10 ζευγάρια που αγαπήθηκαν πολύ και τώρα δεν μιλιούνται

Αγαπήθηκαν πολύ και ο κόσμος τους αγάπησε μαζί. Ο έρωτας τους όμως δεν κράτησε και η σχέση τους οδηγήθηκε στο άλλο άκρο! 

Έλενα Παπαρίζου- Τόνυ Μαυρίδης: Έζησαν ένα μεγάλο love story, υπήρξαν συνεργάτες, μοιράστηκαν μια ζωή κι ένα σπίτι και τώρα βρίσκονται στο δικαστήριο για το σπίτι αυτό! Η Έλενα πρόσφατα απέφυγε καν να μιλήσει για το Μαυρίδη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου, σαν ένα κεφάλαιο που δεν θέλει να το θυμάται.

Κρις Χάμφρεϊς - Κιμ Καρντάσιαν: Αγαπήθηκαν, παντρεύτηκαν, χώρισαν και τώρα πια η Κιμ δεν θέλει ούτε να θυμάται τον μπασκετμπολίστα ενώ ο Χάμφρεϊς δεν θέλει να θυμάται ούτε το γάμο. 

Δήμητρα Ρουμπέση- Αντρέας Μικρούτσικος: ΜΙα μεγάλη αγάπη, ένας γάμος, ένα διαζύγιο με παρατράγουδα και δύο πρώην που δεν θέλουν ούτε να βρεθούν!

O Tom Cruise και η πρώην σύζυγός του Katie Holmes όχι μόνο δεν επικοινωνούν, αλλά πλέον τρέφουν αρνητικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Eν το μεταξύ, ο Κρουζ όχι μόνο δεν επικοινωνεί με την Χολμς αλλά ούτε με την κόρη του Σούρι.

Xρήστος Δάντης- Φλώρα Θεοδώρου: Η τραγουδίστρια υπήρξε τρίτη σύζυγος του Δάντη και ο χωρισμός του υπήρξε τόσο έντονος που και να βρεθούν δεν λένε ούτε καλημέρα.

Tζόνι Ντεπ- Άμπερ Χερντ: Και αγαπήθηκαν παράφορα και παντρεύτηκαν σε χρόνο μηδέν και χώρισαν με το χειρότερο δυνατό τρόπο και ούτε μιλιούνται πια!

Άντζελα Δημητρίου- Γιώργος Τρούπης: Αγαπήθηκαν, παντρεύτηκαν, χώρισαν, ξαναπαντρεύτηκαν, ξαναχώρισαν και τώρα ούτε να συναντηθούν δεν θέλουν.

Κώστας Καραφώτης- Μάρω Λύτρα: Ένας μεγάλος τηλεοπτικός και όχι μόνο έρωτας ανάμεσα σε δύο τραγουδιστές που χάραξαν ξεχωριστούς δρόμους μετά το χωρισμό και δεν θέλουν να θυμούνται την εποχή εκείνη.

Τζάστιν Μπίμπερ- Σελένα Γκόμεζ: Έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, αγαπήθηκαν από παιδιά μέχρι πολύ γνωστοί, και μετά, τσακώθηκαν, σκοτώθηκαν και δεν μιλιούνται πια

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια