Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Selena Gomez σταματά το τραγούδι, λόγο υγείας!

  01/09/2016 10:49
Η Selena Gomez σταματά το τραγούδι, λόγο υγείας!

Η Selena Gomez σταματά το τραγούδι, λόγο υγείας!

  01/09/2016 10:49

Είναι γεγονός ότι οι υπόλοιποι μπορεί αν νομίζουμε ότι οι stars επειδή τα έχουν φαινομενικά όλα, πρέπει να είναι ντε και καλά ευτυχισμένοι. Έλα που όμως δεν συμβαίνει αυτό στις πλείστες των περιπτώσεων.
 
Αυτή τη φορά αναφερόμαστε στη Selena Gomez, της οποίας η καριέρα, παρόλο που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, εκείνη πήρε μία σοκαριστική, ειδικά για τους φανατικούς θαυμαστές της, απόφαση.
 
Η σέξι star λοιπόν, ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι, αν και για πόσο δεν ξέρουμε, μιας και δεν είναι πλέον ευτυχισμένη, με αυτό.
 
Όπως δήλωσε, οι κρίσεις πανικού που είχε τελευταία έχουν επιβαρύνει την υγεία και την καθημερινότητά της, συμπτώματα που γίνονται ακόμη χειρότερα λόγω και της αυτοάνοσης ασθένειας από την οποία πάσχει.
 
«Aνακάλυψα ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη είναι συνέπειες του Λύκου από τον οποίο πάσχω. Θέλω να είμαι παραγωγική και ποιοτική στη δουλειά μου, αλλά κυρίως ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή του και να τονίσω ότι οι θαυμαστές μου είναι πολύ σημαντικοί για μένα, απλά αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθώ στο να γίνω καλά», είπε.
 
Της ευχόμαστε να γίνει πολύ σύντομα καλά και να επιστρέψει στην ενεργό δράση.
 

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας