Daily instagram report: Διάσημοι σε νέες περιπέτειες!

Οι αγαπημένοι μας διάσημοι συνεχίζουν ακάθεκτοι της διακοπές τους!
Δείτε που πήγαν , με ποιους έκαναν παρέα και πως πέρασαν την ημέρα τους όπως ακριβώς μας ενημέρωσαν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
 
Η Ζέτα Μακρυπούλια ταξίδεψε ως τη Νέα Υόρκη για να βρεθεί στον γάμο δυο αγαπημένων φίλων της. 
Η ηθοποιός μάλιστα λίγο πριν παρευρεθεί στην τελετή, ανέβασε μια φωτογραφία της από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της και έστειλε τις καλύτερες ευχές της στο ζευγάρι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.


 
Όλο το καλοκαίρι ήταν στο προσκήνιο καθώς ανέβαζε τις πιο καυτές φωτογραφίες από τις διακοπές της!
H πληθωρική, μελαχρινή καλλονή Χριστίνα Μουστάκα, μαγνητίζει όλα τα βλέμματα σε κάθε της βήμα, πόσω μάλλον όταν είναι με το μικροσκοπικό της μαγιό.


Μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι και ξέφρενες διακοπές επέστρεψε και πάλι στην κουζίνα του.
Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη.
Ο γοητευτικός μάγειρας έβαλε τη ποδιά του, πήρε τις κουτάλες του, μπήκε στο πλατό και ξεκίνησε τις συνταγές του. Πριν από λίγη ώρα ο ίδιος «ανέβασε» στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του εν ώρα εργασίας!


Η Αλέκα Καμηλά , φωτογράφισε τον μικρότερο γιο της να κάνει αναρρίχηση και δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Ο μεγάλος Μάξιμος και ο τοίχος!», έγραψε κάτω από την εικόνα με πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν like στη φωτογραφία.


 
Μπορεί το τελευταίο διάστημα να είχε χάσει όλα τα περιττά κιλά, όμως λίγο η θάλασσα, λίγο ο ήλιος, λίγο τα ούζα... της άνοιξε η όρεξη και τα ξαναπήρε.
Ο λόγος για την Πηνελόπη Πλάκα.
Η ηθοποιός αργά το βράδυ της Δευτέρας, «ανέβασε» μια φωτογραφία της κι έγραψε: «Το καλοκαίρι φεύγει και μου αφήνει απροκάλυπτα..πολλά! Το πρώτο και καλύτερο τα 6 μου, υπέροχα κιλά ? lets do it». Όπως και να χει είναι μια κούκλα.



Μπορεί η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης να τράβηξαν δρόμους χωριστούς, όμως η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερα της.
Και αυτό δε το λέμε εμείς αλλά η φωτογραφία που «ανέβασε» η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Mε «καυτό» λευκό σορτσάκι, ανακατεμένα μαλλιά και ξαπλωμένη «ρίχνει» το Instagram αφού μέσα σε δεκαπέντε λεπτά έχει συγκεντρώσει πάνω από 1.000 likes. Kαι φυσικά έπεται και συνέχεια!



Τα 42 της χρόνια έκλεισε την Κυριακή η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
Η προσωπική της σελίδα στο facebook γέμισε με ευχές και φυσικά η ηθοποιός δε θα μπορούσε να μην απαντήσει στους διαδικτυακούς της φίλους.
Με ένα απλό αλλά συγκινητικό μήνυμα τους ευχαρίστησε για τις ευχές ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!!! Αν και ήταν λίγο δύσκολα γενέθλια οι σκέψεις σας τα έκαναν να μοιάζουν λίγο πιο χαρούμενα!!!».
Να αναφέρουμε πως η ηθοποιός πριν από ένα μήνα είχε πάθει διάστρεμμα στο πόδι, πράγμα που έκανε πολύ δύσκολη τη μετακίνηση της.


Είναι μια γυναίκα ακομπλεξάριστη και απόλυτα συμβιβασμένη με τη χρόνο που περνά. Πώς αλλιώς άλλωστε αφού όπως φαίνεται ο χρόνος είναι σύμμαχος της.
Ο λόγος για τη Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Το απόγευμα της Δευτέρας η επιχειρηματίας «ανέβασε» στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το μαγιό της και δίχως φίλτρα. Ξαπλωμένη και με γυαλιά ηλίου μας αποκαλύπτει πως βρίσκεται στο ησυχαστήριο της

 

Ο Στέλιος Ρόκκος δεν είναι απλά ένας καλλιτέχνης. Λατρεύει την γη, τη θάλασσα και τα ζώα και ασχολείται με όλα.
Έχει μάλιστα το δικό του αμπέλι στη Λήμνο και ξέρει από καλό κρασί. Πρόσφατα ευρισκόμενος στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να κάνει διακοπές, πήρε μέρος τόσο στον τρύγο όσο και στο πάτημα των σταφυλιών που ακολούθησε.
Μπήκε στο αμπέλι και μάζεψε σταφύλια. Τα πάτησε κιόλας, με την Ελένη να τον τραβά βίντεο.

Λίγο πριν γίνει ενός χρόνου βαφτίστηκε στην Κύπρο ο γιος της διάσημης Ελληνίδας που έχει αφήσει ιστορία με τις χορευτικές φιγούρες της. Ο μικρούλης που σε λίγες μέρες θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, έκανε baby bloom στην Κύπρο και πήρε το όνομα Παναγιώτης. 
Φυσικά πρόκειται για τον γιο της διάσημης χορεύτριας του Dancing with the starsΆννας Πολύζου. Η πασίγνωστη χορογράφος απέκτησε τον περασμένο Σεπτέμβρη το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επίσης χορευτή Κίκη Κακουλλή. Μαμά και γιος ήταν από την πρώτη στιγμή αχώριστοι, με την ταλαντούχα χορεύτρια να συγκινείται την ώρα της βάφτισης. 
Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο Instagram:

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία με τον Alpha φέτος, ανοίγει τα φτερά της μέσα από τη συχνότητα του Epsilon. Καινούρια συχνότητα, καινούρια εκπομπή με ordino στις 7 το πρωί απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day και δυνατή ομάδα με ονόματα - έκπληξη.

Η Κατερίνα θα καλημερίσει κάπου στα μέσα με τέλη Σεπτέμβρη και η νέα της εκπομπή έχει τίτλο «Φτιάξε καφέ… να στα πω». Στην ομάδα της βρίσκεται η Τζωρτζέλα Κόσιαβα,  η οποία αποχώρησε από την ομάδα της Ελένης Μενεγάκη κι έπειτα έκανε μετεγγραφή στην ομάδα της Καινούργιου.

 

Μετά την Σμαράγδα Καρύδη που πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τον δικό της τρόπο μέσω… instagram, έρχεται ο Μάρκος Σεφερλής να κλέψει τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις του στην ρυθμική γυμναστική. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε λίγο πιο κάτω και στο οποίο κάνει μια… συγχρονισμένη βουτιά. «Μετά από πολλές ώρες προπόνηση, καταφέραμε επιτέλους να συγχρονιστούμε! Τόκιο! Μην το ξαναπούμε: Σου ερχόμαστε!» σχολίασε.

 

H Καίτη Γαρμπή«ανέβασε» στη σελίδα της ένα κοντινό πλάνο του προσώπου της, με τα καταπράσινα μάτια της να κλέβουν την παράσταση. Μέσα σε περίπου είκοσι λεπτά, πάνω από 1.500 άτομα έκαναν like στη φωτογραφία της Καίτης, ενώ δεν έλειψαν οι κοινοποιήσεις και τα σχόλια. «Διακοπές τέλος! Ώρα για όμορφα πράγματα...», έγραψε στη λεζάντα η τραγουδίστρια.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»