Video: Η άμεση απόλυση-αντικατάσταση της Καραβάτου και η δημόσια αντίδραση Λαμπίρη και Τσιμιτσιλή!

Tο απροσδόκητο τέλος της συνεργασίας του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου με το Epsilon δεν έμεινε ασχολίαστο από το Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμιτσιλή να κάνει αποκαλύψεις για το παρασκήνιο.

Κόβεται η εκπομπή Καραβάτου – Κατσούλη!

 
«Στον σταθμό από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, είχε δημιουργηθεί μια ενόχληση με κάποια στελέχη επειδή ο Κρατερός είχε αρρωστήσει και δεν ήταν καλά στην υγεία του. Νομίζω δεν πήγε κάποιες μέρες στην παράσταση και μετά πήγε, ενώ από την εκπομπή απείχε και κάποιοι είπαν ότι πως γίνεται να είναι άρρωστος για το πρωινό κι όχι για την παράσταση. Από εκεί και πέρα, ξεκίνησε μια δυσφορία και μια δυσκολία στην επικοινωνία. Αυτό ξέρω εγώ από την πλευρά του σταθμού», ανέφερε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «από την άλλη, όμως ,υπήρχε και μια γκρίνια και από την πλευρά της ομάδας, γιατί δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις και σε οικονομικό επίπεδο, για κάποια ανταλλάγματα για την ομάδα, τους συντελεστές, γιατί είναι διαφορετικό να κάνεις μια εκπομπή Σαββατοκύριακο και διαφορετικό μια καθημερινή εκπομπή, τα οποία από ότι λένε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δεν τηρήθηκαν».

Επισημαίνοντας πως ουδείς γνωρίζει τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες, η Σταματίνα «έσφαξε με το γάντι» τον τηλεοπτικό σταθμό, λέγοντας πως «σε αυτό που μένουμε ως επαγγελματίες και δεν αρέσει σε κανέναν μας, είναι ότι όταν είσαι σε ένα κανάλι,  και ήταν και από τα πρώτα μεγάλα ονόματα μαζί με την Τατιάνα που στήριξαν αυτό το πρόγραμμα, νομίζω ότι είναι κομψό, ευγενικό και πολιτισμένο να δίνεις την ευκαιρία σε αυτά τα πρόσωπα που σε στήριξαν τόσα χρόνια και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και φέτος στο καθημερινό, τουλάχιστον να αποχαιρετήσουν το κοινό τους».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:

Μετά το ξαφνικό διαζύγιο του Epsilon με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, η Χριστίνα Λαμπίρη θέλησε να πει δυο λόγια για τους παρουσιάστες που τόσα χρόνια ήταν «γειτονάκια» της στον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ μέχρι χθες προηγούνταν της εκπομπής La biri biri, με το Έτοιμο το πρωινό.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω ως εξής: να στείλω ένα πολύ μεγάλο φιλί, την αγάπη μου, μια μεγάλη αγκαλιά στην Κατερίνα και στον Κρατερό. Καλή συνέχεια. Καλή τύχη. Τα καλύτερα και πάνω από όλα υγεία για τους ίδιους και για την οικογένεια τους. τα καλύτερα πραγματικά αγαπημένοι μου, ήμασταν γειτονάκια τόσα χρόνια. Με το Κατερινάκι βγάλαμε και την επίμαχη φωτογραφία στο instagram όπου είχαμε στο γραφείο μας τις δύο πινακίδες Λαμπίρη – Καραβάτου, Καραβάτου – Λαμπίρη δεν έχει καμία σημασία και είχαμε βγάλει αντίστοιχα η μία κάτω από την άλλη, γιατί ως γνωστόν για πολλά χρόνια είχαμε βρεθεί απέναντι. Τα καλύτερα. Τεράστιο φιλί σε όλους.»

Μάλιστα, η ανακοίνωση από την πλευρά του καναλιού ήρθε μέσα από facebook. 

Μπορεί η αρχική ενημέρωση να ήταν πως η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θα ξεκινάει πλέον μια ώρα μετά και η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη μια ώρα νωρίτερα-για να καλυφθεί το κενό- αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη-τουλάχιστον σήμερα- αφού στην θέση της εκπομπής «Έτοιμο το πρωινό» είδαμε ελληνική ταινία με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor