Πέμπτη, 26 Απριλίου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ο αληθινός λόγος που πήγε η Λάουρα στο Survivor είναι…»

  21/04/2017 11:17
«Ο αληθινός λόγος που πήγε η Λάουρα στο Survivor είναι…»

«Ο αληθινός λόγος που πήγε η Λάουρα στο Survivor είναι…»

  21/04/2017 11:17

Στο «Φτιάξε καφέ» μίλησε ο κολλητός φίλος της Λάουρας, Χρήστος Κούτρας και αναφέρθηκε στις κατηγορίες για την δήθεν κατασκευασμένη υψοφοβία της.

«Αυτό που βλέπετε είναι η Λάουρα που ξέρω. Έχουν κυκλοφορήσει μόνο φωτογραφίες, στα βίντεο θα διαπιστώνατε ότι δεν έχουν βγει βίντεο, όπου θα φαινόταν ότι η Λάουρα φοβόταν πάρα πολύ. Σε ορισμένες δε από τις νεροτσουλήθρες, απλά ανέβηκε και κατέβηκε. Δεν είναι πολύ δυνατή παίκτρια, είναι πασιφανές. Στη συμβίωση είναι πάρα πολύ καλή. Κι αν το πάρουμε με στατιστικά, έχει αγωνιστεί πολύ περισσότερο και έχει πιο πολλές νίκες από άλλους συμπαίκτες της. Η Λάουρα έχει αδυνατίσει πάρα πολύ από τότε, αλλά δεν είμαστε και όλοι οι οργανισμοί ίδιοι» είπε για να καλύψει και τα σχόλια τηλεθεατών που αναφέρουν ότι είναι η μόνη που δεν έχει αδυνατίσει. 

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο στο Survivor! Φαγητό από τους ντόπιους πήρανε οι παίκτες!

Όλες οι λεπτομέρειες για την ένωση των παικτών στο Survivor!

Ο ίδιος αποκάλυψε και όλο το παρασκήνιο πίσω από την απόφασή της να πάει στο Survivor: «Είχε πολλούς ενδοιασμούς για να πάει. Δέχτηκε πάρα πολλές πιέσεις και απανωτές προτάσεις. Δεν ήθελε να πάει αρχικά. Ένας λόγος που πήγε ήταν η κλοπή που έγινε στο σπίτι της, όπου είπε ε θα σηκωθώ και θα φύγω.» 

Δείτε αναλυτικά τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης: VΙDEO: O σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Αναγνωστόπουλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας