Τα απόλυτα κορμιά της Ελληνικής showbiz και πως τα συντηρούν!

Είναι πανέμορφες! Ας ξεκινήσουμε από αυτό που είναι βασικό! Και είναι και κορμάρες χωρίς αμφισβήτηση!

Πως το καταφέρνουν; Μαζεύαμε τις δηλώσεις τους κατά καιρούς και σας τις παραθέτουμε!
 

Κάτια Ζυγούλη

 «Στα πρώτα τρία παιδιά δεν είχα μπει στη διαδικασία να προσέξω, είχα αφεθεί πιο ελεύθερη. Στο τέταρτο ήταν διαφορετικά. Υποσυνείδητα με βοήθησε και το γεγονός πως δεν ήθελα να το αντιληφθούν. Έτσι δεν υπέπεσα σε πειρασμούς, ούτε άλλαξα τις διατροφικές που είχα υιοθετήσει. Μια φορά την εβδομάδα, βέβαια, έκανα ατασθαλίες». Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν έκανε γυμναστική, αλλά μόλις να μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της ξεκίνησε πάλι να ασκείται. «Θέλω να νιώσω πάλι δυνατό το σώμα μου και να βελτιώσω την αντοχή μου», δήλωσε στο περιοδικό People. Ποιο είδος άσκησης προτιμά; Κάνει προπόνηση που συνδυάζει ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης και αερόβια άσκηση.​

 

Τάμτα

 «Η διατροφή θέλει ισορροπία. Δεν θα στερηθώ κάτι! Θα φάω και τα παγωτά μου και το burger μου, απλώς την επόμενη μέρα θα προσέξω λίγο» έχει δηλώσει. Η Τάμτα τα τελευταία χρόνια γυμνάζεται συστηματικά τρεις φορές τη βδομάδα. «Κάνω personal training και πηγαίνω γυμναστήριο. Δεν κάνω τόσο αερόβια άσκηση. Προτιμώ το pilates και ασκήσεις ενδυνάμωσης που γίνονται με το βάρος του σώματος, με μπάλες bosuκαι λάστιχα. Ο βασικός στόχος μου είναι να έχω σωστή γράμμωση».

 

Ντορέττα Παπαδημητρίου

 «Το πρωί θα φάω συνήθως ένα τοστ ή ένα σαντουιτσάκι. Το μεσημέρι θα φάω κανονικά ό,τι φαγητό φτιάχνω και για τα παιδιά, αλλά όχι μεγάλη ποσότητα και το βράδυ θα ξαναφάω κάτι αλλά πιο λίγο. Ενδιάμεσα σίγουρα θα τσιμπήσω κάτι σε φρούτο ή γιαούρτι ή κριτσίνι ή κάτι τέτοιο. Aποφεύγω τηγανητά και γλυκά το βράδυ, αλλά μέσα στην ημέρα αν θέλω να φάω κάτι τέτοιο το κάνω, απλά σε μικρότερη ποσότητα». Όπως επισημαίνει «Δεν αφήνω ποτέ το στομάχι μου άδειο πάνω από 3 ώρες. Βάζω μαύρη ζάχαρη, τρώω μαύρο ψωμί και δεν χρησιμοποιώ πολλές σάλτσες στα φαγητά».

Αντωνία Καλλιμούκου

 «Μου αρέσει πάρα πολύ το σουφλέ σοκολάτας με παγωτό. Τρώω καθημερινά κάτι σοκολατένιο. Μου αρέσει να φτιάχνω σπιτικό ψωμί και να το απολαμβάνω με μπόλικη μερέντα». 

Ελένη Τσολάκη

 «Μία φορά την εβδομάδα, το μεσημεριανό μου γεύμα είναι μακαρόνια με πέστο βασιλικού, καθώς έχω αδυναμία στα ζυμαρικά»

Ελένη Φουρέιρα

 «Κάνω εντατική προπόνηση στίβου. Cardio, διαλειμματικές, 5,5 χιλιόμετρα συνεχόμενα σε 26 λεπτά, τρέχω κατοστάρια. Είναι μια εντατική προπόνηση που ξεκίνησα πριν από πέντε περίπου χρόνια, για ένα διάστημα τη σταμάτησα, και κατά καιρούς μπαίνω και πάλι δυνατά σε αυτό το πρόγραμμα. Φτάνω σε επίπεδα αθλητή, αλλά το κάνω για μένα, θέλω να γίνομαι όλο και καλύτερη», εξηγεί η Ελένη για τη γυμναστική που έχει ενισχύει πολύ την αντοχή της και πλέον μπορεί να βγάλει άνετα πενήντα λεπτά στην πίστα, χορεύοντας και τραγουδώντας. «Είναι πολύ δύσκολο να τραγουδάς και να χορεύεις μαζί, κάτι που ο κόσμος ίσως δεν αντιλαμβάνεται, αλλά πλέον μου έχει γίνει τρόπος ζωής», εξηγεί. Ένας λόγος που δεν εγκαταλείπει ποτέ την άθληση είναι πως σιχαίνεται τις δίαιτες. Ευτυχώς το φιζίκ της είναι τέτοιο που μέχρι σήμερα δεν έχει χρειαστεί. «Δεν μπορώ να κάνω δίαιτα, το φαγητό είναι η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής. Γι’ αυτό και γυμνάζομαι τόσο πολύ, γιατί θέλω να τρώω. Δεν μου αρέσει να στερούμαι».


Aθηνά Οικονομάκου

 «Δεν τρώω ποτέ σαλάτες και δεν θα μπορούσα να φάω στεγνό κοτόπουλο. Πάλι καλά που έχω καλό σκαρί, γιατί αν έπρεπε να ακολουθήσω αυστηρή διατροφή δεν ξέρω τι θα έκανα», λέει η Αθηνά. Αν και τα περασμένα χρόνια δεν γυμναζόταν πολύ, τον τελευταίο χρόνο έχει αγαπήσει την aerial yoga. «Έχω βρει μια πολύ καλή δασκάλα, την Κατερίνα, και με παρακινεί και εκείνη να είμαι συνεπής με τη γυμναστική μου. Το συγκεκριμένο είδος είναι πολύ διασκεδαστικό και δεν με κουράζει. Ακόμα κι αν μια μέρα δεν θέλω να πάω, όταν ολοκληρώνω την προπόνησή μου αισθάνομαι ανανεωμένη, άλλος άνθρωπος»
 

Φαίη Σκορδά

 «Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Το πρωινό  αποτελείται συχνά από κουάκερ με φρέσκα φρούτα και μέλι». Για τα κυρίως γεύματα επιλέγει τροφές πλούσιες σε πρωτείνη και χαμηλές σε κορεσμένα λιπαρά, όπως πουλερικά και ψάρι, τα οποία συνδυάζει συχνά με καστανό ρύζι. «Θα φάω και τις τηγανιτές της πατατούλες, που αγαπά πολύ, αλλά με μέτρο».
 

 

Ελεονώρα Μελέτη

Τα σπορ στη φύση είναι για εκείνη καθημερινότητα, χειμώνα-καλοκαίρι. Κάνει σερφ και wind surf καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, κάνει μαθήματα pilates μέσα από μια πιο fitness προσέγγιση, μαθήματα γιόγκα, τρέχει στο στίβο, χορεύει. αγαπά την άθληση. Τη γυμναστική τη συνδυάζω με ισορροπημένη διατροφή, αλλά όχι στερητικές δίαιτες, καθώς η λογική είναι η υγιεινή διατροφή να είναι τρόπος ζωής (και οι στερητικές ή χημικές δίαιτες δεν κάνουν καλό στον οργανισμό)». 

 
 
 
 
 

 
  

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»