Video: Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η σύλληψη του Γιώργου Λιάγκα!

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα το απόγευμα της Τρίτης και η αστυνομία αναζητά τον παρουσιαστή στο πλαίσιο του αυτοφώρου!

Δείτε επίσης:

Video: Η Φαίη τοποθετήθηκε ανοικτά για την σύλληψη του Λιάγκα!

 Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Λάμψη 92,3 για την εκπομπή Rodeo, που παρουσιάζουν η Αθηναΐς και ο Βαγγέλης Περρής και έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα. «Καλά, άντε και ο Περρής έχει ένα χιούμορ και είναι ικανός άνθρωπος, η άλλη η Νέγκα, αυτή η νεκροφιλό… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή;», είπε, μεταξύ άλλων.

«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3. Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια. Σε ερώτηση για το αν ο δημοσιογράφος επικοινώνησε με την παρουσιάστρια, ο νομικός εκπρόσωπος δήλωσε πως δεν υπήρξε καμία επικοινωνία μεταξύ των δύο πρόσωπων.

Αυτή την ώρα, οι αστυνομικές αρχές, αλλά και δημοσιογράφοι από διάφορες ελληνικές εκπομπές βρίσκονται έξω από το ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3 όπου αυτή την ώρα κανονικά ο  Γιώργος Λιάγκας έχει την ραδιοφωνική του εκπομπή, με σκοπό την σύλληψη του! Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ωστόσο είναι άφαντος. Δεν πήγε στην εκπομπή του, ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν μπόρεσαν να τον βρουν ούτε στο σπίτι του! 

Δείτε επίσης: Τηλεοπτική κόντρα δικηγόρων για την υπόθεση του Λιάγκα! Κούγιας Vs. Δημητρακόπουλος

Δείτε εδώ το video με τις δηλώσεις του παρουσιαστή για την  Αθηναΐς Νέγκα που προκάλεσαν την μήνυση της! 

Στις νέες εξελίξεις της υπόθεσης, ο κύριος Δημητρακόπουλος, συνήγορος του κ. Λιάγκα τόνισε ότι ο δημοσιογράφος είναι εκτός Αθηνών και θα είναι και αύριο και υπογράμμισε πως «Ο Λιάγκας δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει την κυρία Νέγκα. Προτίθεται να ζητήσει συγγνώμη»! 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor