Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Κate Moss ετοιμάζει τον γάμο της στην Ελλάδα!

  02/09/2016 13:57
H Κate Moss ετοιμάζει τον γάμο της στην Ελλάδα!

H Κate Moss ετοιμάζει τον γάμο της στην Ελλάδα!

  02/09/2016 13:57

Το διάσημο super model ετοιμάζεται να παντρευτεί στην Ελλάδα, την οποία ερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της.

Η Κέιτ Μος και ο Νικολάι φον Μπίσμαρκ σχεδιάζουν γάμο για λίγους στην Ελλάδα, αφού ερωτεύτηκαν την χώρα μας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun.

Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι το 42χρονο μοντέλο και ο 29χρονος φίλος της έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν σχέδια για ένα γάμο χαμηλών τόνων στην Ελλάδα.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Κέιτ και ο αγαπημένος της πέρασαν αξέχαστα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Υδρα και σκέφτονται να παντρευτούν εκεί τους επόμενους μήνες.

Μάλιστα, αναφέρει ότι η Κέιτ περιμένει να οριστικοποιηθεί το διαζύγιό της με τον Τζέιμι Χινς (με τον οποίο είχε παντρευτεί σε ένα κάστρο στην Αγγλία) πριν αρχίσει να στέλνει τα προσκλητήρια.

«Ερωτεύτηκαν την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και σχεδιάζουν ήδη τον γάμο τους» αναφέρει πηγή προσθέτοντας ότι αυτή τη φορά η Κέιτ θέλει έναν απλό γάμο.

«Και οι δύο θέλουν μια μικρή τελετή με μια χούφτα φίλων και συγγενών» προσθέτει, ενώ επιστρέφοντας στο Λονδίνο θα κάνουν ένα μεγάλο πάρτι.  

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας