10 Διάσημοι που κάνουν τη ζωή κόλαση στους γείτονές τους

Είχατε μέχρι σήμερα την εντύπωση ότι οι δικοί σας γείτονες ήταν απαράδεκτοι; Σας παρουσιάζουμε μερικούς σταρ και τη συμπεριφορά τους που θα κάνουν τους δικούς σας να φαίνονται αγγελούδια.

Ας αρχίσουμε με την Gigi Hadid, η οποία μόνη της παραδέχτηκε πως είναι "ο χειρότερος γείτονας που θα μπορούσε να έχει κάποιος" Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη στο Harper's Bazaar, εάν μένεις δίπλα στη Gigi, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ακούτε διάφορες... κορώνες! Στο τεύχος του Οκτωβρίου του περιοδικού το σούπερ μόντελ αποκάλυψε ότι της αρέσει "να τραγουδάει τραγούδια από το Broadway στο σπίτι της, γεγονός που δεν αρέσει στους γείτονες αλλά με βοηθά να χαλαρώνω." Διαβάστε παρακάτω και για άλλους σταρ.  

Το 2014, ο Justin Bieber πέταξε αυγά στο σπίτι του γείτονά του στο Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια, προκαλώντας 20.000 δολ. ζημιά. Και δύο χρόνια πριν από αυτό ο ατυχος γείτονας Dax Shepard μίλησε για το πως είναι για τον ίδιο και την Kristen Bell να ζει δίπλα στον διάσημο ποπ σταρ. "Η μουσική και τα πάρτι και οι παπαράτσι, θέλω να πω είναι σαν να ζεις στο Λίβανο," ανέφερε ο Dax.

Τα πάρτι του Drake είναι τόσο άγρια που αναγκάστηκε σε κάποια φάση να αγοράσει το διπλανό του σπίτι! Αφού αντιμετώπιζε παράπονα από τον γείτονά του ο ράπερ αποφάσισε να δώσει 2,85 εκ. δολ. και να αγοράσει το σπίτι και να ησυχάσει. Άλλωστε το έλεγε και στο τραγούδι του το 2015 "Where Ya At," όπου οDrake λέει, "Θα αγοράσω το σπίτι του γείτονα εάν παραπονιούνται για τη φασαρία". Και βγήκε αληθινό!

Η Rihanna ήρθε αντιμέτωπη με μηνύσεις επειδή είχε προβλήματα με τους γείτονές της το 2009. Οι οδηγοί της κατηγορήθηκαν ότι χρησιμοποιούσαν τον κήπο του γείτονα και πάρκαραν στο γκαζόν τους. Ο γείτονας είχε επίσης πρόβλημα με τα ψηλά μπαμπού της τα οποία έλεγε ότι του έκρυβαν τη θέα. Το 2011 οι αντίδικοι συμβιβάστηκαν.

Η Taylor Swift εκνεύρισε τους γείτονές της επειδή χάλασε την ακτογραμμή στη μικρή κοινότητα του Rhode Island όπου μένει από το 2013. Θέλοντας να χτίσει ένα τεράστιο τοίχο γύρω από την ιδιοκτησία της, μετακίνησε κάποιους βράχους από την ακτή. Οι γείτονες εξακολουθούσαν να έχουν πρόβλημα καθώς ο τοίχος που έχτισε τους κόβει μέρος της πρόσβασης που είχαν επί χρόνια.

Όταν η Paris Hilton έμενε μαζί με τον πρώην σύντροφό της Doug Reinhardt επί πέντε μήνες το 2009, έκαναν ανυπόφορη φασαρία ενοχλώντας τους γείτονές τους στο Hollywood Hills στην Καλιφόρνια. Μετά από πολλές καταγγελίες η αστυνομία του Λος Άντζελες και ο εισαγγελέας τους έκαναν σύσταση προειδοποιώντας τους ότι την επόμενη φορά κινδυνεύουν ακόμη και να συλληφθούν.

Ο David Schwimmer δεν κατάφερε να κερδίσει τους γείτονές του στη Νέα Υόρκη! Το 2010, αγόρασε ένα πενταόροφο σπίτι του 1852 πληρώνοντας 4,1 εκ. δολ. Οι κάτοικοι ήθελαν το σπίτι να παραμείνει ως χαρακτηριστικό δείγμα αρχιτέκτονικής και στολίδι της γειτονιάς αλλά ο David το γκρέμισε και έχτισε στη θέση του μια κακόγουστη μοντέρνα έπαυλη με ασανσέρ. Οι γείτονες έδειξαν τη δυσαρεσκειά τους γράφοντας με σπρέι στην οικοδομή "Ross is not cool".

Ο γείτονας της Madonna έκανε καταγγελία στο Υπουργείο Μεταφορών τον Μάρτιο του 2016 επειδή η τραγουδίστρια κρατούσε θέσεις πάρκινγκ μπροστά από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη τοποθετώντας πινακίδες που έγραφαν "Κάτοικοι Μόνον" και βάφοντας με κίτρινες γραμμές σε δημόσιο χώρο.

Ο Robert Downey Jr. ήρθε πολύ κοντά με τους γείτονές του όταν τον βρήκαν να κοιμάται στο σπίτι τους στο Μαλιμπού το 1996. Η αστυνομία τον συνέλαβε για καταπάτηση ξένης περιουσίας και για χρήση ουσιών.

Οι γείτονες που μένουν κάτω από τον Sean Connery τον αποκάλεσαν "αγενή, βρωμόστομο, χοντρό γέρο" στη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του το 2005. Ισχυρίζονταν ότι έβαζε πολύ δυνατά μουσική και έκανε θόρυβο με τα πόδια του. Επιπλέον τον κατηγόρησαν ότι οι επισκευές ΄του σπιτιού του προκαλούσαν θόρυβο, δυσάρεστες μυρωδιές, διαρροές και έφεραν ποντίκια.

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο