Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Kate & William: Στον Καναδά με τον George και την Charlotte

  26/09/2016 09:21
Kate & William: Στον Καναδά με τον George και την Charlotte

Kate & William: Στον Καναδά με τον George και την Charlotte

  26/09/2016 09:21

Η Δούκισσα και ο δούκας του Cambridge, Kate και William, επισκέφθηκαν για πρώτη φορά τον Καναδά ως ζεύγος με τα παιδιά τους και, όπως αναμενόταν, η υποδοχή της πολιτείας του Καναδά ήταν κάτι παραπάνω από θερμή.

Ωστόσο, δεν άργησε να φανεί ποιος θα είναι εκείνος που θα κερδίσει τα περισσότερα φλας των φωτογράφων. Ο πρίγκηπας Γεώργιος, αν και είναι μόλις 3 ετών, επιδεικνύει ιδιαίτερη άνεση τόσο στο φακό όσο και όταν βρίσκεται με πολύ και άγνωστο κόσμο.

Χαμογελαστός, κρατώντας το χέρι του πατέρα του, δείχνει να έχει ήδη προσαρμοστεί στο πρωτόκολλο συμπεριφοράς της βασιλικής οικογένειας.

Φυσικά απαρατήρητη δεν πέρασε και η πριγκίπισσα Charlotte, η οποία είναι μόλις 16 μηνών και παρά τον πολύ κόσμο και τους φωτογράφους που ακολουθούσαν την οικογένεια, δεν έδειξε να δυσανασχετεί λεπτό.

Όπως κάθε φορά που κάνει μια δημόσια εμφάνιση, αξίζει μια ειδική μνεία στο στυλ της Kate Middleton, καθώς κάθε της επιλογή αποτελεί την επιτομή του στυλ και της κομψότητας. Για την άφιξή της στον Καναδά, φόρεσε ένα "Jenny Packham" μπλε midi φόρεμα σε στενή γραμμή, το οποίο συνδύασε ιδανικά με μπεζ nude γόβες.

Αν μη τι άλλο, αυτό που μπορεί εύκολα να παραδεχτεί κανείς για τον πρίγκηπα William είναι ότι έχει γούστο. Είχε, όμως, και ωραίο πρότυπο, όσο να πεις. Και μητέρας, και συντρόφου...

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας