. Όταν κάποιος απιστεί, έχει να κάνει με εκείνον, με τις ελλείψεις του. Συχνά δημιουργείται η εντύπωση πως έχει να κάνει με τις ελλείψεις του ζευγαριού, όμως δεν είναι έτσι. Η αλήθεια είναι ότι καλύπτουν το εγώ τους με μια τέτοια συμπεριφορά και όχι ότι εσύ δεν είσαι αρκετή».

KHLOE KARDASHIAN

«Ο Lamar με έκανε πάντα να νιώθω τόσο μοναδική για εκείνον και έτσι, ποτέ δεν θα σκεφτόμουν ποτέ πως θα μπορούσε να με απατήσει. Ήταν τόσο καλός». Ενώ για την απιστία του πρώην της, James Harden είχε αναφέρει: «Δεν μπορώ άλλο να ανεχτώ ανθρώπους που λένε ότι θέλουν να είναι μονογαμικοί, ενώ τελικά δεν είναι».

KENDRA WILKINSON

Το 2014, και ενώ διένυε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, το μοντέλο απατήθηκε από τον Hank Baskett, τον σύντροφό της. Αργότερα, δήλωσε για το γεγονός: «Δε θέλω να χρησιμοποιήσω τον όρο απιστία. Θα έλεγα καλύτερα πως δεν ήταν πιστός απέναντί μου. Δεν με νοιάζει για την πράξη. Με νοιάζει για το πώς αυτός αντέδρασε σε αυτό και το πώς το χειρίστηκαν τα social media. Αυτό με τρόμαξε».

BRITNEY SPEARS

Κατά τη διάρκεια συναυλίας της, ύστερα από τον χωρισμό της με τον David Lucato, δήλωσε: «Λοιπόν, πλέον όλοι ξέρουν ότι ο σύντροφός μου με κεράτωσε. Αλλά το μεγαλύτερο λάθος ήταν στην αρχή της σχέσης. Ήθελα έναν πραγματικά hot άντρα».

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά