5 επώνυμοι Κύπριοι σε προσκαλούν μαζί τους! Θα είσαι και εσύ εκεί;

100 εκατομμύρια τόνοι σκουπιδιών, γεμίζουν τις χωματερές. 10 εκατομμύρια τόνοι σκουπιδιών, καταλήγουν στους παιδότοπους, τους αγρούς και τις πόλεις μας. 10 εκατομμύρια τόνοι σκουπιδιών μολύνουν τις θάλασσες μας.  Είμαστε η 2η χώρα στην παραγωγή σκουπιδιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που καταλήγουν στο νερό που πίνουμε, στο φαγητό που τρώμε, στην ζωή που ζούμε!

Την έναρξη της εκστρατείας Let’s Do It! Cyprus «KαθαρίΖΩ την Κύπρο» που θα πραγματοποιηθεί στις  2 Απρίλιου 2017,σηματοδότησε η κυκλοφορία της διαφημιστικής καμπάνιας της εκστρατείας!

Η   εκστρατεία Let’s Do It! Cyprus «καθαρί-ΖΩ την Κύπρο» αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική δράση που πραγματοποιείται στο νησί μας και πραγματοποιείται από το εθελοντικό δίκτυο Together Cyprus.

Στη φετινή μας εκστρατεία, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 25000 εθελοντές και ο αριθμός αυξάνεται καθημερινά!  Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε κάθε φαντασία και το μήνυμά μας να φτάσει σε ολόκληρη την Κύπρο και να ακουστεί ηχηρό σε όλο τον κόσμο μέσω του Let’s Do It World!

Η πανέμορφη ηθοποιός Μαρία Ιωάννου, ο απολαυστικός stand up comedian και παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης, ο διεθνής ποδοσφαιριστής και ο άσσος του Απόλλωνα Χαράλαμπος Κυριάκου, o οδηγός formula Τιο Έλληνας, ο αγαπημένος των γυναικών ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ, είναι τα πρόσωπα της καμπάνιας και πρωτοστάτες της εθελοντικής δράσης!

Οι αγαπημένοι Κύπριοι βρεθήκαν με μεγάλη χαρά στα στούντιο της IMH με ιδιαίτερη θέρμη λειτούργησαν ως καλύτεροι πρεσβευτές της ιδέας και έγιναν αρωγοί της μεγάλης προσπάθειας!

 

It's been a pleasure working with you guys! #letsdoitcyprus

A post shared by Tio Ellinas (@tioellinas39) on


Η συμμετοχή όλων είναι  κομβική αφού ουσιαστικά  η  επιτυχία της εκστρατείας Let’s Do It! Cyprus «KαθαρίΖΩ την Κύπρο» στηρίζεται στον εθελοντισμό και στην αγάπη του καθενός από εμάς για το περιβάλλον και την Κύπρο μας.

 

Έχοντας όλα αυτά υπόψη καθώς και τις καθημερινές εικόνες  με σωρούς από σκουπίδια  διάσπαρτες στο νησί ζητούμε τη βοήθεια όλων για να καθαρίσουμε την Κύπρο σε μία μέρα και να τη διατηρήσουμε καθαρή για πάντα μέσα από το μήνυμα της συμμετοχής και του σεβασμού.
Το μεγαλύτερο μέρος των αστικών αποβλήτων της Κύπρου καταλήγει σε χώρους υγειονομικής ταφής (80 % έναντι 28% κατά μέσο όρο για την ΕΕ). Η ανακύκλωση αντιπροσωπεύει το 19 %, συμπεριλαμβανομένου του 4 % της λιπασματοποίησης, ποσοστό σημαντικά χαμηλότερο από τον μέσο όρο της ΕΕ (44 %).

Ήρθε η ώρα για αλλαγή!

Η 5η Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού Let’s Do It! Cyprus «ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο» στις 2 Απριλίου, μετατρέπει όλη την κοινωνία σε ήρωες εθελοντισμού! 

Όραμα των διοργανωτών Together! Cyprus, είναι  μία Κύπρος καθαρή, με εδραιωμένη Περιβαλλοντική Συναίσθηση και μία κοινωνία όπου η αγάπη για τον εθελοντισμό θα είναι δεδομένη! 

 

Μπορείς να ενταχθείς στην οικογένεια του Let’s Do It! Cyprus, δηλώνοντας ατομική συμμετοχή ή δημιουργώντας την ομάδα σου, από την γειτονιά, τους φίλους, συμμαθητές, συνεργάτες, την οικογένεια σου αλλάζοντας με τον τρόπο αυτό την περιοχή που ζεις ή επιθυμείς! 
Ο πλανήτης μας ανήκει! Είμαστε ολοκληρωτικά υπαίτιοι για την καταστροφή του, αλλά και την διάσωση του. Ας ξεκινήσουμε από το σπίτι μας. ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο!

Δήλωσε συμμετοχή ή μάθε περισσότερα στο www.letsdoitcyprus.com, στο www.togethercyprus.com, στο τηλέφωνο 7000 50 22, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@letsdoitcyprus.com 

Η 5η Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού Let’s Do It! Cyprus «ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο» διοργανώνεται από το Εθελοντικό Δίκτυο Κύπρου Together! Cyprus υπό την Αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας και την συνδρομή του Επιτόπου Εθελοντισμού!
Χορηγός Επικοινωνίας του Let’s Do it! Cyprus είναι ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online 

 

Δειτε Επισης

Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο