Daily instagram reporτ: Διακοπές σε ασταμάτητους ρυθμούς για τους διάσημους!

Οι αγαπημένοι μας διάσημοι συνεχίζουν ακάθεκτοι της διακοπές τους!
Δείτε που πήγαν , με ποιους έκαναν παρέα και πως πέρασαν την ημέρα τους όπως ακριβώς μας ενημέρωσαν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
 
 
Και το ταξίδι του μέλιτος συνεχίζεται... Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη, μετά το θρησκευτικό γάμο τους στα Χανιά, ξεκίνησαν το ταξίδι του μέλιτος και... η εξερεύνηση στην Ινδονησία δεν είχε τέλος. Το ζευγάρι, αφού έκανε τις βουτιές του στην Κρήτη, έφυγε για Μπαλί και ολοκλήρωσε το ταξίδι με μια στάση στη Σιγκαπούρη...


 
Τελευταίες μέρες του Αυγούστου και η Μαριέλλα Σαββίδου είχε την ευκαιρία να απολαύσει το μπανάκι της! Η ηθοποιός έβγαλε μία selfie την ώρα που ήταν στην παραλία και πριν βουτήξει...
 «Sweet August Days Γλυκές Μέρες Αυγούστου. #beach #sun #life #beachlife #sweet #smooth #august #play #sway»


Είναι μία καλλονή και δεν χρειάζεται φίλτρα και ρετούς. Μπορεί να μεγαλώνει, να έχει ήδη δύο παιδιά, όμως είναι μία κούκλα.
Ο λόγος για τη Μαριέττα Χρουσαλά που κάθε φορά που ποστάρει φωτογραφία από τις διακοπές της μένουμε με το στόμα ανοιχτό.


Γιατί είναι τόσο κουρασμένη η Ρούλα Ρέβη; Μήπως την κούρασαν τα δίδυμά της;
Μήπως ξενύχτησε ή κουράστηκε από τις ετοιμασίες της βάπτισής τους που θα γίνει τον Σεπτέμβριο;
Τίποτα από όλα αυτά... Την απάντηση την έδωσε η ίδια η φωτογράφος: «We woke up like this. #afteryoga#mom24h#mytwins#mylove#mysummer#family»! Εμ το σώμα θέλει θυσίες και η φωτογράφος θέλει να είναι κοκέτα στη βάπτιση!


Ο Ηλίας Ψινάκης είναι ένας άνθρωπος που θέλει να βρίσκεται κοντά στη μόδα και μαζί με τον Χρήστο Μάστορα το έριξαν στο DAB.
Το συγκρότημα Μέλισσες βρέθηκε μάλλον σε κάποια εκδήλωση του Μαραθώνα, και ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε να κάνει λίγη πλάκα με τον Χρήστο Μάστορα, που είναι ωραίο τυπάκι. Γι΄αυτό στήθηκαν μαζί και έκαναν την κλασσική κίνηση, με τον Ψινάκη να κάνει επικά σχόλια στο προφίλ του στο Instagram όπου και την ανέβασε.



Είναι νέες μανούλες, δραστήριες και φίλες.
Μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών πέρασαν μαζί η Ρούλα Ρέβη και η Ζέτα Δούκα.
Οι δυο κούκλες μαμάδες, απαθανατιστήκαν με τις κορούλες τους στα στενά του νησιού, απολαμβάνοντας τη βόλτα τους. «Μαμάδες και κόρες Εν δράσει! Χθες με την @rrevi ζήσαμε μεγάλες στιγμές», έγραψε η ηθοποιός με τη φωτογραφία να παίρνει δεκάδες likes.


Στα Φαλάσαρνα συνεχίζει τις διακοπές της η Ρούλα Κορομηλά και δεν κάθεται καθόλου φρόνιμη!
Και τι εννοούμε με αυτό; Επιδίδεται σε νέα... σπορ!
Όπως μας ενημέρωσε με φωτογραφίες μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ο καλός της φίλος, Γιώργος, της έμαθε να οδηγεί γουρούνα! Η παρουσιάστρια όπως θα δείτε τα καταφέρνει μια χαρά και είναι πολύ χαρούμενη για αυτό. «Με έμαθε να την κουμαντάρω κ κερνάω όλο το λαό στο Μπιτς μπαρ !!!! Έλληνες κ ξένους !!!! Την αγάπη μου σ εσας βεβαίως», γράφει η ίδια.


Οι διακοπές της τελείωσαν και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα αφού σε λίγο ξεκινά η νέα τηλεοπτική σεζόν και η Κατερίνα Καινούργιου είναι στις επάλξεις.
Έτσι λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει τις... ανανεώσεις. Η παρουσιάστρια «ανέβασε» στο προσωπικό της λογαριασμό στο Isntagram μια φωτογραφία με το νέο της look. Πάντα ξανθιά και πάντα με... τρέσα!



Η Στέλλα Καλλή κάνει εντατικές πρόβες έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για την μεγάλη μέρα.
Η τραγουδίστρια ετοιμάζει ένα πρόγραμμα με παλιές και νέες επιτυχίες που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους θαυμαστές της.


Στην Κεφαλονιά ταξίδεψε η Ελεονώρα Μελέτη για την βάφτιση του ανιψιού της.
Ο μικρός πήρε το όνομα Γιώργος, όπως λένε και τον πατέρα της παρουσιάστριας, γεγονός που σκόρπισε χαρά σε όλη την οικογένεια.
Η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με την μητέρα της όπου έγραψε: «Mama κι εγώ». Βέβαια, φωτογραφία ανέβασε και με την γιαγιά. «Όμορφη χωρίς φίλτρα... 82 χρονών... Στο αγαπημένο μας μέρος, εκεί οπού παλιά μου έλεγε να μην τρέχω με το ποδήλατο, με χειροκροτούσε όταν έκανα βουτιές από ψηλά, κ μάζευε από τη θάλασσα "γυαλακια" με πιο αγαπημένα της αυτά με το τιρκουάζ χρώμα.. Σήμερα είναι προγιαγιά, στα παιδιά του αδελφού μου ... Νομίζω θα θελε κ στα δικα μου... Υγιεστάτη, φανατική καπνίστρια κ πάνω απ όλα... Η γιαγιά μου!!!»


Η Τζόυς Ευείδη, όπως είναι γνωστό, είναι φιλόζωη.
Η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αφού βρήκε την κατάλληλη εφαρμογή έστειλε το μήνυμά της προς τους κυνηγούς! «Το ξέρω ότι με παραμονεύεις γιατί είμαι μία αθώα ελαφίνα...» είπε με αρκετή δόση χιούμορ η ηθοποιός στο βιντεάκι που έφτιαξε!


Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κρήτη. Όπως δημοσίευσε τις προηγούμενες μέρες στο instagram του δεν είναι μόνος του, αλλά έχει καλή παρέα.
Ο ίδιος σήμερα δημοσίευσε ένα βίντεο που ακόμα και τα βιντεάκια του στο instagram είναι κινηματογραφικά και έχουν ένα μυστήριο και ζηλέψαμε το τοπίο στο οποίο βρίσκεται!

 

 


Η Ιωάννα Λίλη, που δημοσίευσε φωτογραφία από τις διακοπές της, όπου φορά ένα κατάλευκο μπικίνι και ζηλέψαμε το σμιλεμένο σώμα της.
«Ποσο ομορφες στιγμες-Φιλια σε ολους-να περνατε ομορφα!!! #wishu #thebest #hope #everybody #haveagreat #time #manykissees!!!!» έγραψε η παρουσιάστρια!


Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος, έχουν επέτειο γάμου! Πριν έξι χρόνια έδεσαν για πάντα τις ζωές τους με ένα υπέροχο γάμο στις Σπέτσες!
Η Τατιάνα και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,γιόρτασαν την επέτειό τους με ένα ιδιαίτερο, μοναδικό και τρυφερό τρόπο! Πήγαν σε ένα εκκλησάκι και άναψαν κερί, ευχαριστώντας το Θεό για την κοινή τους ζωή.
"Πρωί πρωί πήγαμε να ανάψουμε ένα κερί για να γιορτάσουμε τα έξι χρόνια γάμου" έγραψε η Τατιάνα κάτω από την φωτογραφία τους!

Η Βίκυ Κάβουρα πήγε στο κομμωτήριο και έφτιαξε μαλλί! Το αποτέλεσμα της άρεσε πολύ και από τη χαρά της δημοσίευσε και ένα βιντεάκι. «Και το μαλλί..τελειο κορίτσια Καλημεραααα» έγραψε χαρακτηριστικά. Ένα φρεσκαρισματάκι έκανε η Βίκυ!

 

Η Αντωνία Καλλιμούκου έχει επιστρέψει από τις διακοπές της στην Αθήνα και στο σπίτι της. Χθες βράδυ βγήκε έξω και όταν επέστρεψε όμως η γάτα της την «τρέλανε».

Η Αντωνία έγραψε: «Όταν επιστρέφεις χαρούμενη σπίτι, μόλις έχεις βγάλει τα τακούνια σου και η γάτα νιαουρίζει απ'έξω να της ανοίξεις. Μετά θα θέλει και φαγητό. Μετά θα θέλει να ξαναβγεί έξω. Αυτή η δουλειά γίνεται μέρα νύχτα! #kalinyxtagiasemakia #togati_einai_trelameno#an_den_anoiksw_tha_ksypnisei_oli_i_oikoumeni #sikw_panw_parto_apofasi»

 

 

Mέσα σ’ ένα καλοκαίρι χώρισε, έκλαψε και βρήκε άλλο αμόρε και μάλιστα δείχνει ευτυχισμένη και ερωτευμένη! Ο λόγος για την Ζοζεφίν που χώρισε, όπως είναι γνωστό τον Δημήτρη Παππά, γιο της Χριστίνας και είναι ξανά ερωτευμένη. Ο τυχερός είναι ο Βασίλης Μιχαήλ! Η τραγουδίστρια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό μία κοινή τους φωτογραφία και σχολίασε με μία καρδούλα!

 

Απλή και σέξι η Μαίρη Συνατσάκη στις διακοπές της. Μία φωτογραφία της δημοσίευσε η παρουσιάστρια με μπικίνι, όπου κάθεται στην αμμουδιά και ο αέρας της παίρνει τα μαλλιά και εμείς «μείναμε» έκπληκτοι με τη φυσική της ομορφιά. Η ίδια συνόδευσε με το ακόλουθο σχόλιο τη φωτογραφία της: «Νὰ γίνομαι ἄνεμος γιὰ τὸ χαρταετὸ καὶ χαρταετὸς γιὰ τὸν ἄνεμο, ἀκόμη καὶ ὅταν οὐρανὸς δὲν ὑπάρχει." [Ο. Ελύτης, Ο μικρός ναυτίλος».

 

Η Ιωάννα Πηλιχού και ο Μάκης Τσούφης δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις διακοπές τους και μας δείχνουν πως περνούν. Το ζευγάρι βρίσκεται στη Λέσβο αυτό το διάστημα και απολαμβάνει ξέγνοιαστες και ρομαντικές στιγμές!

 

 

 

 


  

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»