Οι διάσημοι που τους έκλεψαν οι ίδιοι τους οι γονείς!

Τα να ζεις μέσα στη χλιδή και τις ανέσεις θεωρείται για τους περισσότερους απλώς… ευλογία. 

Εκτός βέβαια και αν ο διάσημος που φέρνει όλα αυτά τα λεφτά στο σπίτι είναι ανήλικος με διψασμένους για χρήμα και ηθικά διαβρωμένους γονείς.

Ο κανόνας είναι βέβαια ότι οι γονείς θα κάνουν τα πάντα για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή προσοχή για τα συμφέροντα των παιδιών τους, αλλά όταν στην μέση εμφανίζονται πακτωλοί χρημάτων πολλές φορές τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική τροπή.

Άλλωστε είναι συχνό το φαινόμενο να προσπαθούν τα ανήλικα να αποτραβηχτούν από την κηδεμονία των γονιών τους μέσω δικαστικών αντιπαραθέσεων, όταν αντιλαμβάνονται ότι οι γονείς τους προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν

Εδώ έχουμε καταρτίσει μια λίστα με διάσημα παιδιά που πριν ενηλικιωθούν έδωσαν μάχες, είχαν αντιπαραθέσεις και γενικά προσπάθησαν να σωθούν από την λαιμαργία και την προσπάθεια των γονιών τους να κάνουν την μεγάλη ζωή εις βάρος τους, κλέβοντας τα χρήματά τους ή ακόμα χειρότερα την παιδική τους ζωή αναγκάζοντάς τα να δουλεύουν για το δικό τους συμφέρον.

Macaulay Culkin:
Θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα παιδιά στο Χόλιγουντ, αλλά είχε μεγάλα προβλήματα με τους γονείς του. Ο πατέρας του εκτελούσε χρέη μάνατζερ και συχνά βρέθηκε κατηγορούμενος ότι πίεζε τον μικρό για να αναλαμβάνει δουλειές χωρίς να ενδιαφέρεται για την παιδικότητα του. Στη συνέχεια οι γονείς χώρισαν και άρχισαν οι δικαστικές διαμάχες για την τεράστια περιουσία του, με τον Macaulay στη μέση. Αηδιασμένος από την όλη κατάσταση ο μικρός πήρε την κατάσταση στα χέρια του και σαν έφηβος πλέον διεκδίκησε και πέτυχε να έχει μόνο αυτός τον έλεγχο της περιουσίας του.


Lindsay Lohan:
Από τη στιγμή που η Lindsay άρχισε να αποκτά τεράστια φήμη και αναγνωρισιμότητα εμφανίστηκε στη ζωή της ο πατέρας της. Οι γονείς της είχαν πάρει διαζύγιο και ο προβληματικός μπαμπάς (με ιστορικό συλλήψεων βασικά λόγω ναρκωτικών) από το πουθενά προσπάθησε να γίνει μέρος της ζωής της προσβλέποντας στην τεράστια περιουσία της. Οι προσπάθειες του δεν καρποφόρησαν καθώς η νεαρή κοκκινομάλλα δεν τσίμπησε.
 
Gary Coleman:
Μεγάλη επιτυχία σε τηλεοπτική σειρά και πολλά εκατομμύρια για τον χαριτωμένο Gary που μπλέχτηκε σε δικαστικούς αγώνες με τους γονείς του για την κυριότητα της παχυλής αμοιβής του από τη σειρά. Τα κατάφερε αλλά οι αντικοινωνική και ιδιότροπη συμπεριφορά τον οδήγησαν στην χρεωκοπία.
 
Kobe Bryant:
Τα πήρε κρανίο ο μύθος τον ΝΒΑ με τους γονείς του και τους έμπλεξε σε δικαστική διαμάχη γιατί θέλησαν να πουλήσουν κάποια προσωπικά του αντικείμενα. Μάλιστα έκοψε και την παροχή οικονομικής βοήθειας στις αδερφές του γιατί θέλει να τις δει να στέκονται όρθιες με τις δικές του δυνάμεις και όχι να στηρίζονται μόνο σ΄αυτόν!
 
Drew Barrymore:
Οι γονείς της εκτός από την περιουσία της πήραν και την παιδική αθωότητα αφού την έβαλαν σε ένα τρόπο ζωής τελείως ακατάλληλο για την ηλικία της. Μέσω δικαστηρίου απαίτησε και κέρδισε την κηδεμονία της από τα 15 της χρόνια.


 
Ariel Winter:
Η Ariel είχε μεγάλο πρόβλημα με τη μητέρα της Χρυσούλα (ναι είχε ελληνίδα μαμά!) η οποία την πίεσε να μπει στο χώρο της Showbiz από την τρυφερή ηλικία των 4 ετών και συνέχισε να την ελέγχει ασφυκτικά μέχρι που στα 14 η Ariel την πήγε στα δικαστήρια, γιατί δεν άντεχε να ζει μαζί της. Πέτυχε να μετακομίσει στη μεγάλη της αδερφή και να απαγκιστρωθεί από την γυναίκα που της έκλεψε την ελευθερία και την παιδικότητα.
 
Shirley Temple:
Το παιδί θαύμα του Χόλιγουντ έπεσε σε τελείως αχόρταγους γονείς που ξεκοκάλισαν ολόκληρη την τεράστια περιουσία που απέκτησε από τα δεκάδες φιλμ που πρωταγωνίστησε σαν παιδί. Ενδεικτικά από τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια που περίμενε να βρει στους λογαριασμούς της απέμειναν μόνο 44 χιλιάδες.
 
 
Leighton Meester:
Η σταρ της σειράς Gossip Girl μήνυσε την μητέρα της ότι χρησιμοποιούσε τα χρήματα που της έστελνε για τον αδερφό της για ίδιον όφελος. Αντί να πηγαίνουν στα προβλήματα υγείας που είχε ο αδερφός, η ανεκδιήγητη μητέρα τα ξόδευε για πλαστικές επεμβάσεις, κούρες ομορφιάς και ότι άλλο για λογαριασμό της.
 
Billy Unger:
Ο σταρ του καναλιού της Disney μήνυσε τον πατέρα του και μάνατζερ του για ανικανότητα διαχείρισης της καριέρας και της περιουσίας του.
 
Jena Malone:
Συγκοπή κόντεψε να πάθει η γνωστή ηθοποιός όταν διαπίστωσε ότι τα χρήματα που μάζεψε σαν παιδί- ηθοποιός από τα 12 έως τα 14 χρόνια της τα σκόρπισε η μητέρα της σε σπατάλες και διάφορες άλλες επενδυτικές κινήσεις της συμφοράς. Μέσω δικαστηρίου πήρε τον έλεγχο της περιουσίας της και βρήκε την …υγειά της!
 
Mischa Barton:
Το παιδί ? σταρ που πρωτοεμφανίστηκε πριν από πολλά χρόνια στον κινηματογράφο και στα τηλεοπτικά σίριαλ των Η.Π.Α. μήνυσε την μητέρα του ότι της έκλεψε πολλά εκατομμύρια δολάρια. Η μαμά εκτελούσε από την αρχή της καριέρας της κόρης χρέη μάνατζερ και είχε τον απόλυτο έλεγχο για τα οικονομικά. Προς το παρόν φαίνεται ότι επικρατεί ανακωχή.
 
Corey Feldman:
Ο πιτσιρικάς που θυμόμαστε σε νεανικές ταινίες που έγιναν μεγάλες επιτυχίες στις αρχές του 80 (πχ Gremlins) δεν πίστευε στα μάτια του όταν βρήκε μόνο 40χιλ. δολάρια από το 1 εκατομμύριο που θα έπρεπε να έχει στο λογαριασμό του. Μήνυσε τους γονείς του στα 15 και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο της περιουσία του.
 
Aaron Carter:
Ότι μάζεψε ο νεαρός τραγουδιστής έγιναν καπνός λόγω της κακοδιαχείρισης που έκαναν οι γονείς του, τους οποίους και κατηγόρησε ανοικτά σαν υπεύθυνους για τη χρεωκοπία του.
 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»