Χαμός με το Survivor! Δεν πήγαιναν οι ψήφοι!

Oι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των «Διασήμων» επιλέγηκαν και το κοινό είχε μπροστά του 30 λεπτά για να ψηφίσει αν ήθελε να παραμείνει στο παιχνίδι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης ή ο Στέλιος Χανταμπάκης.


Οι τηλεθεατές έσπευσαν για να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη, ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα, λαμβάνοντας το μήνυμα ότι η ψηφοφορία έληξε ή ότι η διαδικασία δεν μπορούσε να διεκπεραιωθεί!

Φυσικά το γεγονός αναστάτωσε τους φαν του παιχνιδιού που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τον λόγο, εκφράζοντας παράλληλα διαδικτυακά την απογοήτευση τους!

Εκατοντάδες μηνύματα, με παράπονα αναγνωστών και τηλεθεατών, οι οποίοι υποστήριζαν πως οι γραμμές για Αγγελόπουλο και Χρανιώτη ήταν κλειστές…
Περίτρανη απόδειξη που δεν μπορεί να διαψευστεί; Οι φωτογραφίες, που αποδεικνύουν το μήνυμα που έστελνε σε όλους το τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΙ, ότι η ψήφος είναι άκυρη.
Συγκεκριμένα, στο μήνυμα έγραφε ότι η ψηφοφορία έχει λήξει, ενώ υποτίθεται μόλις είχαν ανοίξει οι γραμμές της ψηφοφορίας…


 Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε πονήρεψε και εκνεύρισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά!
Το μόνο σίγουρο είναι ένα! Πώς δεν μπορεί, ένα ριάλιτι με 60% τηλεθέαση, τόσο διαφήμιση, να μην έχει ένα σωστό τηλεφωνικό κέντρο πρώτον και δεύτερον να μην αποκαθιστά άμεσα το όποιο «πρόβλημα» που μπορεί να προκύψει.
Δηλαδή, ο κόσμος όλος χρεώθηκε να στείλει μηνύματα, αφού είδαν πως δεν έγιναν δεκτές οι ψήφοι τους, πήραν τηλέφωνο στα γραφείο όπου φυσικά δεν βρήκαν κανέναν… Και κανείς εννοείται δεν τους ενημέρωσε γι’αυτό!
Τι θα συμβεί τώρα με την ψηφοφορία; Προφανώς και τίποτα, όπως έγινε με τα τηλεφωνήματα του Ορέστη Τσανγκ, όταν ακυρώθηκε η αποχώρηση του, λόγω του ατυχήματος.



Υπήρχαν και οι πιο κατανοητικοί, που δήλωναν πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την μεγάλη ανταπόκριση και τον υπερβολικό αριθμό ψήφων! 

Μετά από αυτόν τον ορυμαγδό και την πίεση του κόσμου και αφού έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΙ με τηλεφωνήματα αγανακτισμένων τηλεθεατών, οι οποίοι είδαν τα μηνύματα τους να γυρνάν πίσω ως άκυρα, προχώρησε σε μία ανακοίνωση 

«Εκ παραδρομής η εταιρεία που έχει αναλάβει την ψηφοφορία για την αποχώρηση του παίκτη στο Survivor, έστειλε μήνυμα ότι είναι εκπρόθεσμοι οι συγκεκριμένοι τηλεθεατές. Όλο αυτό κράτησε μόνο 1,5 λεπτό και στην συνέχεια διορθώθηκε. Όλος ο κόσμος που ψήφισε Αγγελόπουλο ή Χρανιώτη οι ψήφοι τους προσμετρήθηκαν κανονικά και ας τους έστειλε μήνυμα η εταιρεία ότι έληξε η ψηφοφορία.»

Διαβάστε επίσης: 

Ότι ήθελαν να την δηλητηριάσουν κατηγόρησε τους συμπαίκτες της η Παπαδοπούλου!

Η Κύπρια Ειρήνη έγινε η αιτία για να τσακωθούν δημόσια Βίσση - Καρβέλας!

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι