Video: Η Ελένη παραδέχτηκε το λάθος της στο Survivor! "...διώξαμε τον Γιώργο!"

Η Ελένη Δάρρα ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor και την ομάδα των Μαχητών.

Μπορεί να ήταν αρκετά δυνατή και να κατάφερε στις τελευταίες αναμετρήσεις να διακριθεί από τις νίκες, όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να την κρατήσει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όπως είναι γνωστό εξ αρχής η personal trainer από την Πάτρα είναι παντρεμένη και έχει μία κορούλα. Ωστόσο δεν έγιναν πολλά πράγματα γνωστά για την προσωπική της ζωή.

Ο σύζυγος της είναι ο Βασίλης Μαυρομύτης, ο οποίος κάνοντας μία «βόλτα» στα social media του, ανακαλύψαμε πως είναι και αυτός ιδιαίτερα αθλητικός ενώ δείχνει να ασχολείται έντονα με την ιστιοπλοΐα.

Οι δύο τους δείχνουν ιδιαίτερα αγαπημένοι, ενώ όσο η παίκτρια του Survivor βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, ο σύζυγός της τη στήριζε σημαντικά διαδικτυακά!

Η Ελένη Δάρρα από το Survivor βρέθηκε καλεσμένη στο Rodeo και μίλησε μεταξύ άλλων για τις πρώτες στιγμές, όταν γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο.

«Όταν κυκλοφόρησα πρώτη φορά στο δρόμο ήμουν λίγο τρομαγμένη. Είπαν “να μία που μοιάζει με την Ελένη από το Survivor” και δίπλα πετάχτηκε ένας και είπε “αυτή είναι πιο όμορφη”. Δεν είπα ότι είμαι πιο όμορφη, αλλά ότι εκεί ήμουν πάρα πολύ άσχημη. Έχασα περίπου οκτώ κιλά, αλλά εντάξει, το σώμα δεν το αντιλαμβανόμασταν γιατί λίγο πολύ όλοι αδυνατίζαμε. Ήταν λίγο το σοκ μου το αρχικό, δεν με αναγνώρισα, ήμουν πάρα πολύ μαύρη, ήταν βράδυ, δεν είχε πολύ φως, δεν με έβλεπα καλά. Μετά είδα το χέρι μου και ήταν μισό απ’ ότι το είχα αφήσει, το μαλλί μου σαν στάχυ, αλλά ήταν αναμενόμενο», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Δάρρα.

Παραδέχτηκε ότι δεν θα έπρεπε να τον στείλουν στην ομάδα των «Διάσημων» αφού τελικά αποδείχτηκε ένας πολύ καλός παίχτης τον οποίο συνέχεια έβρισκαν μπροστά τους.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Ορέστη Τσάνγκ που ψηφίζει συνέχεια την Ελισάβετ.
 

Διαβάστε επίσης:
Ο Μάριος Πρίαμος «καθάρισε» για τους Μαχητές! Τα μηνύματα από τους φίλους του!

Ξεσπά ο Μιχάλης Μουρούτσος για τα όσα «ακούει» η Λάουρα από τους τηλεθεατές του Survivor!

Η Ελένη Δάρρα μετά την αποχώρηση της από το Survivor μίλησε για τα σχόλια που ακούει, αλλά και για το πως βλέπει την εικόνα του εαυτού της στην τηλεόραση και σε συνέντευξη της στο Down Town και στην Βάλια Ζαμπάρα.

Στο δρόμο τώρα σε αναγνωρίζουν; 

Όχι, είμαι τόσο χάλια στην τηλεόραση που δεν με αναγνωρίζει κανείς. Κυκλοφόρησα σήμερα και άκουσε ο άντρας μου δυο πιτσιρίκια και είπε ο ένας «Ρε, αυτή μοιάζει με την Ελένη του Survivor» και απάντησε ο φίλος του «Ναι, ρε μαλάκα, αλλά αυτή του Survivor είναι άσχημη, τούτη εδώ είναι όμορφη».

Σκληρό. Εσένα πως σου φάνηκε η εικόνα σου; 

Δεν μου άρεσε. Νομίζω έμοιαζα με γριά και είμαι 32 χρονών.

Γκούγκλαρες καθόλου το όνομα σου; 

Το είχε κάνει ο άντρας μου και έχω ρίξει πολύ γέλιο. Ένα έχω να πω: Όσοι ασχολούνται με το Survivor έχουν πολύ χιούμορ.

Σε πείραξε κάποιο αρνητικό σχόλιο; 

Όχι μωρέ, ήμουν προετοιμασμένη για αυτό. Γέλασα ακόμα και με ένα μήνυμα που έλαβα από κάποιον που με ρώτησε αν ήμουν στο Survivor και του απάντησα πως ήμουν για να μου στείλει τελικά «Δεν πειράζει που έφυγες, δεν ήσουν και πολύ καλή».

Ισχύει αυτό που είπε ο Γουίλι ότι ο Πάνος κοιμόταν εκτός καλύβας; 

Αυτό που ισχύει είναι ότι ο Πάνος κοιμήθηκε ένα και μόνο βράδυ εκτός καλύβας, κατ΄επιλογήν του, πραγματικά δεν θυμάμαι για ποιο λόγο. Μάλιστα έκανε μεγάλη βλακεία, γιατί εκείνο το βράδυ είχε πολλή υγρασία, τον έκοψε το κρύο και γύρισε μούσκεμα πίσω. Δεν τον παραγκωνίζαμε, απλώς επέλεξε να περνάει το βράδυ μόνος του εκτός ομάδας, με ό,τι συνέπεια αυτό σήμαινε. Θα μπορούσε να τον είχε τσίμπησε κάποιος σκορπιός. Ήταν επικίνδυνο αυτό που έκανε.

Έφαγε όμως bullying ο Πάνος από την ομάδα; 

Όχι δεν προκάλεσε κάτι τέτοιο η ομάδα στον Πάνο. Απλώς η ομάδα είναι σαν οικογένεια που έχει τις καλές και τις κακές στιγμές της και πρέπει να κάνεις πολλές φορές και δυο βήματα πίσω για να κρατήσεις ισορροπίες. Και τα παιδιά απομονώνονται στο δωμάτιο τους για να πάρουν το χρόνο τους.

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»
Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, ευτυχώς υπήρχε η μητέρα μου»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Ηλίας Ψινάκης: Η Κατερίνα Λιόλιου τον «άδειασε» δημόσια και η Μαίρη Συνατσάκη του έδωσε κορυφαία απάντηση
Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»