Και πάλι βρήκα τον λάθος άνθρωπο για ν’ αγαπήσω… Αταίριαστα διάσημα ζευγάρια!

Σε άλλη περίπτωση θα λέγαμε αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε! Εδώ όμως έχουμε ζευγάρια που υπήρξαν μαζί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ο έρωτας χτύπησε την πόρτα, αλλά το ταίριασμα δεν ήταν αυτό που έψαχναν.

Αυτά τα διάσημα ζευγάρια όταν ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας τους έκαναν τη δική τους φιλότιμη προσπάθεια στον έρωτα ... και δεν τους βγήκε! Τα χρόνια πέρασαν έγιναν πλούσιοι διάσημοι και κάτοχοι Όσκαρ και αυτά τα πρώτα ειδύλλια τούς ακολουθούν σαν σκιά στο βιογραφικό τους!

Ιδού 20 ζευγάρια που μάς έκαναν τρομερή εντύπωση γιατί δεν φανταζόμασταν ότι έχουν υπάρξει ερωτευμένα!

Madonna & Dennis Rodman: Τα δύο πιτσούνια με την απίστευτη διαφορά ύψους «τα είχαν» για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πίσω στα 90ς. Στην αυτοβιογραφία του ο μπασκετμπολίστας Ρόντμαν, ο οποίος φωτογραφιζόταν συχνά «θωπεύοντας» το ποπ είδωλο, έγραψε ότι η Μadonna ήθελε σαν τρελή να κάνει τα … παιδιά του. Τσακώθηκαν γιατί φορούσε τα εσώρουχά της!

Matthew Mcconaughey & είχε δεσμό με την Janet Jackson 

Η χολιγουντιανή ηθοποιός Cameron Diaz είχε δεσμό με τον τραγουδιστή Robbie Williams

Η παντρεμένη πλέον Sofia Vergara είχε για ένα φεγγάρι φλογερό δεσμό με τον Enrique Iglesias.

Cher & Tom Cruise: Η Cher τοποθετεί το... όπλο του κύριου «Top Gun» στο Top 5 των καλύτερων εραστών της ζωής της.

Karmen Electra & Simon Cowell: Γνωρίστηκαν ως κριτές στο «Βρετανία έχεις Ταλέντο» και έκαναν έναν δεσμό μερικών τηλεοπτικών ωρών… αν έχεις δει γυμνή φωτογράφηση της Karmenκαταλαβαίνεις ότι… δεν παίζει το έργο!

Scarlett johansson & Jack Antonoff: Πριν γίνει διάσημος ο Jack στο Fun, πήγε την Scarlet στον χορό της αποφοίτησης. Δεν ξανασυναντήθηκαν μετά από εκείνο το βράδυ. Εξάλλου, Scarlet, αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Mariah Carey & Nick Cannon: Ο 33χρονος χώρισε με την 45χρονη τραγουδίστρια, ύστερα από έξι χρόνια έγγαμου βίου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ "Bye bye" και το 2008 παντρεύτηκαν μυστικά στις Μπαχάμες. Αυτός ο τίτλος ήταν μάλλον προφητικός!

Britney Spears & Colin Farrell: Θα μπορούσαμε και να το περιμένουμε γιατί είναι και οι δύο… ακραίοι. Το ζευγάρι που δεν θα μπορούσες να φανταστείς μαζί πέρασε βραδιές τρελού καρναβαλιού με εξάρσεις θυμού, αλκοόλ και πολλά ναρκωτικά…

Julia Robert & Lail Lovett: Εκείνος τραγουδιστής της κάντρι στιχουργός και ηθοποιός, εκείνη μια κούκλα πλάι του! Κλέφτηκαν μέσα σε τρεις εβδομάδες και χώρισαν σε λιγότερο από δύο χρόνια… είναι ακόμα φίλοι!

Alanis Morissette & Ryan Reynolds: Ο ηθοποιός Ryan Reynolds και η νεαρή μουσικός είχαν δεσμό πάνω από 4 χρόνια και … μας αρέσουν!

Andre Agassi & Barbra Streisand: Ο διεθνούς φήμης τενίστας Andre Agassi είχει σχέση με την Barbra στις αρχές του 90. Στην αυτοβιογραφία του έγραψε: «Το να βγαίνεις με την Μπάρμπρα είναι σαν να φοράς Καυτή Λάβα». 

Ashley Judd & Michael Bolton: Η νεαρή ηθοποιός γνώρισε τον Bolton αφού πρωταγωνίστησε στο βίντεοκλιπ του "Best of Love". Εδώ η διαφωνία μας σχετίζεται με τη αγεφύρωτη διαφορά … βραχνάδας του ζευγαριού.

Edward Norton & Courtney Love: Πίσω στο 90, ο ηθοποιός  τυφλώθηκε ένα βράδυ και πέρασε την χήρα του αδικοχαμένου Κομπέιν για… ξεμέθυστη. Αφού έπαιξαν μαζί στην ταινία The People vs. Larry Flynt. Δεν τον ξαναείδε. Τον αποκάλεσε όμως bad sexist στο Twitter

Marilyn Manson & Rachel Wood: Εδώ έχουμε την Πεντάμορφη και το Τέρας! Μετά την Dida Von Tease ο πρίγκιπας του σκότους επέλεξε τον άγγελο με τα γαλάζια μάτια, την ηθοποιό Rachel Wood. Οι δυό τους αρραβωνιάζονται για λίγο και μετά τον χωρισμό τους εκείνη παραδέχεται ότι... άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε.

Justin Timberlake & Fergie: Το 1998 o Justin έβγαινε κρυφά ραντεβουδάκια με την Fergie των Black Eyed Peas. Τα παιδιά πιθανότατα χώρισαν λόγω μουσικού … χάσματος!

Michael Jackson & Brook Shields: Tα δύο παιδιά "θαύμα" γνωρίστηκαν το 1981. Σύμφωνα με την Brook, ο Jacko της ζήτησε να τον παντρευτεί πάρα πολλές φορές. Σύμφωνα με το ένστικτό μας, μάλλον η σχέση τους ήταν πλατωνική!

Michael Jackson & Lisa Marie Priestley: Ένας θρύλος – από πατέρα – συνάντησε έναν άλλο και δημιουργήθηκε ίσως το πιο παράξενο ζευγάρι … πλατωνικού έρωτα όλων των εποχών. Και πλατωνικός να μην ήταν… το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1994 και χώρισε δύο χρόνια μετά.

Shia LaBeouf & Rihanna: Το 2007 η Rihanna βγήκε ραντεβού με τον ηθοποιό Shia LaBeouf. Εκείνη τη βραδιά: α. Ξέχασε να φορέσει στηθόδεσμο και β. ήταν μεθυσμένη. Η βραδιά τελείωσε νωρίς γιατί όπως εκείνος δήλωσε στο Playboy «Δεν υπήρχε σπίθα». Σε ποιον τα πουλάει αυτά;

ΗEllen Mirrer πάλαι ποτέ ερωτικός δεσμός με τον Liam Neeson!

 

Δειτε Επισης

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θα ζούσε με τους γονείς του»