Πρίαμος και Κολιδά στην απομόνωση! Οι τελευταίες εξελίξεις.

Εξελίξεις αναμένονται στο Survivor καθώς ο Μάριος Πρίαμος, που τραυματίστηκε στο τροχαίο των Μαχητών, βγήκε από το νοσοκομείο.

Ο 30χρονος Κύπριος, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον ώμο και τα πλευρά, πήρε εξιτήριο και, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπως και η Ειρήνη Κολιδά, η άλλη παίκτρια που τραυματίστηκε και, την περασμένη Πέμπτη, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης:

Παίρνει εξιτήριο ο Μάριος Πρίαμος και επιστρέφει στην παραλία!

H τελευταία ενημέρωση για την εξέλιξη της υγείας του Μάριου Πρίαμου!

Κατά το δημοσίευμα, ο Μάριος Πρίαμος είναι σε πολύ καλή σωματική κατάσταση, ωστόσο, οι γιατροί δεν του έχουν επιτρέψει να επιστρέψει στο Survivor.

Παράλληλα, η παραγωγή του επιτρέπει να έχει μόνο ελεγχόμενη επικοινωνία, τόσο με την πρώην συμπαίκτριά του, όσο και με την οικογένειά του, ώστε να μην μάθει τι έχει συμβεί στο παιχνίδι αυτές τις μέρες.

Αν και ουδείς γνωρίζει, μέχρι στιγμής, ποιο θα είναι το μέλλον του Κύπριου στο ριάλιτι επιβίωσης, τα spoilers που κυκλοφορούν στο Ίντερνετ υποστηρίζουν πως θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και οι Διάσημοι θα κληθούν ξανά να ψηφίσουν ώστε ένα μέλος τους να «μετακομίσει» στους Μαχητές, όπως έγινε προ ημερών με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Διαβάστε επίσης:

Διέρρευσαν τα χρήματα της αποζημίωσης της Κολιδά και του Πρίαμου!

Ακούγεται πολύ έντονα επίσης ότι ο Μάριος και η Ειρήνη πήραν αποζημίωση μαμούθ, κοντά στο έπαθλο, για να μην πάνε τον ΣΚΑΙ και το Survivor στα δικαστήρια!

Μέχρι αυτή τη στιγμή, σύμφωνα και με την ενημέρωση που υπάρχει στους λογαριασμούς τους δεν έχουν μπει καθόλου χρήματα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, πρότειναν και στους δυο παίκτες να συμμετέχουν στον επόμενο κύκλο του Survivor. 

Σήμερα όμως μας ήρθε μια είδηση που αλλάζει τα δεδομένα!

Μπορεί «Μαχητές» και «Διάσημοι» να αποχαιρέτησαν την Ειρήνη Κολιδά, η οποία δήλωσε πως θα σταματήσει να αγωνίζεται για το παιχνίδι, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Survivor δεν τελείωσε για την Ειρήνη!

Επιστρέφει και μάλιστα θα την δούμε στις οθόνες μας στα μέσα Απριλίου, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό.

Θα επιστρέψει όχι από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά από την Αθήνα… Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να εντάξει μία νέα εκπομπή στο πρόγραμμά του, η οποία θα είναι αφιερωμένη στο Survivor. Πρόκειται για μία εκπομπή στην οποία θα φιλοξενούνται οι παίκτες που αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο, οι οποίοι θα παρακολουθούν αποσπάσματα από τα επεισόδια που προβλήθηκαν και θα καλούνται να τα σχολιάσουν. 

Την εκπομπή αυτή θα παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη και η Ειρήνη Κολιδά θα είναι η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής! Ναι, καλά διαβάσατε…

Ο ΣΚΑΪ ήθελε η εκπομπή να έχει βγει στον αέρα στις αρχές Απριλίου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της Ειρήνης Κολιδά δεν της επέτρεψε μέχρι τώρα να ταξιδέψει από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης:

Eκτός Survivor ο Πάνος Αργιανίδης!

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision