Αυτοί είναι οι 10 πιο καλοντυμένοι άντρες του Hollywood!

Είναι γοητευτικοί, επιτυχημένοι και super stylish. O φωτογραφικός φακός αποκωδικοποιεί το στυλ των πιο διάσημων αντρών του πλανήτη και δημιουργεί το πιο hot top 10!

Ryan Gosling: Τόσο στις red carpet εμφανίσεις του, όσο και στις street style επιλογές του, ο 36χρονος ηθοποιός παραμένει ένας από τους πιο καλοντυμένους. Στην καθημερινότητά του δεν αποχωρίζεται τα skinny denim παντελόνια, τα οποία συνδυάζει με άνετα t-shirts και hoodies, ενώ για τις επίσημες εμφανίσεις του δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στο κλασικό, φορώντας πουκάμισα και κοστούμια σε όλες τις αποχρώσεις και τις υφές.

Alexander Skarsgård: Έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες του οίκου Calvin Klein και όχι άδικα. Ο 40χρονος ηθοποιός που βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood επιλέγει να συνδυάζει το αγαπημένο του λευκό πουκάμισο –τις περισσότερες φορές χωρίς γραβάτα- με σακάκια σε κλασικές αποχρώσεις, ενώ για τις street εμφανίσεις του έχει υιοθετήσει ένα casual cool στυλ.

Daniel Craig: O 48χρονος ηθοποιός είναι μία από τις προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου που συντηρούν την old Hollywood αισθητική αναλλοίωτη. Ο διάσημος Πράκτορας 007 είναι «ατσαλάκωτος» είτε πρόκειται για τις formal εμφανίσεις του, είτε για την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα καλοραμμένα coats και τα κοστούμια σε συνδυασμό με τα λευκά πουκάμισα, τις γραβάτες και τα παπιγιόν είναι οι αγαπημένες του επιλογές.

David Beckham: Ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου έχει άψογη αισθητική και αυτό είναι εμφανές κάθε φορά που τον εντοπίζει ο φωτογραφικός φακός. Ο 41χρονος αστέρας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για τα iconic street style looks του που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, συνδυάζοντας τα key items της αντρικής ντουλάπας –όπως είναι τα λευκά t-shirts και τα skinny παντελόνια- με μοναδική άνεση και προσωπικότητα.

Tom Hiddleston: O 35χρονος ηθοποιός είναι ο πρωταγωνιστής της νέας συλλογής του οίκου Gucci –η φωτογραφία είναι από την καμπάνια για την αντρική συλλογή- και  αν κρίνει κανείς τη δημοσιότητα που πήρε ως ένας από τους επικρατέστερους ηθοποιούς για το ρόλο του James Bond είναι μία από τις πιο ιδανικές επιλογές για να φωτογραφηθεί μέσα σε ένα καλοραμμένο κοστούμι. Εντός και εκτός red carpet το προσωπικό του στυλ είναι αναμφισβήτητα formal.

David Gandy: Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις καμπάνιες του οίκου Dolce & Gabbana και από τότε τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα. Το μοντέλο είναι  ένας από τους πιο στυλάτους άντρες της παγκόσμιας showbiz, ενώ κάθε του εμφάνιση θεωρείται fashion statement. Τα κοστούμια των επώνυμων οίκων είναι η αδυναμία του, ενώ όταν ο φακός τον εντοπίζει στην καθημερινότητά του αποδεικνύει πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, συνδυάζοντας  άψογα κάθε trend. Μακριά παλτό, γιλέκα, brogues και επώνυμα items συνθέτουν με επιτυχία κάθε του look.

Jake Gyllenhaal: Αν και οι θαυμάστριές του τον προτιμούν χωρίς την μπλούζα του –ειδικά μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία “Southpaw” και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του σε πρώτο πλάνο-, ο 36χρονος ηθοποιός έχει αποδείξει πως εκτός από ιδιαίτερα γοητευτική εμφάνιση διαθέτει και αξιοσημείωτο signature style. Το κλασικό black & white Hollywood look είναι μία από τις πιο συνηθισμένες red carpet επιλογές του, ενώ στην καθημερινότητά του επιλέγει άνετα ρούχα κυρίως σε μονοχρωμίες, ακολουθώντας τις επιταγές της αντρικής μόδας.

Ryan Reynolds: Ο 40χρονος σύζυγος της πάντα στυλάτης Blake Lively αποδεικνύει πως ξέρει καλά από μόδα, διατηρώντας αψεγάδιαστο το στυλ του κάθε φορά που τον απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός. Layering με τα υφάσματα που επιτάσσει η μόδα και στις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν συνθέτουν τα street looks του, ενώ στο κόκκινο χαλί παραμένει παραδοσιακός, επιλέγοντας καλοραμμένα κοστούμια επώνυμων οίκων.

Michael Fassbender: O 39χρονος ηθοποιός βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τόσο για τη σχέση του με την Alicia Vikander, όσο και για την γοητευτική του παρουσία. Ο ηθοποιός που στην τελευταία του ταινία «The Light Between Oceans» συμπρωταγωνιστεί με την σύντροφό του, έχει υιοθετήσει ένα formal προσωπικό στυλ με τα κοστούμια να είναι η επιλογή του για τις red carpet εμφανίσεις, ενώ στην καθημερινότητά του επιλέγει το επιμελώς ατημέλητο look με άνετα denim.

Tom Hardy: Το signature style του 39χρονου ηθοποιού είναι σίγουρα ροκ, με τα leather jackets, τις μπλούζες με στάμπες και τα μαύρα skinny τζιν να πρωταγωνιστούν. Όσον αφορά τις επίσημες εμφανίσεις του ο Tom εμπνέεται από τα looks των 60s και συνηθίζει να συνδυάζει τα επιβλητικά κοστούμια του, με γιλέκα και τη γραβάτες.

 
 

Δειτε Επισης

Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»