Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Χριστόφορος Φωκαΐδης - Ερμούλλα Πλάτων: Για πρώτη φορά γάμος εν ενεργεία υπουργού!

  02/09/2016 09:31
Χριστόφορος Φωκαΐδης - Ερμούλλα Πλάτων: Για πρώτη φορά γάμος εν ενεργεία υπουργού!

Χριστόφορος Φωκαΐδης - Ερμούλλα Πλάτων: Για πρώτη φορά γάμος εν ενεργεία υπουργού!

  02/09/2016 09:31

Το άλλο του μισό βρήκε ο υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαϊδής στα μάτια της νηπιαγωγού Ερμιόνης Πλάτων, την οποία παντρεύτηκε με όλες τις τιμές που της αξίζουν.

Τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα ανέβηκαν χθες στις 5.00μ.μ, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης και η Ερμιόνη Πλάτων.

Η διακόσμηση εντυπωσιακή αλλά συνάμα λιτή και σικάτη με λευκά λουλούδια, τριαντάφυλλα, ορτανσίες σε ρομαντικό στυλ.

 

Η πανέμορφη εγκυμονούσα στον 4ο μήνα νύφη, που έστησε τον αγαπημένο της μόνο πέντε λεπτά και αυτό μόνο για την παράδοση, έλαμπε μέσα από το κατάλευκο νυφικό της με άνοιγμα στην πλάτη και μια εκθαμβωτική μακριά ουρά την οποία κρατούσαν 6 παρανυφάκια, τα πλείστα εκ των οποίων ήταν και τα βαφτιστήρια τους.

Ο υπουργός χαμογελαστός όλη την διάρκεια με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του.

Με το που συναντήθηκαν τα βλέμματα τους, έλαμψαν τα πρόσωπα τους,  αντάλλαξαν δυο τρυφερά φιλιά στο μάγουλο και έπειτα στο στόμα, ενώ ο γαμπρός ψιθύρισε λόγια αγάπης στην εκλεκτή της καρδία του, ενώ λεπτά πιο πριν στον πεθερό του καθώς «παραλάμβανε» την αγαπημένη του με τον ίδιο να του απαντά «Ευχαριστώ».

 
 

Στο πλευρό τους οι αγαπημένοι τους φίλοι από τα νεανικά τους χρόνια και πλέων κουμπάροι τους, η όμορφη επιχειρηματίας Χάρις Βλάχου και ο Χάρης Μίλλας

Οι νιόπαντροι υποδέχτηκαν στο Κτήμα Μακένζη γύρω στους 12.000 καλεσμένους.

Το παρόν του μεταξύ άλλων εκλεκτών καλεσμένων έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ, ο δήμαρχος Πάφου όπου είναι και κουμπάροι και πλήθος φίλων και συγγενών και απλού κόσμου, μιας και ο υπουργός αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα της περιοχής.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας