15 πράγματα που δεν ξέρεις για την Adele

Mε αφορμή την κυκλοφορία του νέου της album, ας μάθουμε μερικά πράγματα γι΄ αυτό το κορίτσι που με ένα 'λαλά' κερδίζει εκατομμύρια views.


To κορίτσι από το Λονδίνο που έγινε πιο διάσημο από κάθε άλλη γυναίκα που χώρισε και θρήνησε την πληγωμένη της καρδιά, η Adele, κυκλοφόρησε σήμερα, 20 Νοεμβρίου, το τρίτο της album, με τίτλο "25".

Όσο κι αν οι επικριτές της της προσάπτουν ένα δριμύ "κατηγορώ" για το πόσο κλαψιάρικαείναι όλα της τα τραγούδια, δε μπορούμε να παραβλέψουμε πως μιλάει κατευθείαν στην ηθικά καταρρακωμένη γυναικεία (και όχι μόνο) ψυχή. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από το διόλου ευκαταφρόνητο ρεκόρ της στο Youtube, με το νέο της τραγούδι "Ηello", το οποίο μέσα σε 10 μέρες είχε 205εκ. προβολές(!)

Σε άλλα νέα, κι επειδή δε θα υποχρεώσουμε κανέναν να συμπαθήσει την Adele, ας συμφωνήσουμε όλοι στο πόσο ταλαντούχα είναι κι ας προχωρήσουμε παρακάτω σε μερικά πράγματα που μπορεί και να μην ξέρεις για το κορίτσι αυτό.

1. Το πλήρες όνομά της είναι Adele Laurie Blue Adkins και γεννήθηκε στις 5 Μαΐου, 1988.

2. Είναι μοναχοπαίδι και ο πατέρας της εγκατέλειψε αυτή και τη μητέρα της όταν η Adele ήταν 2 χρονών

3. Την ανακάλυψαν στο MySpace. Ένας φίλος της ανέβασε ένα demo με τρία τραγούδια της στο κοινωνικό δίκτυο και έτσι υπέγραψε συμβόλαιο με δισκογραφική.

4. Πήγε στην ίδια σχολή με την Amy Winehouse. Ήταν μαζί για λίγο στο BRIT School, αλλά δεν έκαναν ποτέ παρέα.

5. Το γέλιο της είναι εξίσου διάσημο με την ίδια


6. Ήθελε να γίνει γιατρός. Όταν ήταν 10 χρονών και πέθανε ο παππούς της, ήθελε να μάθει να γιατρεύει τις καρδιές των ανθρώπων.

7. Λατρεύει τη Beyonce και τη Lana Del Rey.

8. Έχει 3 ρεκόρ Guinness. Eίναι η πρώτη γυναίκα με 2 singles και 2 albums ταυτόχρονα στο βρετανικό top5. Το άλμπουμ της "21" έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες εβδομάδες που έμεινε στο Νο.1, ενώ είναι και η πρώτη σόλο γυναίκα καλλιτέχνιδα που βρίσκεται στη θέση Νο.1 στην Αγγλία για 18 εβδομάδες.

9. Έχει 10 βραβεία Grammy και 1 Oscar. 

10. Έχει έναν σκύλο ράτσας dachshund που ακούει στο όνομα Louis Armstrong.

11. Είναι σε σχέση, αλλά δεν έχει παντρευτεί. Είναι με τον Simon Konecki από το 2011, ενώ έχουν κι έναν γιο, τον Angelo που είναι 3 χρονών.

12. Έχει ένα alter ego όταν ανεβαίνει στη σκηνή. Ονομάζεται Sasha Carter και είναι κάτι ανάμεσα στη Sasha Fierce της Beyonce και την τραγουδίστρια της country, June Carter. Ο χαρακτήρας αυτός δημιουργήθηκε όταν έπαθε κρίση άγχους την πρώτη φορά που συνάντησε τη Beyonce.

13. Aκύρωσε πολλές εμφανίσεις από το tour που έκανε το 2008 για το album της "19", για να περάσει απλά χρόνο με το τότε αγόρι της. "Δεν άντεχα χωρίς αυτόν. Τώρα όποτε το σκέφτομαι, αρνούμαι να πιστέψω ότι όντως το έκανα".

14. Έχει τιμηθεί από τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Της έχει δοθεί ο τίτλος "Μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας" το 2013 για την προσφορά της στη μουσική.

15. Δεν της επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το Twitter της. Η ομάδα των μανατζέρ της, της το έχουν απαγορεύσει επειδή είχε συμβεί αρκετές φορές να τουϊτάρει κάτι μεθυσμένη.  

 

 

Δειτε Επισης

Το Mall με τις αντίκες που πηγαίνει από γενιά σε γενιά από το 1978 και κρατά ζωντανή την ιστορία
«Δεν μιλούσα, δεν περπατούσα, με έκαναν μπάνιο… Πλέον είμαι συνεχώς στο σπίτι»
«Ίσως το πρωί να μην μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να έχει πόνους σε όλο το σώμα»
«Δεν χρειάζονται πολεμικά ανακοινωθέν, ''έχασε ή νίκησε'' τη μάχη ένα παιδί… Γιατί κατάφεραν να αγωνιστούν»
Αυτός ήταν 28 και εκείνη 17... «Ερωτευμένοι για 62 χρόνια, η αγάπη μας δεν φθάρηκε ποτέ»
Η σοπράνο που τραγουδά για σαράντα χρόνια στη Σχολή Τυφλών-«Εάν δεν ήμουν εδώ, δεν ξέρω τι θα έκανα»
Ποιος είναι ο twenty three; Ο Κύπριος καλλιτέχνης του δρόμου που συνδυάζει το παλιό με το σύγχρονο
Ο ράφτης στην παλιά Λευκωσία που επιμένει παραδοσιακά-Η τέχνη του κουστουμιού και η γνωστή πελατεία
Το... κρυμμένο μουσείο της Coca Cola του Μάριου στην Ακρόπολη-«Ζούμε για το “82” και μία Coca Cola»
Η αυτοδίδακτη ζωγράφος που διατηρεί μαγαζάκι με χειροποίητα στην καρδιά του Παλαιχωρίου (pics)