Σάββατο, 21 Απριλίου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Xρήστος Μάστορας: Όσα είπε για την Αλβανική καταγωγή του!

  05/01/2017 12:03
Xρήστος Μάστορας: Όσα είπε για την Αλβανική καταγωγή του!

Xρήστος Μάστορας: Όσα είπε για την Αλβανική καταγωγή του!

  05/01/2017 12:03

Ο Χρήστος Μάστορας από την θέση του κριτή στο Rising Star έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο frontman από τις Μέλισσες, μίλησε για πρώτη φορά για τα χρόνια που έζησε στην Αλβανία, την ασθένεια που κόντεψε να τον σκοτώσει και τι έχει συμβεί τελικά με την αγαπημένη του.

Στη συνέντευξη που έδωσε λοιπόν στο Down Town ο ταλαντούχος τραγουδιστής ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε: «Είμαι περήφανος Έλληνας Βορειοηπειρώτης».

«Αντιμετώπιζα ένα σοβαρό πρόβλημα με τα λευκά και τα ερυθρά μου αιμοσφαίρια. Οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι. Βασικά, όταν ήμουν δύο ετών, ανακαλύψαμε ότι δεν είχα καθόλου ερυθρά αιμοσφαίρια. Άρχισαν να μου κάνουν μεταγγίσεις αίματος, είχα ένα είδος λευχαιμίας. Γύρισαν λοιπόν οι γιατροί και είπαν στους γονείς μου “Το παιδί είναι ξεγραμμένο. Ελπίζουμε μόνο σε ένα θαύμα”….», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια επεσήμανε: «Εκείνα τα χρόνια ζούσε σε ένα διπλανό χωριό από το δικό μας ένας genius και λίγο παλαβός γιατρός, ο Αχιλλέας. Ήταν πολύ γνωστός στους κατοίκους εκεί γιατί θεράπευε διάφορες ασθένειες. Ο πατέρας μου έψαξε να τον βρει και να ζητήσει τη βοήθειά του. Να φανταστείς, κοιμήθηκε δύο μέρες σε αχυρώνα μέχρι να καταφέρει να τον εντοπίσει. Ο Αχιλλέας, λοιπόν, είδε τις εξετάσεις μου, έδωσε στους γονείς μου να πίνω κρυφά μέσα στο νοσοκομείο ένα φαρμακευτικό σκεύασμα από βότανα που έφτιαξε ο ίδιος και κάπως έτσι έγινε το θαύμα. Σε λίγες μόλις εβδομάδες κοκκίνησε ξανά το πρόσωπό μου. Οι γιατροί στο νοσοκομείο έκαναν λόγο για θαύμα. Οι ίδιοι είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Δεν τους είπαμε βέβαια ποτέ γι’ αυτά τα βότανα που έπαιρνα κρυφά. Όταν πια έγινα τελείως καλά, ήρθαμε στην Αθήνα. Ήταν τη δεκαετία του ’90».

χρ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας