Video: Σάλος με τις δηλώσεις της Μαριάννας Καλλέργη για sex στο Survivor!

Σάλος ξέσπασε από χτες με τις δηλώσεις για σεξ στο παιγνίδι του ΣΚΑΙ, Survivor! Το Dimis blog του Youweekly κατηγορήθηκε δημόσια από βίντεο που ετοίμασε η πρωταθλήτρια για ψευδείς δηλώσεις που της χρέωσαν και απειλήσε με μηνύσεις!

Και το blog ανταπαντά με ηχητικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει τα όσα έγραφε!

Διαβάστε επίσης:

Μαγικές στιγμές στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο για την Μαριάννα Καλλέργη!

Αποκαλύφθηκε ο μισθός του Μάριου Πρίαμου και των Μαχητών στο Survivor!

Video: Το «φιάσκο» της τηλεψηφοφορίας στο Survivor και οι αντιδράσεις…!

Τα ηχητικά ντοκουμέντα και οι απειλές για μηνύσεις:

Σκέφτηκα…έσπασα το κεφάλι μου για να γράψω αυτό το ρεπορτάζ! Θα σας εξηγήσω το γιατί… Εχθές είχαμε την τύχη αλλά και την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε εδώ στο youweekly μια μεγάλη επιτυχία! Μιλήσαμε με την Μαριάννα Καλέργη με το που γύρισε από το Survivor… Καλώς ή κακώς μας είπε κάποια πράγματα για μια συνέντευξη που θα δείτε στο περιοδικό «You Weekly»!

Ένα απόσπασμα το παρουσίασα και στο blog μου. Τι δηλαδή; Για το αν έκαναν σεξ στο survivor. Η Μαριάννα απάντησε ότι έκαναν σεξ στην άλλη ομάδα δηλαδή στους «Μαχητές», αφού η ίδια ήταν στων «Διάσημων», θα καταλάβετε στην παρακάτω ηχογράφηση γιατί σας τα γράφω αναλυτικά! Με το που το έγραψα έγινε χαμός!

Προφανώς πήραν τηλέφωνο από τον ΣΚΑΙ την παίκτρια του survivor και της τα έχωσαν χοντρά. Η Μαριάννα λοιπόν με το που έγινε αυτό άρχισε να φωνάζει και να λέει… «Εγώ δεν μίλησα δεν είπα τίποτα σε κανέναν, θα κάνω μηνύσεις!»
Μέχρι εδώ καλά… Μπορεί και να έκανα την «Κινέζα». Ως δημοσιογράφος καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να μιλήσει, να πει κάτι άθελα του και μετά να το μετανιώσει για δικούς του λόγους. Η Μαριάννα Καλέργη δεν σταμάτησε εδώ όμως…

Έφτιαξε και ένα βίντεο στο οποίο δημοσίως μας κατήγγειλε ως αναξιόπιστους και εμένα στο dimisblog και το Youweekly, συκοφαντώντας μας δημόσια! Λέγοντας ότι δεν μίλησε ποτέ στο «Youweekly» και πως δεν είπε για σεξ ή ότι ήταν άρρωστη κλπ κλπ, ότι θα κινηθεί νομικά (θα τα ακούσετε και μόνοι σας)!! Ουπς αυτό ήταν μεγάλο φάουλ. Χωρίς παρεξήγηση Μαριάννα μου θα παίξουμε σε ένα ωραίο βίντεο το ηχητικό ντοκουμέντο από την συνέντευξη σου!

Το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι αυτά που έγραψα εχθές, για αυτά που είπε η Μαριάννα Καλέργη για το σεξ στο Survivor δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που πραγματικά είπε στο ηχητικό ντοκουμέντο. Δηλαδή…προσπαθήσαμε Μαριάννα μου να σε προστατέψουμε από τα λόγια σου αλλά…αποτύχαμε!

Δείτε εδώ το βίντεο με το ηχητικό ντοκουμέντο από την συνέντευξη της Μαριάννας Καλέργη και για το sex στο survivor και για το αν έχει πνευμονία και είναι άρρωστη.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη, στην οποία «φωτογραφίζει» μάλιστα και παίκτες από την άλλη ομάδα:

Μετά δείτε και το βίντεο της Μαριάννας Καλέργη που διαψεύδει και προσπαθεί να μαζέψει αυτά που είπε συκοφαντώντας μας – και το ξαναλέω- δημόσια, για δικές της δηλώσεις. Λέγοντας ότι το Youweekly είναι το πιο αναξιόπιστο site και ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο, ούτε για γιατρούς, ούτε για σεξ στην άλλη ομάδα. Μάλιστα… ωραίο βίντεο τράβηξες Μαριάννα μου! Θα το αποθηκεύσω…

Διαβάστε επίσης:

Video: Δείτε πως επιβεβαίωσε ο Μπάμπης Στόκας την συμμετοχή του στο X-Factor!

Video: Η Έλλη Κοκκίνου στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar!

Η Ελευθερία Ελευθερίου μπαίνει στο Survivor!

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»