Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Νωαίνα: "Είχα δυσκοιλιότητα εκείνη τη μέρα!"

  01/09/2016 09:30
Νωαίνα: "Είχα δυσκοιλιότητα εκείνη τη μέρα!"

Νωαίνα: "Είχα δυσκοιλιότητα εκείνη τη μέρα!"

  01/09/2016 09:30

Τα φώτα πάνω της κατάφερε να στρέψει για ακόμη μια φορά η Νωαίνα. Η νεαρή τραγουδίστρια που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Χ – Factor, βρέθηκε στον καναπέ της Χριστιάνας Αριστοτέλους στο «Με αγάπη Χριστιάνα», αποκαλυπτική όπως πάντα.


Ανάμεσα σε άλλα η νεαρή τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει το ότι πολλοί την χαρακτήρισαν ξινή επειδή στο chair challenge, τη δοκιμασία που έκρινε ποιοι θα περάσουν στα live, δεν χειροκρότησε τους συμπαίκτες της.


«Το ότι έβγαινα ξινή ήταν άμυνα για εμένα… Ξεκίνησαν να με λένε ξινή στο chair challenge, όταν ειπώθηκε πως έβλεπα τους συμπαίκτες μου με μίσος και ότι δεν χειροκροτούσα κανέναν. Είχα δυσκοιλιότητα εκείνη τη μέρα! Συγγνώμη…», είπε η Νωαίνα και έβαλε τα γέλια!


Εξήγησε πως την ενοχλεί η δημοσιότητα καθώς της αλλοιώνει την ταυτότητα. «Αρχίζω να μπερδεύω την δημόσια εικόνα μου με το ποια είμαι στην πραγματικότητα» δήλωσε, ενώ δεν δίστασε να πει πως δεν είναι ευτυχισμένη.  «Η  τελευταία φορά που ήμουν ευτυχισμένη ήταν το 2014. Νιώθω ότι δεν είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Και στη δουλειά νιώθω ότι είμαι υποχρεωμένη να κάνω κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν, αλλά πρέπει να συμβιβαζόμαστε για να πετύχουμε όσα θέλουμε» κατέληξε. 
  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας