Ώρα να γνωρίσεις τον Έλληνα με το ωραιότερο κορμί στον πλανήτη!

Ο Ζώης Μπάλλας γεννήθηκε το 1987 και κατάγεται από τις Σπέτσες. 

Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας ενώ μέχρι πέρυσι έπαιζε επαγγελματικά μπάσκετ.

Ξεκίνησε στην ομάδα του Πανιωνίου ενώ ακολούθησε η ΑΕΚ και ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου.

Εργάζεται ως personal trainer και ως μοντέλο.

Μάλιστα, έχει κερδίσει τον τίτλο του Αναπληρωματικού Manhunt International Greece 2012 σε διαγωνισμό που διεξήχθη τον Οκτώβρη.

Η παρθενική του εμφάνιση στην πασαρέλα ήταν το 2011 σε σόου του Βασίλειου Κωστέτσου.

Σήμερα είναι 28 χρονών και ο πρώην μπασκετμπολίστας και στις αρχές Ιουλίου εκπροσώπησε την Ελλάδα στους παγκόσμιους αγώνες Fitness που έγιναν στην Ιταλία.

Η απόκτηση του τίτλου Mr Universe τον δικαίωσε για τους κόπους του, αφού δεν είναι εύκολο να «χτίσει» κανείς τέτοιο κορμί.

«Σε αυτό τον διαγωνισμό πρέπει οι αθλητές να συνδυάζουν την εξωτερική εμφάνιση -γι' αυτό και είχαμε εμφανίσεις και με ρούχα-, αλλά και το πολύ καλά γραμμωμένο σώμα. Φέτος συμμετείχαν αρκετοί αθλητές από πολλές χώρες και φαινόταν από την αρχή πως η Ελλάδα θα ήταν ανάμεσα στα φαβορί, το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, το περίμενα ότι θα πήγαινα καλά, αλλά η πρώτη θέση ήταν τελικά ένα πολύ μεγάλο δώρο για μένα και τη μετέπειτα πορεία μου, το παράδοξο είναι ότι τον προηγούμενο μήνα στους αντίστοιχους πανελλήνιους αγώνες είχα κερδίσει την τέταρτη θέση, αν και πίστευα πως άξιζα την πρωτιά. Τότε ήμουν οριακά στο να τα παρατήσω, είχα εκνευριστεί πάρα πολύ, αλλά, ευτυχώς, κάτι με κράτησε για να δώσω άλλη μία ευκαιρία στον εαυτό μου.»

 
«Τελικά, οι διεθνείς κριτές, αξιοκρατικά, με δικαίωσαν και ουσιαστικά επιβράβευσαν το πείσμα μου και τiς σκληρές προσπάθειες που έκανα το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να καταφέρω να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μου σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες. Σκέψου πως ήμουνα ο μόνος που δεν είχα δικό μου προπονητή στην Ιταλία ή κάποια ομάδα ειδικών να με συνοδεύει, ενώ ακόμη και τη διατροφή μου την οργάνωνα μόνος μου» είπε στο Πρώτο Θέμα
 
 
«Ποτέ δεν θέλησα να κάνω Bodybuilding γιατί θεωρώ ότι σου χαλάει τη συμμετρία στο σώμα για κάποιους μάλιστα όλο αυτό γίνεται και αντιαισθητικό. Γι' αυτό προτίμησα το fitness που συνδυάζει το μόντελινγκ με τη γυμναστική και ένα καλλίγραμμο κορμί, χωρίς το αποτέλεσμα να γίνεται υπερβολικό. Αφότου σταμάτησα το μπάσκετ, Ξεκίνησα να κάνω μόντελινγκ για κάποια περίοδο, ενώ συνεργάστηκα με τους περισσότερους Έλληνες σχεδιαστές. Ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για μένα, αλλά ο δικοί μου στόχος ήταν πάντα ο αθλητισμός. Στο μόντελινγκ συνάντησα πολύ σωστούς ανθρώπου5, αλλά και "περίεργους", έζησα καλεί εμπειρίες, αλλά και δύσκολες. Πήρα τίτλο στο Manhunt το 2012, το όνομα μου είχε ξεκινήσει να ακούγεται, αλλά επειδή γενικά είμαι πολύ χαμηλών τόνων αισθάνθηκα, έπειτα από δύο χρόνια, ότι δεν μου ταίριαζε αυτό το περιβάλλον. Τότε αφοσιώθηκα απόλυτα στο αγωνιστικό fitness»
 
 


 

 

Δειτε Επισης

Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»
Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η στιγμή που βλέπουν στον υπέρηχο το πρόσωπο της κόρης τους